I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Boban

Re: I poslije njega...ON

Post by Boban »

malmase wrote:To ja jaka istina sto si sad napisao...
Interesantvo dok smo bili narkomani, nebi si ni priznali te stvari...
Biti ono sto jesi unutra...to je uglavnom pekriveno sa gomilom maski frajerstva i upakovanih vanjština prigodnih za svaku situaciju...osim za onu kad trebaš biti ono što jesi...toliko amputiran od emocija..da kad se pojave ne znas se ni nositi s njima...

Ali zato dodje vrijeme kad svatiš da imati emocije je jedna prejaka stvar...moćnija,k'o sto velis, od mnogih stvari...
Meni je moćno kad se mogu osjećati slobodnom od sebe, toga šta će ko misliti jesam li super kul il sam baš bez veze...
Po prvi put u životu mogu imati srce koje je mekano i koje ne robuje stvarima oko sebe, potpuna jedan nova osoba...
Ne bih to mijenjala za cijeli svijet da mi se stavi u ruke...jer svijet i zelja za njim prodje... :wink:
ali puno srce...više od toga ti ne treba...

Kako niko nije primetio sta je malmase napisala.I vi na supstitutu, i vi koji se borite ovo je taj konacan osecaj slobode.Bravo malmase zaista ohrabrujuc post.Bravo vudd.Pozdrav
selma

Post by selma »

Hvala buraz :bear:
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
saša-ex

Post by saša-ex »

vudd wrote:nema na cemu :)

Mnogo jak flash kada sa sinom pravis snjeska,on te zagrli, poljubi i kaze ''mi smo drugari''...neopisivo
to je to...sve drugo je bezvredno...
SAMO CEO ŽIVOT...
vudd

Post by vudd »

21h 35min...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xE9DBqJGhEU[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Fri Oct 21, 2011 10:51 pm, edited 1 time in total.
Vuk

Post by Vuk »

Mož ti da nećeš da budeš takav i takav apstinent kolko oćeš, al brate s ovakvim iskrenim postom upravo tamo ideš, taj ego kad se prizna pa jedno 12000 puta se sapleteš o istu žicu, osetiš se glupo, priznaš, ideš dalje, to je ono što menja čoveka, samo otvorenenost za to, a ne nekakva velika filozofija-religija-nauka-matematika-farma...
Moram da priznam da sam se smejao stripovima u poslednjih čuku vremena ovde, ali mi sa jedne strane bi i žao, a to sam ti poslao "onde" =)
Nek si ti živ i zdrav još 100 god i samo polako. Jbg, imam nekad osećaj da iritiram određene ljude svojim postovina pa sam se nećkao da ovo napišem, nadam se da me ne shvatiš pogrešno. Budi dobro i ostavi budale da budu budale sebi.
A što se ovog drugog tiče, da ti pošaljem sajt...sve s fakultetom :-D
Moon child
toto-rina

Post by toto-rina »

Sasio bi se dopom, e ako ti je zbog ovoga do dopa sta bi ti bilo tek da si kod mene sada.
Pazi kako se obracas ili se ne obracaj sledeci put pa ti nece biti do dopa. Ne smes tako da se iznerviras brzo i kada psujes majku nekome i vredjas moras da ostanes hladan.
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Fri Oct 21, 2011 10:46 pm, edited 1 time in total.
edy

Post by edy »

Vuk wrote:Mož ti da nećeš da budeš takav i takav apstinent kolko oćeš, al brate s ovakvim iskrenim postom upravo tamo ideš, taj ego kad se prizna pa jedno 12000 puta se sapleteš o istu žicu, osetiš se glupo, priznaš, ideš dalje, to je ono što menja čoveka, samo otvorenenost za to, a ne nekakva velika filozofija-religija-nauka-matematika-farma...
Moram da priznam da sam se smejao stripovima u poslednjih čuku vremena ovde, ali mi sa jedne strane bi i žao, a to sam ti poslao "onde" =)
Nek si ti živ i zdrav još 100 god i samo polako. Jbg, imam nekad osećaj da iritiram određene ljude svojim postovina pa sam se nećkao da ovo napišem, nadam se da me ne shvatiš pogrešno. Budi dobro i ostavi budale da budu budale sebi.
A što se ovog drugog tiče, da ti pošaljem sajt...sve s fakultetom :-D
u pravu si u potpunosti..sve je to trening..
vud,sory sto ti upadam na temu al morao sam jer mudro zbori ovaj vuk :D
nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Fri Oct 21, 2011 10:47 pm, edited 1 time in total.
Post Reply