I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
svaka cast 

.
Last edited by vudd on Fri Oct 21, 2011 10:50 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- joesspappa
vudd wrote:Mnogo jak flash kada sa sinom pravis snjeska,on te zagrli, poljubi i kaze ''mi smo drugari''...neopisivo

Da li ima dovoljno smajlica kojim mogu da pokazem zadovoljstvo sto sam ovo procitao danas. Hvala ti, prijatelju.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
- preispitivac
Vudd, stvarno si utisak nedelje. Danas sam procitao ovo, i ceo dan mi je stajalo na povrsini svih misli. Jedna od lepsih stvari koje sam odavno procitao i koje zelim da osetim tako kako si i napisao. Pozdrav i svako dobro.
Jurim rep
vudd wrote: Mnogo jak flash kada sa sinom pravis snjeska,on te zagrli, poljubi i kaze ''mi smo drugari''...neopisivo

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
za takve stvari se zivi
Borba i dalje traje!
Borba traje do kraja!
Borba svakog dana!
Borba traje do kraja!
Borba svakog dana!
.
Last edited by vudd on Fri Oct 21, 2011 10:51 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
To ja jaka istina sto si sad napisao...
Interesantvo dok smo bili narkomani, nebi si ni priznali te stvari...
Biti ono sto jesi unutra...to je uglavnom pekriveno sa gomilom maski frajerstva i upakovanih vanjština prigodnih za svaku situaciju...osim za onu kad trebaš biti ono što jesi...toliko amputiran od emocija..da kad se pojave ne znas se ni nositi s njima...
Ali zato dodje vrijeme kad svatiš da imati emocije je jedna prejaka stvar...moćnija,k'o sto velis, od mnogih stvari...
Meni je moćno kad se mogu osjećati slobodnom od sebe, toga šta će ko misliti jesam li super kul il sam baš bez veze...
Po prvi put u životu mogu imati srce koje je mekano i koje ne robuje stvarima oko sebe, potpuna jedan nova osoba...
Ne bih to mijenjala za cijeli svijet da mi se stavi u ruke...jer svijet i zelja za njim prodje...
ali puno srce...više od toga ti ne treba...
Interesantvo dok smo bili narkomani, nebi si ni priznali te stvari...
Biti ono sto jesi unutra...to je uglavnom pekriveno sa gomilom maski frajerstva i upakovanih vanjština prigodnih za svaku situaciju...osim za onu kad trebaš biti ono što jesi...toliko amputiran od emocija..da kad se pojave ne znas se ni nositi s njima...
Ali zato dodje vrijeme kad svatiš da imati emocije je jedna prejaka stvar...moćnija,k'o sto velis, od mnogih stvari...
Meni je moćno kad se mogu osjećati slobodnom od sebe, toga šta će ko misliti jesam li super kul il sam baš bez veze...
Po prvi put u životu mogu imati srce koje je mekano i koje ne robuje stvarima oko sebe, potpuna jedan nova osoba...
Ne bih to mijenjala za cijeli svijet da mi se stavi u ruke...jer svijet i zelja za njim prodje...

ali puno srce...više od toga ti ne treba...
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.