Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Psiha čuda radi
-
Ninocka, bas sam o tom usrecivanju mrvicom ovde negde pisala, to trpljenje je ucinilo da me cetvrtina- ne pokrije nego uradi! I takav metod cu i da nastavim da primenjujem: za dve nedelje, kad se na cetvrtini sasvim stabilizujem, napravicu pauzu 7 dana i onda ga isparcati na 8 delova pa onda cekati isto dve nedelje do sledece pauze, posle koje ce biti razbucan na 16 delica, iliti doslovno u paramparcad.
Kako vam zvuci to, da uradim tako, sta mislite?
A budem li samoj sebi, kao po manicnom obicaju, osujetila plan zbog gubitka samokontrole- odacu vam to pa da me fino, grubo isamarate ovako virtuelno.
P.S Ovo je samo 'nako, za NB (ne daj Boze), nece me nista poremetiti, obecavam svima nama.

A budem li samoj sebi, kao po manicnom obicaju, osujetila plan zbog gubitka samokontrole- odacu vam to pa da me fino, grubo isamarate ovako virtuelno.

Meni nije jasno zašto bi nakon 7 dana poremetila čišćenje receptora i organizma kad bi to već skoro moglo biti gotovo. Ajde dan dva... Ali 7 dana izdržati bez suba pa ga onda uzeti mi se čini suvišno.Nedogledija wrote:Ninocka, bas sam o tom usrecivanju mrvicom ovde negde pisala, to trpljenje je ucinilo da me cetvrtina- ne pokrije nego uradi! I takav metod cu i da nastavim da primenjujem: za dve nedelje, kad se na cetvrtini sasvim stabilizujem, napravicu pauzu 7 dana i onda ga isparcati na 8 delova pa onda cekati isto dve nedelje do sledece pauze, posle koje ce biti razbucan na 16 delica, iliti doslovno u paramparcad.![]()
A budem li samoj sebi, kao po manicnom obicaju, osujetila plan zbog gubitka samokontrole- odacu vam to pa da me fino, grubo isamarate ovako virtuelno.P.S Ovo je samo 'nako, za NB (ne daj Boze), nece me nista poremetiti, obecavam svima nama.
Možda nisam dobro shvatila tvoj plan...
Izvini, ne kapiram... Na kojoj si ti sad dozi?Nedogledija wrote:Ninocka, bas sam o tom usrecivanju mrvicom ovde negde pisala, to trpljenje je ucinilo da me cetvrtina- ne pokrije nego uradi! I takav metod cu i da nastavim da primenjujem: za dve nedelje, kad se na cetvrtini sasvim stabilizujem, napravicu pauzu 7 dana i onda ga isparcati na 8 delova pa onda cekati isto dve nedelje do sledece pauze, posle koje ce biti razbucan na 16 delica, iliti doslovno u paramparcad.![]()
A budem li samoj sebi, kao po manicnom obicaju, osujetila plan zbog gubitka samokontrole- odacu vam to pa da me fino, grubo isamarate ovako virtuelno.P.S Ovo je samo 'nako, za NB (ne daj Boze), nece me nista poremetiti, obecavam svima nama.
Ninocka, kako ide?
Kako je na tom tvom novom antidepresivu? Ja te nazive ne pamtim
Nije jos poceo da djeluje , ali rekoh meni je vec bolje. Nisam evo tri dana imala ono kocenje ramena, pritisak u plucima trema u stomaku...VitaJana wrote:Ninocka, kako ide?
Sad se bas spremam ici kod dr na "pricanje"

Ja ustvari imam konstantan strah da ce nesto lose da se desi, eto to je.
Baš bih voljela znati bismo li te probleme imali i da se nismo drogirali..Ninocka wrote:Nije jos poceo da djeluje , ali rekoh meni je vec bolje. Nisam evo tri dana imala ono kocenje ramena, pritisak u plucima trema u stomaku...VitaJana wrote:Ninocka, kako ide?
Smor, ali hocu ovaj put da i to probam barem jedan period, mozda otkrijem sto je u pitanju... Znam samo da to nema veze sa bupom, odavno me to ne proganja cak sam i zaboravila. Ali glava na ramenima ostala ista, jbg
Onda bi bilo lakše napraviti razliku. Ovako stalno sumnjamo da je to jer fali droga.
Ovaj drugi post potpuno razumijem. I mene plaši što će biti ako bude.
Treba nam neka drugačija vrsta pomoći, neko opuštanje
Ja se nikad u zivotu nisam drogirala. Uzimala sam kokain povremeno kad izadjem pa da se otrijeznimVitaJana wrote:Baš bih voljela znati bismo li te probleme imali i da se nismo drogirali..Ninocka wrote:Nije jos poceo da djeluje , ali rekoh meni je vec bolje. Nisam evo tri dana imala ono kocenje ramena, pritisak u plucima trema u stomaku...VitaJana wrote:Ninocka, kako ide?
Smor, ali hocu ovaj put da i to probam barem jedan period, mozda otkrijem sto je u pitanju... Znam samo da to nema veze sa bupom, odavno me to ne proganja cak sam i zaboravila. Ali glava na ramenima ostala ista, jbg
Onda bi bilo lakše napraviti razliku. Ovako stalno sumnjamo da je to jer fali droga.
Ovaj drugi post potpuno razumijem. I mene plaši što će biti ako bude.
Treba nam neka drugačija vrsta pomoći, neko opuštanje

Meni je bup prva droga, ja ga nisam koristila kao supstituciju, otud tolika muka da se skinem sa njega. I ovako se odavno osjecam... Tako sa , ne mora sve biti od droge. Dosta ljudi ima iste probleme a da nikad drogu nisu probali.
Ninocka
Ono prvo)
U utorak sam uzeo neku mrvicu, juče i danas ništa.
Pišem kasnije malo.
Ono prvo)
U utorak sam uzeo neku mrvicu, juče i danas ništa.
Pišem kasnije malo.