covjece pa ti znash sta ti je najbolje...ja to uvijek kazem. no pitala si za tablete pa sam ti odgovorila...kada se daju i to.
ti radi ono sto ti smatrash da je najbolje za tebe sada. pij vitamine-napisacu ti kako se zovu ovi jedni(nemogu se sada sjetiti) i to moras piti. pripremiti tijelo za trudnocu. ja ne bih ni pokusavala...sada...mislim...ne znam jesi li ili ne...no it wasnt meant to be...tako je vjerovatno i bolje. znash i sama. ja bih uzimala anti bebi pilule dok ti se organizam ne sredi itd. kad zavrsis sa M onda ti je sve ostalo lako.
u svakom slucaju-napredujes...samo polako.
"we're your friends here".....i svi ti zelimo samo najbolje. tako ...ne zamjeri.
Sunrise
Moderator: sanela
Jojjjjjjjjjjj,ja tek sad procita sve ovo sto ti se desavalo...sta da ti kazem...zao mi je stvarno ! Zivot ide dalje,bice bolje...mora biti bolje ! Vidim krenula si na treninge to je super meni je takodje prijalo dok sam isla,ne znam ni sama zasto sam prestala,ali znam da mi je tada bas prijalo to sto ti kazes ispucas se nekako ,zamoris,dodjes kuci onako znojava i uskocis u kadu mmmmmmmmmm kako je to dobro........a posle spavas ko beba ! Sunrise stvarno navijam za tebe onako iz srca da ti sve krene i ti papiri i treninzi i taj tz. normalni zivot...znaci sve sve ,ta trudnoca koja ti se desila...pa desi se svakome jebiga bice njih jos,znam pricala si jedno vreme da bi volela da imate dete itd. ali znas i sama da to sad u ovom trenutku nije dobro...aj da ti sad ne pricam ja mnogo o tome,pokusavam samo da te nekako podrzim,a znas da ja to ne znam da ispisem kako treba pa mi nemoj zameriti na ovako nekako glupim recenicama....Primetila sam da si opet za nijansu nervoznija nego prethodni period ali nisam znala sta je u pitanju,sve ce to proci veruj mi i bice onako kako ti zelis da bude...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Zvrky, hvala. Bice sve ok, u to uopce ne sumnjam.
Treninzi mi jako, jako prijaju. Ono, negdje oko 5-6 se pokupim ca, kad je vec malo hladnije i uopce ni nemam uplau misica sto sam mislila da ce me snaci jer dugo nisam trenirala. Moram nesto naparviti, javim se poslije!
Treninzi mi jako, jako prijaju. Ono, negdje oko 5-6 se pokupim ca, kad je vec malo hladnije i uopce ni nemam uplau misica sto sam mislila da ce me snaci jer dugo nisam trenirala. Moram nesto naparviti, javim se poslije!

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Ne znam kako nemas upalu misica,verovatno da taj metadom malo radi svoj posao,jer znam ja kad sam pocela ...ehhehehe nisam mogla da se pomerim,nisam mogla da hodam sve me zivo bolelo,pila sam andole i brufene,bas sam imala opasnu upalu...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Nije to zbog metadona nego sto sam i ranije trenirala dosta dugo vremena a i sport dugo godina, a i nakon toga skejtanje i tako sve po malo. Jedino su mi jako slabi misici oko kicme i ledjni jer imam scoliozu duplex i to jaku a zapostavila sam se jako s time pa se moram malo potruditi i dovesti u red. Uzas, neki rade te vjesbe seko a ja ne mogu jednu napraviti. Uzas 

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Primijecujem da nitko nije nista napisao od jucer popodne. Stvarno, gdje ste svi nestali? Makar uzivajte, ako nista.
Jucer kad sam se vratila sa treninga, i kad sam vidjela da mi je ducan prepun, bilo je kao da sam upala u zadimljeni i glasni Wettbüro a ne Cyber Shop. Pive svugdje po podu, stolovima, opusci na podu, kirikiri svugdje na podu, razbacano posvuda. Prljavo. Bilo nas je oko 30-tak, deru se, navijaju, pijani prepucavaju, ono, stala. Pice sam jucer napukovala i sad je vec trecina otisla. Sve je to ok, samo nek se okrece.
Jutros sam pozvala jednu osobu da mi pomogne u ducanu te je dosao oko 10 a ja sam otisla predati dokumente za vizu. Sve je bilo super. Uzela mi je sve papire sto sam ponijela, zena se odusevila kako sam ja to sortirala i selektirala, priv.dokumenti, poslovni, porez, prijave itd. Prihvatili su mi sve ijedan dokument. Dala mi potvrdu da sam sad na cekanju vize te s time idem nocas na policiju. Preostaje mi samo cekanje sad, nadati se da ce sve proci ok i da cu uskoro dobiti odgovor. I, to pozitiv, naravno
Danas mi je rekla doktorica da joj bolje izgledam, da sam opet pozitivnija i vedrija. Pitala me ako sam ok, ako je bilo recidiva, ako imam "hunger za dop", no, sve je ok samnom u psihickom pogledu, rapolozenju, spavanju i ostalo. Hvala Bogu!
Ne dolazi mi zelja za dopom, nisam u situaciji da se moram iskulirati i kontrolirati vec je sve bas ok. Isto tako mi je rekla da se ne forsiram sa spustanjem jer mi se moze dogoditi da me ona cistoca spuca i da mogu pasti u veliku bedaru. No, sad ne mogu voditi racuna o mogucoj buducnosti vec se zelim koncenrirati sa sad a ne razmisljati da necu podnijeti cistocu.
pozdrav svima
Jucer kad sam se vratila sa treninga, i kad sam vidjela da mi je ducan prepun, bilo je kao da sam upala u zadimljeni i glasni Wettbüro a ne Cyber Shop. Pive svugdje po podu, stolovima, opusci na podu, kirikiri svugdje na podu, razbacano posvuda. Prljavo. Bilo nas je oko 30-tak, deru se, navijaju, pijani prepucavaju, ono, stala. Pice sam jucer napukovala i sad je vec trecina otisla. Sve je to ok, samo nek se okrece.

Jutros sam pozvala jednu osobu da mi pomogne u ducanu te je dosao oko 10 a ja sam otisla predati dokumente za vizu. Sve je bilo super. Uzela mi je sve papire sto sam ponijela, zena se odusevila kako sam ja to sortirala i selektirala, priv.dokumenti, poslovni, porez, prijave itd. Prihvatili su mi sve ijedan dokument. Dala mi potvrdu da sam sad na cekanju vize te s time idem nocas na policiju. Preostaje mi samo cekanje sad, nadati se da ce sve proci ok i da cu uskoro dobiti odgovor. I, to pozitiv, naravno

Danas mi je rekla doktorica da joj bolje izgledam, da sam opet pozitivnija i vedrija. Pitala me ako sam ok, ako je bilo recidiva, ako imam "hunger za dop", no, sve je ok samnom u psihickom pogledu, rapolozenju, spavanju i ostalo. Hvala Bogu!

Ne dolazi mi zelja za dopom, nisam u situaciji da se moram iskulirati i kontrolirati vec je sve bas ok. Isto tako mi je rekla da se ne forsiram sa spustanjem jer mi se moze dogoditi da me ona cistoca spuca i da mogu pasti u veliku bedaru. No, sad ne mogu voditi racuna o mogucoj buducnosti vec se zelim koncenrirati sa sad a ne razmisljati da necu podnijeti cistocu.
pozdrav svima
sunrise wrote:Nije to zbog metadona nego sto sam i ranije trenirala dosta dugo vremena a i sport dugo godina, a i nakon toga skejtanje i tako sve po malo. Jedino su mi jako slabi misici oko kicme i ledjni jer imam scoliozu duplex i to jaku a zapostavila sam se jako s time pa se moram malo potruditi i dovesti u red. Uzas, neki rade te vjesbe seko a ja ne mogu jednu napraviti. Uzas
navodno!
80% posto narkomana se bavilo profesionalno nekim sportom. I ja spadam medju te pro spotratase.
Kad je u hr. bila akcija ''sportom protiv droge'' Sakoman je žustro reagirao na to i iznio te podatke. ha!
sta ti podrazumijevas pod "profesionalnim sportom"?
Ja nisam bila profesionalni sportas. Trenirala sam u klubu i isli smo na natjecanja i bili uspjesni, no, sve je to jako daleko od "profesionalnog sporta" makar, za moje pojmove profesionalnog.
Sta si ti trenirala Sanella? Kako si ? Duze vrijeme te nije bilo tu. Sve ok?
Ja nisam bila profesionalni sportas. Trenirala sam u klubu i isli smo na natjecanja i bili uspjesni, no, sve je to jako daleko od "profesionalnog sporta" makar, za moje pojmove profesionalnog.
Sta si ti trenirala Sanella? Kako si ? Duze vrijeme te nije bilo tu. Sve ok?
Jucer mi se dogodilo, dok sam prala ducan, da odlutam u proslost, sjetila sam se boli koju mi je jedan muskarac nanio. Sjetila sam se, kao da to tad, nisam bila svjesna toga, da mami to nisam nikad spomenula. Sjetila sam se zasto mrzim kafice, zasto nikad ne idem u njih, zasto bi radije bila i radila sve samo to ne. Sjetila sam se, kad sam sa bratom putovala negdje, kako sam mu htjela reci sto se dogodilo, no opet sam izbjegla istinu. Te sam mu samo rekla da bi dala otkaz, ne mogu vise raditi na tome mjestu, svasta nesto sam rekla, svakakve razloge sam navela, no ne, potpunu i jedinu istinu. Oci su mi se u tren napunile suzama. Sjetila sam se puno detalja iz godina o kojima nisam htjela razmisljati i sjecati se a niti ne znam da li sam sad spremna. Sjetila sam se da sam svom sadasnjem decku, decko mi je davno prestao biti, on je moj suprug, njemu sam jedino rekla istinu i molila ga da me razumije i shvati. Zasto sam odustala od svega, zasto ne vjerujem nikome, zasto ne zelim nista ni od cega. Zasto bi da me nema. On mi se tada nasmijao i rekao da ce mi on pomoci vratiti povjerenje u ljude, da trebam vjerovati u Boga i sebe i da sam tako mlada te da toliko dobroga ceka na mene. I, uistinu, on je ustrajao svo vrijeme pored mene i uz mene i gurajuci me. Zahvalna sam Bogu na tome oduvijek bila i nikad ne zaboravim zahvaliti mu na njemu sto ga je doveo u moj zivot. No, kao sto rekoh, htjela sam to konacno reci, izbaciti van. Uzela sam handy i pocela pisati poruku. "DRaga mama, jedan dio terapije jeste da se povjerim i otvorim spram ljudi koje volim i kazem im sta me boli"...tu sam stala. Pa, sam mislila kako je bolje napisati mail, sve objasniti kako je bilo, zasto sam presutila, sta je bilo, i cvrsto sam donijela odluku da cu to popodne to uciniti te sam joj samo napisala da cu joj poslati vazan mail na koji ne zelim nikakve komentare vec samo joj zelim reci nesto. No, nisam to napravila. Zasto? Jer znam da bi morala zaviriti u taj period, tu noc i sve sto je bilo. Jucer nisam mogla. Mozda cu veceras to uciniti a mozda i sutra ujutro, no, definitivno znam da cu to uciniti. Znam da sam se pitala sta bi moj brat napravio da sam mu tada rekla? Bi li ista time postigao? No, sve bi ostalo isto, bol je vec bila napravljena, krv je bila prosuta, rana je napravljena.
Ne pisem o emocijama, stoga cu sad i o tome pisati.
Ne zelim nikakve komentare, ni zaljenje, ako nesto, tad podrsku da nastavim, drugo mi nije potrebno i ne treba mi.
Toliko za sad
Ne pisem o emocijama, stoga cu sad i o tome pisati.
Ne zelim nikakve komentare, ni zaljenje, ako nesto, tad podrsku da nastavim, drugo mi nije potrebno i ne treba mi.
Toliko za sad
Samo polako Sunrise,jako je tesko kad toliko dugo nesto cuvas u sebi i ne pricas nisakim o tome,sigurno ce ti biti lakse da to izbacis iz sebe,hm....ja ti to pricam a nisam ni sama resila isti problem,godinama vec drzim neke stvari ,cuvam ih samo za sebe i upravo to sto kazes ne zelim se vracati unazad i ne zelim nikakvo zeljenje od strane drugih,sad si me podsetila na monogo stvari iz proslosti....mislim da ce za sad ipak ostati idalje cuvane kao neka misterija (tajna) samo moja....nimalo lepa,nimalo vesela...nimalo za pamcenje...a tako jebeno boli...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!