Raja ne da našu kaficu!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Post by zvrky »

sto svi cutite sad a tu ste?Ajde koki on je zarobljen na cetu sam a ostali?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
kokan

Post by kokan »

Zvrki idi na serbaincafe chat i prijavi se ko zvrkson. Evo ti link:

http://www2.serbiancafe.com/lat/chat/
kokan

Post by kokan »

Idi na sobu #Beograd
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

SRETAN VAM DAN ZALJUBLJENIH! JA SAM PONOVO ZALJUBLJENA U SVOG MUŽIĆA! :smt060
VAMA ŽELIM DA DOŽIVITE LJUBAV KAKVU SAM JA POD STARE DANE! ŽIVELA LJUBAV!

I OVO JE LJUBAV

Image
zvrky

Post by zvrky »

E Kato srecan tebi onda dan zaljubljenih jer si zaljubljena i imas u koga i tu je pored tebe!!!!!!! I srecan svima koji su srecno zaljubljeni neka ovaj dan provedu zajedno i srecno!!! Pozdrav
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
katarinadimedici

hVALA LEPO zVRKSONE, ALI ZAMISLI DA PRVI PUT NISAM DOBILA POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH. GAGA MU NIJE DALA DA IDE DA MI KUPI, JER JOJ SE SPAVALO! VI DECA STE STVARNO SEBIČNI I PO NEKI PUT BAŠ SUVIŠNA KOMPLIKACIJA U ŽIVOTU! :twisted:
Luna

Post by Luna »

ee evo i mene....Skoro sam zavrsila ovu umobolnu bitku s'virusima.... I dalje mi je komp spor ali bolje je...Borim se.
Inace je sve ok...radim(u skolama...sa malom i velikom djecicom). Ide mi dobro. Upoznala sam i jednog decka...pa je i eto i to novo. Mada...nisam josh spremna za neku ozbiljnu vezu ali polako...dan po dan. Imala sam i nalate depresije(kratkotrajne)...no nisam se predala. Sto se tice svega ostalog....i to je ok. Ne drogiram se...ne pijem(nisam nikad ni pila...al eto)...
Nisam rekla da ne mislim o nekim stvarima...ali ih barem ne radim. Pocetak..ako nista...
Kako ste mi svi? i dalje je zatisje. Mise gdje si? Sunrise....helooooo??? Omare jesi ba ziv? pa ima i internet cafe misha mu...Kate....pozdrav!!!!
Archy tebe i dalje nema....prodje i 13...ccc.....ma salim se..samo se javi .
zvrky...sta ima sreco? Spirit....mozes li mi ponovo poslati onaj file ne mogu da ga unzipujem...Gdje je Pepe? DA?
ma covjece nema ljudi....
ma doci ce...
svima puno pozdrava...Sanela, Mustafa(javi se), Erineja, Dinela, i svi ostali...nemogu vishe pospana sam
cmok
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Vodolija

Post by Vodolija »

Tu sam, tu sam ziva sam....ali vidim da je mene svak zaboravio....smrc smrc. Malo sam u krizi ono psihickoj, ostavila muza u Bosni, ali ako Bog da za mjesec ce on meni vamo. Nego Sanelice ako citas ovo, tvoj suvenir i slikicu sam okacila tacno iznas kompa:) cmok cmok
zvrky

Post by zvrky »

Kako zaboravili pa nismo,nego gde ostavi muza tek si ga dobila?oces sad cesce biti s nama ovde? Lunic pozdravljam te punooooooooo!!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
katarinadimedici

Mi čekamo da čujemo tu ljubavnu priču još od Sarajeva, a ti se žališ da te neko zaboravio?
Koki ostade zarobljen na chatu? Da se nije pretvorio u malog patuljka zarobljenog u zvučniku? A on tamo ćami trideset dana ćekajući...
Locked