nigdje nikogaaaaaa....
alooo ljudiii-ustajte. Tralalallalallala......uvijek ovako...ostanm kuci nikoga nema Izadjem-vratim se milion komentara...
ima li te kafe barem??
Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!
Moderator: sanela
Zdravo Kate, zdravo svima.Bio sam kod mojih drugova koji slave Božić ,malo smo se veselili, malo družili i tako.Kate, evo pričao sam sa doktoricom o tome kad i sta i kako.Nadam se da od ponedeljka idema ka DOLE.Da ,malo sam preplašen, malo sam umoran od tih prića.Ja necu moći ,ovo-ono.Znaš kako to ide, no dobro biće sto bude, valja pokušati i probati ,pa ako tako ne može ,moći će u Bolnici na Detoksu, ha ja.Ja se ništa ne brinem, niko me ne može ubijediti da ne može se skinuti, može naravno da može ,sve se može kad se hoce a ja HOCU.Lunice, nema sekiracije, meni je jedan moj stariji kolega rekao, OMARE JEDAN KO NIJEDAN.Samo neka se ne ponovi.
Kako ste svi vi kompletno???.
,Počinju onoi hladni Januarski dani, a meni to super majke mi, zavalim se uzmem grickalica i gledam filmove, tekme i listice za kladionicu hehehehe, ha ja bolje je dati pare ne igru nego li na onu igru sa životom, ha jel tako.
POZDRAV JEDAN RAMONI SA PORUKOM " LESI ĆE SE VRATITI KUCI".
RAJA JA VAS POZDRAVLJAM I OVIMA KOJI SLAVE BOŽEĆ, DA IM ČESTITAM. MIR BOŽIJI I HRISTOS SE RODI!!!!
Kako ste svi vi kompletno???.

POZDRAV JEDAN RAMONI SA PORUKOM " LESI ĆE SE VRATITI KUCI".
RAJA JA VAS POZDRAVLJAM I OVIMA KOJI SLAVE BOŽEĆ, DA IM ČESTITAM. MIR BOŽIJI I HRISTOS SE RODI!!!!
- mise en place
sretan bozici kristo se rodi
za save koji to danas slave i uzivaju u praznickom ambijentu,pozdrav od mise
Omare dragi pa tp je zivot ili tako neshto daleko od smrto daleko od pakla....zimska idila.
Ppozdravljam te i uzivaj u kafi i ako moze i jedno malo poslijepodnevno spavanje!
tvoj jaran zauvjek
MISE
za save koji to danas slave i uzivaju u praznickom ambijentu,pozdrav od mise
Omare dragi pa tp je zivot ili tako neshto daleko od smrto daleko od pakla....zimska idila.
Ppozdravljam te i uzivaj u kafi i ako moze i jedno malo poslijepodnevno spavanje!
tvoj jaran zauvjek
MISE
Ej moj Zvksone , de bona trzni se.Pa makar i da si sama samcata na ovom svijetu, mora i može se naci izlaz.Rupa uvijek postoji, samo je moras traziti.
Kate, moja Kate moram te nesto pitati ali necu pred citavim forumom, ejjj pozdravio te Elvir tj.Senad ,znas onaj kojeg si pitala o meni neke stvari.
MIŠE, moj buraz kako ide, jesil mi dobar i kako si, to je život kao to ti kažeš, to je nesto najbolje na svijetu.Sjedneš, sok, grickalice, koji komed čokolade i tekme ovo-ono hehehheheheh, ha ja sinoć me Atletiko M. zezne za 213km e svasta.Srrrrrrrrrrkkkkkk.
Ljudi uzivajte u životu!!!!
Kate, moja Kate moram te nesto pitati ali necu pred citavim forumom, ejjj pozdravio te Elvir tj.Senad ,znas onaj kojeg si pitala o meni neke stvari.

MIŠE, moj buraz kako ide, jesil mi dobar i kako si, to je život kao to ti kažeš, to je nesto najbolje na svijetu.Sjedneš, sok, grickalice, koji komed čokolade i tekme ovo-ono hehehheheheh, ha ja sinoć me Atletiko M. zezne za 213km e svasta.Srrrrrrrrrrkkkkkk.
Ljudi uzivajte u životu!!!!
- pepeljuga84
Dobro jutro svima...
Nadam se da ste mi dobro....evo ja upravo popila kaficu...
Inače Luna ne, ni ja ne radim...mada kao nešto planiram,ali tu su i ispiti.....
Nadam se da ste mi dobro....evo ja upravo popila kaficu...
Inače Luna ne, ni ja ne radim...mada kao nešto planiram,ali tu su i ispiti.....
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
ok....hvala....ostali????
volila bih da znam. Iz vishe razloga. Jedan od njih je da znam da nisam jedina..... i da to pokazem nekim ljudima
....
ahhh....al ko da necu. Hocu. Evo sad npr hocu-i trazim....al n emogu svasta. I ne mogu negdje biti 8 sati i raditi jednu te istu stvar...majke mi bi poludila. pocela bih da ujedam oko sebe. Npr da radim negdje u kancelariji....nesto ...neke papire i to,....uhhhh. Radije cu hodati, skakati, pricati....nego sjediti i raditi te dosadne stvari. Jednostavno ne mogu., Uhvati me neka zivcana (ko kriza)....i bude mi loshe. Ja barem nisam lijena.. Ali me sada strah. opet taj glupi strah
volila bih da znam. Iz vishe razloga. Jedan od njih je da znam da nisam jedina..... i da to pokazem nekim ljudima

ahhh....al ko da necu. Hocu. Evo sad npr hocu-i trazim....al n emogu svasta. I ne mogu negdje biti 8 sati i raditi jednu te istu stvar...majke mi bi poludila. pocela bih da ujedam oko sebe. Npr da radim negdje u kancelariji....nesto ...neke papire i to,....uhhhh. Radije cu hodati, skakati, pricati....nego sjediti i raditi te dosadne stvari. Jednostavno ne mogu., Uhvati me neka zivcana (ko kriza)....i bude mi loshe. Ja barem nisam lijena.. Ali me sada strah. opet taj glupi strah
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
- katarinadimedici