Kafica (friška) jutarnja (doprinos redu i disciplini)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Hu-haaa, hu-haaaa,hu-haaaa, honjiiiiiiiiii.Hehehehehehe :-D :-D :-D .
Ja mislio to je nesto ko kurate folovi golovi kad ono, digni te ruke ,ehhh sad jednu nogu dizi ,pa drugu hoppp-hopppppp.Beriii,beriiiii tresnjeeee.Beriiiii ajdeeee ,pa sad jagode, ajdeeeee beriiiiiii i nesto uberiii.
Kakva ba forma i koga ces da bijes sa aerobik vjestinom nije mi jasno. :-D :-D
zvrky

Post by zvrky »

Pa manijače nije aerobik,hehehehehe,ali ima sličnosti u zagrevanju kažem ti na aerobiku nema borilačkih veština i nije toliko težak,hehehehe ajd da te odvedem da vidim dal bi izdržo jedan trening? Evo pitaj pepu i ona trenira samnom ili ja s njom kako god,treniramo zajedno...koji si car :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Ma izdržooobi ja sa vama ženama sve trenige ovoga svijeta hehhehee :-D :-D .Huuu-haaaa, huuuu-haaa, huuu-haaaaa, hoonjiiiiiii.
Ajde kad cemos e dogovoriti da jedan Sarajlija dođe na trening tog aerobikaa ,hhehehe ili kako Šipci kazuu, AROBIKENNN.ahhhaahahha
zvrky

Post by zvrky »

ma nije aerobik,što me nerviraš,hehhehe taibo je,mož da dođeš kad god poželiš no problem,e lud si skroz,nisi mi rekao kako si jel prošla ona depresija makar malo?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Eeee jah depresija.Fujjj nista ruznije i gore u zivotu.Ma dobro ssam je nekako izgurao i pobijedio ,bar za sad.Mada znas i sama ona se vrati kad-tad ,pa sad znam kako da se ponašam, vazno je stisnuti zube i čekati da prođe ali sad cu ja na AEROBIK pa je vise necu imati.
Huuuu-haaaa, huuuuu-haaaaa, huuuu-haaaaa, honjiiiiiiiii.Cmokenziiiii 8) :-D 8) Jojjjj kako je dobra ova kafica,srrrkkkkkk
zvrky

Post by zvrky »

:smt044 :smt006 mora malo vežbice omare da se malo razgibaš,znaš onog Ramoninog smajlija e tako,rukice nogice opa cupa,hehehehe
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Odoh ja sad na odlučujući ispit...koji sam spremila nula....i povratiću silnu kafu......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :!:
Luna

Post by Luna »

sa srecom@! Mozes ti to.....!! Samo se skoncentrisi ...i tu je to negdje u tvojoj glavici....samo polako. nemoj piti vise kafe :wink:
cmok cmok
laku noc svima....tj dobar dan heheh
Ramona

Post by Ramona »

Hehheh, e e , ovaj ovaj: evo ga dangubice Zvrxx, to je ljubav moja mala vesela eheee :wink:
Image
Omare, aerobik? A nemoohooj me ...ahahaaha!!! Image Image Image
zvrky

Post by zvrky »

E to Ramona to.............samo ja nemam te smajlice josuvek se nisam potrudila da ih izvalim
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked