Napregni se molim te i procitaj postove od pocetka, ili nas ostavi na miru...vec godinama smo u kontaktu sa strucnim licima i pokusali smo sve da mu pomognemo, sebi ne ali njemu, mi jos puno mozemo podnijeti, on mozda ne...Prioritet nam je da se on podje lijeciti, kasnije cemo misliti na sebe...Znam da to nije dobro, ali njemu je pomoc potrebnija...On je vani, izbacen je iz skole, i sa posla, nema prihoda, ne zeli nasu pomoc, ostaje mi samo da cekam da je zatrazi, ako je zatrazi, ostale mogucnosti su iscrpljene, po nama je jedino rijesenje komuna, i nadamo se da ce je prihvatiti...Yesenia wrote:Alo covece,
Ko te vredja? Ko te ismejava? Samo sam htela da te nateram da se malo zamislis nad svojim sopstvenim problemima i neuspesima..sve zbog toga da bi mogao da pomognes svome detetu! Probala sam u fazonu " macka seta po krovu", lepo sam vam rekla da treba vi da idete na terapiju, to mislim i dalje..yok, vi niste isli da se konsultujete sa strucnim licima, nego "lecite" svoje dete po receptima " dobronamernih forumasa"..
Nisam ti ja neprijatelj ako ti ne podilazim i tapsem po tastaturi ..
Potrazi prijatelju pomoc nekoga ko je strucan da ti pomogne..forum je samo support..
@BOBAN
Hvala, ujutro cu ih nazvati
@paramparcad
Bez ljutnje, ali pretpostavio sam da ces se ti s njom sloziti, vjerujem da bi vas dvoje i moj sin da se znate bili veliki prijatelji