Zora li ce?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dete svemira

Re: Zora li ce?

Post by dete svemira »

I to je to.

Hvala Vuce.
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Dedal

Post by Dedal »

sanela

Post by sanela »

Hvala na napisanom Vuče.
preispitivac

Post by preispitivac »

Zbog ovakvih ljudi i citam svasta ovde. Pa naletim na ovako nesto. :smt038
Jurim rep
Vuk

Post by Vuk »

Treba da se spakujem, sačekam prijateljicu na aerodromu, odem do pošte, ošišam, uradim još 100.000 stvari pred put sutra...koj moj radim sad na forumu...valjda nešto što prijateljica voli da zove "učenje španskog", ono kad treba da uradiš 5 stvari, a ti lepo uzmeš šestu samo da se nebi baktao sa strahom od toga da ovih pet neće biti urađeno ako počneš...e, pa onda malo španskog :-D
Valjda ipak stignem sutra u Podgoricu.
Moon child
sanela

Post by sanela »

Vuk wrote:..valjda nešto što prijateljica voli da zove "učenje španskog", ono kad treba da uradiš 5 stvari, a ti lepo uzmeš šestu samo da se nebi baktao sa strahom od toga da ovih pet neće biti urađeno ako počneš...e, pa onda malo španskog :-D
Tebi Vče sretan put Podgoricu.
A ovo si super opisao. Ja sam naivno mislila da samo ja radim takve stvari. Kad trebam raditi pet stvari, radim šestu. :)
joesspappa

Post by joesspappa »

sanela wrote:Tebi Vče sretan put Podgoricu.
da da, i ja ti Vče sretan put Podgoricu.

Ps. Ja sam levo na zadnjem sedistu :P Mojne da se guras.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
sanela

Post by sanela »

zeza me slovo u na tastaturi. :)
SuperSynthetic

Post by SuperSynthetic »

...adios!...feliz tiempo...puesta del sol...jel sam lepo reko?...mislim Spanski...ja cu ipak da ucim...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qWV2kM1laIc[/youtube]
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
Vuk

Post by Vuk »

Sve kad saberem i oduzmem svede se na jednostavan izbor. Mogu da biram da vidim dobru u životu i uživam u svako trenutku ili da verujem da je sve sranje i da se osećam užasno. Mogu da se nosim sa životnim problemima kako mi nailaze ili da se nosim sa onima koji nisu ili nikada i neće naići samo da bih se osećao bedno. Mogu da uživam u momentu, a i ne moram.

Znajući koliko drogom više ne mogu da popravim ništa to prestaje da bude izbor. Jedino što ostaje onda je da budem bedan. Pa zašto je onda to uopšte i dilema...zato što sam zavisnik! Zato što je u meni izgleda nešto fundamentalno sjebano od kada znam za sebe. Lakše mi je da se osećam ko poslednje govno ne verujući ni u šta osim u svoju bedu nego da se osetim dobro i raširim krila. Razlika je u samo malo hrabrosti, hrabrosti koja dolazi iz vere da sve može da bude ok, da nikada problemi nisu onoliki koliki meni izgledaju i da sa njima smem i mogu da se nosim...i da uživam u međuvremenu.

Za sve one koje sam upoznao u poslednjih par nedelja, za sve one koji žele da budu čisti verujući da je drugačiji život moguć, za sve one koji svojim primerom od samo nekoliko nedelja čistoće daju nadu drugima, za sve one koji su proslavili nekoliko godina takvog života ne misleći više na drogu, za sve one koji znaju da imaju izbor svaki dan, za sve slobodne i one koji to žele da budu...
...HVALA!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8MEgbE6Y-o0[/youtube]

Moon child
Post Reply