ocajna majka
Moderator: sanela
Re: ocajna majka
MOLIM VAS NAJLEPSE NA SVETU DA NE ZATRPATE SVE TEME SA VASOM PREPIRKOM
cucla cucla cuclica
TREMA
OČAJNA MAJKA
OČAJNA MAJKA

HAHAHAHHAHAHA SORRY,HTJEDOH NAPISATI ..TEMA ALI POVEZANE SU TE RIJEČI PA I NE FULAM MNOGO
Oprostite ako sam koga podsjetio na vjesti u 7 ili na dnevnik u 1/2 8. Mislim mene Kosovo ne interesuje, prije siptar ali to je nesto drugo. To je izmedju nas. Ja se igram, sam nick kaze sa zivotom. Mojim, tvojim, njenim, njegovim... nije vazno, vazno je ucestvovati. Rece neko: klin se klinom izbija. Mislim gradjevinac sam pjena je Ok ali klin je klin. Da je droga bjezanje od stvarnosti slazem se u potpunosti. Vazno je biti sretan a i mislim da postoje samo dvije vrste ljudi: Bogati i Allahati. Vjeru ne diram ona je nesto drugo... vjera u ljubav, dobro, Boga, ljude, zivotinje, tim, pobjedu, teletext... nije vazno- vazno je vjerovati. Ispade da sam bjezao od stvarnosti, kad je neko spomene, ispadne da je Bayer samo fudbalski tim. Ali opet kazem: meni najvaznije da shvatim.
ps. Majka draga mene stvarno stid sto ko indijanac ulecem na Vasu temu. Jos jednom (manija mi najmilija:) Oprosti majka tek sad znam da ljubav prasta.
ps. Majka draga mene stvarno stid sto ko indijanac ulecem na Vasu temu. Jos jednom (manija mi najmilija:) Oprosti majka tek sad znam da ljubav prasta.
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
I mene zanimaju neke stvaria se igram, sam nick kaze sa zivotom.
L DAJ MI ZNAGE DA primjenim stavri koje ne mogu
hrabrostda prmijeni koje mogu
RAZUM da razdvojim prvo od durgog