moj novi topic

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

azraaa

Post by azraaa »

da, boluje jos veli, 2 sedmice.
PDT_Love_07
azraaa

Post by azraaa »

ljudi on se vratio iz komune! ja sam odlucila da necu biti s njim. ne mogu vam opisati kako mi je tesko. njegova mama me je zvala da mi kaze da se vratio ja sam joj rekla da ne zelim da pricam s njim i da mi ne dolazi u sarajevo, a on vec zna da cu ga ostaviti ako se vrati. ne znam vise, volim ga no nemam ja buducnosti sa takvim covjekom. zbog samo kakve se je on gluposti vratio to je nenormalno. kao mama mu poslala pare da mu se kupe tene i on je ljut bio sto nije mogao da dobije te pare. uzas.
PDT_Love_07
azraaa

Post by azraaa »

njega su njegovi roditelji nagradili morem?!?!!! ej oni idu na more s njim! ja nemam rijeci majkemi............... no comment vise
PDT_Love_07
javor

Post by javor »

...
Last edited by javor on Sat Mar 28, 2009 5:56 pm, edited 1 time in total.
sunrise

Post by sunrise »

nek mu jos kupe auto i namjeste stan
fuck, steta
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sissy

Post by sissy »

Nemogu da shvatim te idiote od roditelja?!? Narkomanija je ozbiljna bolest koja se sigurno ne rijesava "putovanjem na more." Kakvi kreteni! Moj savjet ostaje isti kao i ranije-drzi se sto dalje od tog momka i njegove imbecilne porodice. Na kraju ce biti sasvim moguce pretpostaviti scenarijo gdje ce njegova porodica poceti kriviti tebe za svoj fijasko i umobolne odluke. (Oprostite na ovako snaznim rijecima, no mislim da jedino ovakve rijeci adekvatno opisuju ovu situaciju.)
freeda

Post by freeda »

sve vise mislim da je sissy u pravu.
ne znam sta da ti savjetujem. ja se sa muzem, koji je u tom problemu, borim vec trecu godinu ( imao je prekid od 18 mj) i ne vidim rjesenje.
ne znam sta nekim ljudima moze biti motiv.mom dragom nije ni sin koji ima godinu dana.
mozda je bolje da sve zaboravis i napustis dok je vrijeme.
ipak odluka je tvoja.ja bih i sama bila sretna da mogu da odlucim i odem.
ali jos uvijek sam tu...mada ne znam do kada.

misli na sebe i drzi se.
cokapeace

Post by cokapeace »

i JA SAM IMALA ISTI PROBLEM...ne želim da te razočaram..naš sin ima tri godine..i... IDI DOK I SVOJ ŽIVOT NE PRETVORIŠ U PAKAO!..MOJA BORBA JE JAKO DUGO TRAJALA..SADA JE ČIST,ALI MU JA NE VERUJEM VIŠE NI REČ...
I DAJ bOŽE DA GREŠIM-ALI PITANJE JE KOLIKO ĆE DUGO-OSTATI ČIST...i sve me je to -PRESKUPO stajalo!imaš moju ispovest "Djavo u malom pakovanju."...ako nekako može da ti pomogne..
pozz
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
sunrise

Post by sunrise »

nama je tako lako reci drugome da ostavi svog decka ili muza, a njemu?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
cokapeace

Post by cokapeace »

nije ni njima lako..ovaj moj plače i kune se-NIKAD VIŠE...koliko je samo puta to rekao..znam,on sam želi da veruje u to..ja želim da verujem u to..samo ,neznam kako da mu verujem više...i nije ni meni nimalo lako kada mu kažem"idi,voleću te dok sam živa,ali -idi"
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Post Reply