I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

vudd

Re: I poslije njega...ON

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Sat Oct 22, 2011 12:14 am, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Boban

Post by Boban »

Ziveli :D ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tyASsU1Wg4Y[/youtube]
dita

Post by dita »

Može i za mene jedna ljuta (jagermeister ili underberg ili…ma obični pelin)

Heej anfakabl, dobro te vidjeti :D Baš prakticiram taj polu-penzionerski i bračni stil (nakon 16 godina braka ponovno u braku :? )...pruža sigurnost i mir…

Pava…šta ima kod tebe? Jel` ima kakav parajlija (ono vila, jahta i sve šta ide u paketu) na vidiku? :)

A gdje je pravi vudd? Onaj topli, dragi dječarac :wink: , koji nije debeo, ni gadan, ni mrzovoljan…

Drž` se Nik…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tqbGLBnLTWY[/youtube]
Pawa

Post by Pawa »

dita wrote:Pava…šta ima kod tebe? Jel` ima kakav parajlija (ono vila, jahta i sve šta ide u paketu) na vidiku? :)
Eh Dita... Sta da ti kazem...
Bice da mi je vreme da posetim ocnog. Kratkovidost me ubi :)

Mada... Ni ove ljute mi izgleda ne prijaju previse. Cim pocnu da deluju koristim tehniku „use my illusion“ pa se obicno zaustavim negde u Indijskom okeanu... Na Maldivima najcesce... Jeste da znam da ronim, ali bih ipak nekako da izbegnem pijanstvo pod vodom... Stoga pozdravljam kompletnu kafansku ekipu i odoh do neke cajdzinice :wink:

Dita, uzdam se u tebe i u to da, ako im slucajno tako nesto i padne na pamet, neces dozvoliti ekipi da posrne :)
7474

Post by 7474 »

Anfak,
drago mi je da si ponovo tu..
hvala na lepim željama.
e, garant smo djipali zajedno na Suicidal Tendences, ha? i još na nekim stagevima. je nisam silazio sa Djave 4 dana i skontao sam nešto potpuno suprotno od onog što si ti rekla... propustio sam samo prva dva EXITA i od ove godine (kad je program bio ubedljivo najgori do sad) odlučio sam da ima da idem tamo dokle god mogu, fizički da postignem.. od ove godine su uveli foru da možeš da uvedeš i decu ali samo ako su stariji od 8 god. dakle, dogodine krećem da maltretiram dete i vučem ga po vestivalu!

Dita,
hvala vam.. držim se! (najčešće osećam kao da se držim za vazduh.. al promeniće se i to.. ojačaće oslonci.. da nije sve ovo kod VUDDa u gostima, citirao bih vam ovde Krležu, al će me ON zajebavati i više nego obično, pa ću vam to neki drugi put, na nekom drugom mestu.. hvala vam u svakom slučaju!!)
prebacio sam deo vaše ispovsti na flash memory stick i evo, tražim vašu dozvolu da te delove isprintam i delim odredjenim ljudima.. sve sa namerom da me bolje shvate.. da im olakšam udaranje glavom o zid.. DOZVOLJAVATE?
privatnost vam garantujem..

Vudd, nadam se da ne zameraš što sam baš kod tebe zakuvao žurazu.. al tako je nekako, ispalo..baš "ovde" svraćaju gotovo svi!
veliki pozzzz i za tebe.

keep up the good fight, man!

svima veeeeeeliki pozzzzzzzzzzzdrav!
Nik
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Sat Oct 22, 2011 12:15 am, edited 1 time in total.
Boban

Post by Boban »

vudd wrote:Sta je ovo jebote?...Posrasmo moju temu :D .Daj 'vamo jos tri ljute,ha ja.....Nik jarane,otkud ti to da sam te ikad zajebav'o.Mozda imam problem sa odrazavanjem i nerijetko mislim da malo sale nije na izmet,ali...Ako si se osjecao zajebavan od NJEGA,ondak sorry.Samo ti iscitiraj Krlezu,nikakav problem nije.Sto se mene tice odvali nesto i na latinskom.Jebes ''zurazu'' bez jakih i obecavajucih citata,ha ja....predlazem da se poslije dobre zajebancije kod mene,svi 'vako raspolozeni preselite kod Nika...Nemoj,ljubim vas, da bas ''ovde''bude plodno tlo za bilo kakve...zaboravio sam kako se kaze onaj opasan i zvucan izraz kad se neko osjeca kao taj izraz :)

Hvala Nikajlo na americkim zeljama

E pa...vozi Mishko

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X-GQk3DxHeA[/youtube]
Jbg vudd meni je bila namera samo da nadometnem pesmu iz filma i nista vise.Ali ok ako ti tako zelis... :(
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Sat Oct 22, 2011 12:16 am, edited 3 times in total.
Boban

Post by Boban »

vudd wrote:Ala sam ja neshvacen :) ...Kontas :)
hehehe kontam jer ja puno puta ne razumem tudje postove :roll: sta ces...Pozdrav matori.
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Sat Oct 22, 2011 12:16 am, edited 1 time in total.
Post Reply