Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

deminutiv u slobodi

Post by deminutiv u slobodi »

nije mi jasno ,kako to da si preuzela odgovornost da cuvas tudj novac,kad si i sama u problemu i kad imas jos mnogo briga.Umesto da sebe rasteretis svega nepotrebnog,da bi jasnije videla put lecenja,ti si se jos natovarila.ima vremena za altruizam,kad se sredis,moci ces da pomazes koliko hoces,kome hoces...sta ti sad to treba?sta ti kaze tvoj terapeut?jel on to podrzava?
zvrky

Post by zvrky »

znaci od ponedeljka dans je petak :cry: jebote pa zasto, to je 5 dana za redom :smt010 jao sunrise zasti jebote zasto? :smt009 :smt010 toliko sam se nadala da ces izgurati,izdrzati...ma jebem ti zivot i dop i sve u kurac vise................................ :cry:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
deminutiv u slobodi

nema opravdanja,ali nema kukanja,pod hitno moras sve da ispricas svom terapeutu...
zvrky

Post by zvrky »

znamo svi da opravdanja nema ali zao mi je devojka se toliko trudila da uspe i sjebe se zbog metadona jebenog koji prestala da pije i zbog te zikre koja je pukla ,znala sam da treba da smanjuje metadon,jebem ti i metadon.....pprokleta gudra celog zivota ce nas pratiti :cry:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
deminutiv u slobodi

Nista,sad ce ponovo!Treba da vidi sa svojim terapeutom,mozda joj ne odgovara metadonska terapija.
sunrise

Post by sunrise »

Bila sam kod doktorice. Dala mi je do ponedjeljka neke lagane tabletice, TeHaCe to je bivsi Codidol, nisam htjela metadon a i s ovima cu izgurati nekako. Po 6 komada na dan, za svaki slucaj vise bolje nego manje.
u ponedjeljak ujutro cu uzeti sub, defintivno i bez straha od moguce krize od metadona jer s ovim tabletama je dovoljno da ih popijem navecer ujutro mogu sub.
Dala mi je i akupunkturu, onu stalnu koju imas dok ti igle ne spadnu, izgleda poput malih nausnica i full mi pomaze, smirila sam se u svakom pogledu. Jutros sam pucala po svim savovima.
Jebi ga Zvrky, zajeb, zajeb, greska, greska ali je necu ponoviti.
Najgore je bilo to sto me kriza od meta tako pukla da nisam mogla ni iz kreveta ustat
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

DUS@, za tu lovu i cuvanje....sve stoji sta si rekla.No, ljudi su ponekad teski i ocekuju too much toga od tebe. meni je tesko reci ne kad mi netko dodje i kaze da mu pricuvam neku lovu i da ce je uzeti tad i tad, ili da je ostavim doma. To je too much odgovornosti i to jest nepotrebna odogovornost no probati cu je reducirati jer sad ja placam te pare sto sam izgubila a ne ta osoba cije sam pare izgubila.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Sun, zhao mi je sto ti se to desilo, ali opet, cini mi se da nije pretjerano strashno... Sad izbrisi prethodnu sedmicu i lagano na sub.

Drago mi je sto si ovo podijelila sa nama.

Ja sam sinoc bio u pabu, isao da gledam neke utakmice i nisam pio... Ustvari jesam, stukao 4 multivitaminska sranja za 2 sata (ja i sokove cugam kao pive)... Vratio se kuci bas da gledam Porodicu Sofrano ili kako se vec zove. Bas bila ona epizoda kada Kristofer gleda tipa u autu kako se lupa u venu i lomi se lagano...

- Hoces ti malo ?

- Necu...

- ... Ustvari moze. Uzecu malo na nos.

Uzima malo na nos... I sljedeca scena Kristofer sa iglom u veni. A onda stondira na klupi pored luna parka.

I meni sinoc nije bilo svejedno. Proradio Gremlin u stomaku i jedva sam zaspao... Jutros sam vec bio okej. Standardna sranja na poslu. Veceras pijem.
sunrise

Post by sunrise »

Vlado, thx, its not big deal. Pad, pad, sjebala se, sjebala, ono, bitno mi je da sam se opet zbrojila i idem dalje kako treba. Doktorica je cak rekla da sam super napredovala i da sam se jako promijenila i da sam na pravom putu, bas mi je vratila nadu, kao i svi vi skupa ovdje.
Gresku sam napravila kad nisam mogla otici doktoru jer da jesam dali bi mi nesto da mi bude ok, no, ona kriza je bila kao eksplozija, ne kao kod dopa pomalo ti bude gore i gore. Ovo je od jedne minute u drugu postalo neizdrzljivo i opdvratno jako za izgurati, nisam mogla ustati iz kreveta, obuci se i ici van. Slabost, greska, kiks, fuck, ali nije tragedija i ne ubijam se u pojam. Imam neke tablete do ponedjeljka i u ponedjeljak ujutro idem na sub, this time for sure
Thx na podrsci, Svima Hvala
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Ja mislim da sama cinjenica sto si otvoreno rekla na forumu govori nesto i vjerujem da ces uspjeti...

Sopranos...to je jedina serija koju sam odgledala do kraja...Toni i Junior su ubjedljivo najjaci likovi, a najbolja epizoda je kada Pauli i Kristofer likvidiraju onog rusa ili bugara, sta li je, i izgube se u po' zime u sumi..

Ima jos jedna krvava u sestoj sezoni kada Toni izlazi iz bolnice (nakon sto ga je Junior slucajno roknuo) i ufura se da ga vise niko ne jebe ni pet posto' ... kao autoritet mu je u pitanju...i udje u kancelariju...ono, svi sjede, zajebavaju se...opusteno...i on stoji i konta, odmjerava jednog po jednog (u stilu koga bi sad mogo' nalupat')...i mali koji mu je novi vozac i usput najmladji, poce praviti sebi sendvic...i toni ga mjerka i odjednom "Sta lupas sa tim vratima od frizidera, a?!!!"...mali ga gleda, ne konta, .. kaze, "Nisam ba lupio, nisam ni otvorio frizider"...a Toni jos vise ko' fol raspucan "Sta hoces da kazes, da sam ja GLUP?!!!...ovaj mali sav sjeban spetljo se nacisto, pa nisam toni, ovo ono...i toni tu popizdi...bum tras frka trka panika...i nalupa malog...svi se usutarili, niko ne smije pisnut' ni jedne ba...mali krvav lezi na podu, a toni hladno okrenu im ledja i pravac vrata...i kada je izasao napolje da ga niko ne vidi, ono sanerski osmjeh u stilu "jos uvijek sam najjaci"...
Nisht...palim na fuka...raja imate mahanje
Post Reply