Bice neki nastavak ispovesti samo da se ja malo raspakujem i mozak spakujem :smt006
Baki mozda mi nestoji da budem tuzna i neraspolozena ali desava se i to. Kad ja nekome vracam nadu u zivot kao Baki da li to znaci da sam nesto postigla? prija mi da cujem tako nesto,ali sam cesto zbunjena kad procitam da ja nekom dajem nadu za buducnost svog bliznjeg ili samoga sebe.
Nadam se da trud i muka i sve sto uz to ide nije uzaludno stvarno se nadam i zelim svim srcem da ostvarim svoj cilj koji sam zapocela
Pomoc koju eventualno pruzim nekome koga ne poznajem a kamoli kad poznajem mi jako prija i cini zadovoljnom a i evo vidis sticu se i neka nova prijateljstva,poznanstva,krug ljudi se malo siri u mom zivotu ali malo nadam se da ce se rasiriti na svim kontinentimam ove kugle zemaljseke!
Sto se tice glave malo je gore a malo je i dole jos ja nisam na dve noge stala jao sam na jednoj i tako neka staka mi pomaze da hodam i guram dalje dok i druga ne ozdravi. Kakve sam primere dala ja stvarno ne znam da li me je iko razumeo

U svakom slucaju bice valjda nastavak neke moje jadne ispovesti JER JA NE ZNAM DA PISEM

Pozdravlja vas zvrky dangubica

:smt023 :smt031 cas me ima cas me nema, :smt082