JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...
Moderator: sanela
Nadam se da je tako i molim te budi uz nju,rekla mi je da si ispao skroz fer i korektan pa onda takav i ostani ako zelis prvenstveno da joj budes prijatelj pa tek onda decko itd. Hvala ti i cuvaj je molim teeeeeee Voli vas vasa Zvrky oboje,Pepo,drs se a i ja cu pokusati,jebiga zajedno smo jace 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ja sam ti lepo rekla,a ti neces da slusas,ustaj ranije ,barem do 13 h,dok ne padne mrak (sta je meni "ranije"
),i izlazi napolje,ne zanima me sto je hladno,imas jaknu jebate,neces crci,pa setnja,koliko toliko! Fizicka aktivnost kakva takva,svez hladan vazduh ti razbistri glavu! Ajde molim te probaj,jel vazi,sta imas da izgubis? (ako se prehladis,eto licno cu doci da ti donesem limun ,sokove i antibiotike
)Izadjiiiiiiiiii nepoljeeeeeeeeee,u kuci se upada u depresiju 

Ma izlazim ja majo napolje nije to problem ali meni je i napolju lose kao i unutra kad me uhvati bedak iz njega moze da me izvuce samo ako sretnem nekog poznanika pa tu uleti neka nebitna prica i kad se razidjemo nastavak mojih misli...ma nemem pojima,aaaaaaaaaaa bla,bla,razumes ti mene majo znam to....frbnlgbikf/
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ma imala ga i ja pa i to prslo sad mi se vraca u zivot moj bivsi decko polako ali sigurno i koliko god se ja trudila da ne popustam....znam da cu popustiti,eto i to me muci,covek mi se posle 6 meseci pojavi na vratima,srce mi je stalo u trenutku....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!