JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Post by zvrky »

Nadam se da je tako i molim te budi uz nju,rekla mi je da si ispao skroz fer i korektan pa onda takav i ostani ako zelis prvenstveno da joj budes prijatelj pa tek onda decko itd. Hvala ti i cuvaj je molim teeeeeee Voli vas vasa Zvrky oboje,Pepo,drs se a i ja cu pokusati,jebiga zajedno smo jace :!:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Uhhhhhhhh,tesko mi je nesto opet mi jetesko jebeno tesko....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
M4j4

Post by M4j4 »

Ja sam ti lepo rekla,a ti neces da slusas,ustaj ranije ,barem do 13 h,dok ne padne mrak (sta je meni "ranije" :-D ),i izlazi napolje,ne zanima me sto je hladno,imas jaknu jebate,neces crci,pa setnja,koliko toliko! Fizicka aktivnost kakva takva,svez hladan vazduh ti razbistri glavu! Ajde molim te probaj,jel vazi,sta imas da izgubis? (ako se prehladis,eto licno cu doci da ti donesem limun ,sokove i antibiotike :-D )Izadjiiiiiiiiii nepoljeeeeeeeeee,u kuci se upada u depresiju :!:
Image
zvrky

Post by zvrky »

U mom slicaju to nema veze unutra ili napolju meni mozak radi,mucime svasta nesto ,ne mogu da pobegnem od sebe same al da mogu sad bih to uradila
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
M4j4

Post by M4j4 »

Nisam ja rekla da ti mozak ne radi unutra,nisi me razumela,nego fizickja aktivnost,kretanje,oslobadjaju mali nivo dopamina u organizmu sto utice na raspolozenje. (mozda nije dopamin,to je posle seksa,ali oslobadja neki kurac)
A sto me ne poslusas,ko da te teram na minus sto napolje?
Image
zvrky

Post by zvrky »

Ma izlazim ja majo napolje nije to problem ali meni je i napolju lose kao i unutra kad me uhvati bedak iz njega moze da me izvuce samo ako sretnem nekog poznanika pa tu uleti neka nebitna prica i kad se razidjemo nastavak mojih misli...ma nemem pojima,aaaaaaaaaaa bla,bla,razumes ti mene majo znam to....frbnlgbikf/
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

grrrrrr probudila sam se u pola 6...vrtila prevrtala i ustanem u pola 7. ne moguuu necuuu.....!!! neka nervoza, ono zivcana neka....ne znam. Kud cu vako rano aaaa....a nedelja. da je barem ponedeljak. Ah. Samo da me nesanica ne uhvati ubila bi se..... mrzim to
M4j4

Post by M4j4 »

A da,kapiram,samo neka prica,uzivis se za trenutak u pricu i zaboravis na probleme,jebiga,jeste. Ali opet kad izadjes,imas sanse nesto i da ti se desi,ako sedis kod kuce,slaba vajda...nije ni meni bolje,ako te to tesi.Imam decka jedino to sto mi je plus,inace bih bila najusamljenija na svetu.
Image
zvrky

Post by zvrky »

Ma imala ga i ja pa i to prslo sad mi se vraca u zivot moj bivsi decko polako ali sigurno i koliko god se ja trudila da ne popustam....znam da cu popustiti,eto i to me muci,covek mi se posle 6 meseci pojavi na vratima,srce mi je stalo u trenutku....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

Aaaaa??? Zamisli ! :shock:
Da bar meni tako dojde neko na vratanca (mic? mic??) ... kako bi ga dograbila među šape: sdkufhqerufiqwhefo heheheh - ne bi maajci (a ni košulji) više vani izaša dok ga dobro ne prožvačen
(Ramona viri kroz prozor, a vani samo lišće vije, i kese od smeća)
Locked