sta trenutno slusate?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

KatarinaS

Post by KatarinaS »

Dobro jutro drugari!
U stvari, celu faking noc sam sljakala, ocoravila sam za ovim monitorom, a imam jos skoro sat faking posla... pre no sto padnem u neosvest, setovavsi alarm za superfaking 9:45 a-faking-m!
:roll: :x :roll:
Ok, enough with fucking.

Palefaced - zbunio si me za sekund, ja tek sada videh da si skinuo REMIX "I think I`m in love"! Koji je, baj d vej, skroz ok, ali ipak nije - original!
Jos ja sedim pa lupam glavu..."A sto sad covek pominje Chemical Brothers, kad je skinuo SPIRITUALIZED????"
:wink:
Ta je stvar, ali - kad god budes stigao - ako ikako mozes, pokusaj da skines " I think I`m in love" od - Spiritualized!
E, ONDAK mi javi, kad je cujes, kako ti se svidja i muzika, a NAROCITO tekst!

A na koju adresu si mi poslao eml? Ok, sa` cu da chekiram koji mejl sam ovde ostavila, pa cu da ga nadjem, pa cu - as instructed - da ga likvidiram.
Necu ga citati, ne brini. Citanje tudje poste mi je uvek bilo nesto pri dnu jada i bede, zaista.

A sta bi sa chatom? Da li je uopste moguce sastati se ovde, u realnom vremenu, i razgovarati?
Ako nije, daj da se nadjemo na nekom "conferrence room-u", na nekom od messengera? Tu mozemo i da se cujemo - voice.
Kapiram da bi to bilo i vise nego zanimljivo - ZAISTA razgovarati, svi zajedno, tako da se cujemo.
Sta mislite?

U nadi da sam jedina koja sljaka i muci se u ovo doba... i u nadi da ste svi lepo ushushkani u tople udobne krevete... i da spavate snom pravednika... (narocito Omar, wherever he is)..

Sve najnajnajnaj

:shock:
Katarina - am I ever gonna fuckin finish this stupid fuckin work - S
palefaced

Post by palefaced »

nisi jedina, ja cuvam mrtvu strazu kako nam forum ne bi okupirali 'normalni' internet ludaci-ovisnici koji vrebaju iz svih mracnih uglova i sjenki virtualna bespuca na unsuspicious virtualne putnike namjernike.
ama poslao sam ti na ovaj mejl ovde, na forumu... a sto se citanja tice nema frke i da ga procitas jer pisao sam u njemu kako sam si donio pola kile prasteine, nekakvih narandzastih africkih krompira i dva ogromna komada cokoladne torte za zderati pa mi bilo smijesno i rekoa katarini da je jos tu mogla je upaliti kameru pa vidjeti to brdo hrane koje sam donio izjesti. :d
kontam bas kasnije kada sam primjetio da je tebi mejl otisao reko reci ce ova zenska: kakav je ovo ludak za mila boga? kakva sad prasetina, kamera, krompiri, msn...? :D
enivej, pa eto na taj mejl mi samo odgovori i posalji mi svoj msn ako ti je dosadno pa cu te dodati i mozemo pricati posto je i meni.
cata opet sto se tice - jebes ga tamo, vide se ajpi adrese na njemu kako sam skuzio sto nije bas pozeljno a i par puta sto sam bio sve nekakvi na nekim konspirativnim tripovima koji ne zele reci tko su i odakle se javljaju.
jebes taj cat ako ja moram na njemu po ajpijevima gledati odakle mi se tko javlja... ionako sam sebi pododavao na msn skoro sve sa ovoga foruma koji su mi bili interesantni a ostale tko jebe - sa njima ne moram ni pricati ni na catu ni na msn.
sto se pjesme tice... evo sad cu pogledati da je skinem.

palefaced over! 8)
i am what i am and what will be will be
M4j4

Post by M4j4 »

Palefaced,hvala na spiritualized!
Image
Ramona

Post by Ramona »

Kata spomenu Monster Magnet pa se sav najezih..cak su obradili i Depeche Mode-Black Selebration,i jedan jeben album "space lord motherfucker"
JEEE!!! I've been stuffed in your pocket for the last hundred days, if I don't get my bath I take it out on the slaves, so grease up your babe for the ball of the hill, and polish them rockets now and swallow those pills and say ooooooh ... Space lord mother fucker ... aaaaa što je too stvarčinaaa - je, Monster Magnet su zaaahaaakoon :wink:
KatarinaS

MSN!?

Post by KatarinaS »

E, pa kako vam se cini SPIRITUALIZED?

Pale - indeed, hvala puno na lincima! :)
Haha! Prasetina & africki krompiri & torta! Haha! Ludilo! Baj d vej, jos nisam izbrisala taj mejl, pravo da ti kazem, nemam pojma jos ni koja mi je email adresa ovde. A ne vidim ni kako da dodjem do nje (nije bas ni da sam trazila, but still...)

Majo?
Ako si skinula one dve stvari, sa linkova sto ih je Pale stavio, videla si da je doslo do zabune = I think I`m in love je, u stvari, obrada tj. remix Chemical Brothers.
Nije los, ali nije orginal. Ali u svakom slucaju, moze da se cuje tekst, koji je meni potpuno fenomenalan. I o ljubavi i o gudri... i o (laznom) osecanju - ljubavi, gladi....
Tj. to je kako sam ga ja skapirala. Javi(te) kako se dojmilo!?

Pale, bas se nesto mucim sa nekakvim multi-mesindzerima ovde, ali mislim da mi sada MSM radi. Valjda.
Hajde, ako hoces, posalji mi request na MSN, na

takodobro

(sto je, je li, i takodobro@hotmail.com)

...pa kad opet tako zaglavimo u rane jutarnje sate na netu...da bar mozemo da prochaskamo k`o ljudi, a ne sve preko postova ovde.
To vazi naravno i za ostale moje drage drugare ovde!
Nekada bih bas da popricamo, nekad mi se ne postira ovde.
A i sporo je, brate.
Nego, ajde pa da se skupimo na MSN, pa onda mozemo i na "Conferrence" opciju - svi u jednu sobu, pa imamo i "Voice" opciju....ma milina! Parti!
:)
starkid

Post by starkid »

Renzo Arbore --> Luna Rosa
/Mafia caffe/

Ustvari, trebalo bi da sam ja iz Dalmacije, a ne ti, Ramona :) :) :)

Kakva ludačka muzika, ljudi moji... :supz:

I, još jedan definitivan dokaz da sam PUKLA! :)
zvrky

Post by zvrky »

Trenutno slušam ljude oko sebe,sa mnogo saveta upućenim meni,nisam sposobna nizašta drugo...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

Hahah Zvrky :wink:
SLUCAN MAMUUUUUU CVOJUUU :oops: !!!
zvrky

Post by zvrky »

E da je samo mama....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!