U stvari, celu faking noc sam sljakala, ocoravila sam za ovim monitorom, a imam jos skoro sat faking posla... pre no sto padnem u neosvest, setovavsi alarm za superfaking 9:45 a-faking-m!

Ok, enough with fucking.
Palefaced - zbunio si me za sekund, ja tek sada videh da si skinuo REMIX "I think I`m in love"! Koji je, baj d vej, skroz ok, ali ipak nije - original!
Jos ja sedim pa lupam glavu..."A sto sad covek pominje Chemical Brothers, kad je skinuo SPIRITUALIZED????"

Ta je stvar, ali - kad god budes stigao - ako ikako mozes, pokusaj da skines " I think I`m in love" od - Spiritualized!
E, ONDAK mi javi, kad je cujes, kako ti se svidja i muzika, a NAROCITO tekst!
A na koju adresu si mi poslao eml? Ok, sa` cu da chekiram koji mejl sam ovde ostavila, pa cu da ga nadjem, pa cu - as instructed - da ga likvidiram.
Necu ga citati, ne brini. Citanje tudje poste mi je uvek bilo nesto pri dnu jada i bede, zaista.
A sta bi sa chatom? Da li je uopste moguce sastati se ovde, u realnom vremenu, i razgovarati?
Ako nije, daj da se nadjemo na nekom "conferrence room-u", na nekom od messengera? Tu mozemo i da se cujemo - voice.
Kapiram da bi to bilo i vise nego zanimljivo - ZAISTA razgovarati, svi zajedno, tako da se cujemo.
Sta mislite?
U nadi da sam jedina koja sljaka i muci se u ovo doba... i u nadi da ste svi lepo ushushkani u tople udobne krevete... i da spavate snom pravednika... (narocito Omar, wherever he is)..
Sve najnajnajnaj

Katarina - am I ever gonna fuckin finish this stupid fuckin work - S