EMOCIJA JEDNOG TRENUTKA
Moderator: sanela
Re: EMOCIJA JEDNOG TRENUTKA
sve i jedna rijec me dira....sve i jedna rijec koju pises je istina......cuvaj sebe i bubicu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
on je ovca sto je htio svoj put.......tebe treba drzati i nikad pustiti
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
-

Hvala ti sto si tu...
I-nije ovca.

Ok mi je to oko njega-valjda zato sto jos uvek ne znam i ne shvatam sta se desilo u NS i sto nemam pojma sta je tu ko zgresio-ali nekako verujem da je to pravi put i prava odluka za oboje.Verujem da obe tj sad vec 3 VS znaju sta rade

A u osnovi-to-sto je bilo-nije ni bitno.On nije tu i to je to.
Sad sam imala turu plakanja.
Volim da pricam sa bubicom kad sam sama.Sve u svemu,sad sam nesvesno pocela da pricam sa njom,rekla sam joj da se ne plasi i da je cuvam i da ce sve biti dobro.To ,,cuvam,, mi je bila ko strela kroz srce.
Svesna sam da cu mozda morati da je pustim da ode tj da cistim,i malo mi je tesko na srce.
Sta god-opet-to je do VS.
Opet-u nekom ludilu ili cemu vec-se nadam da ce pokupiti bar pola mene i ,,njega,, i da ce se izboriti za sebe.
Mislim da je ovo najlepsi osecaj-pricati sa njom,VS i andjelima.Najcistija ljubav.Znam da znas osecaj.A znaju ga mnogi...Sad ga znam i ja..
Gledala sam sad neki film koji me je zacnuo posteno...Bas posteno...
Cista sam,od droge,alkohola i...ZNAM da je ovo sve bio moj put...Da sam sve ovo morala da prodjem...Morala sam da umrem na zivotu celom da bi mogla da se rodim ponovo.I to ce trajati.Sad tek pocinje ciscenje kuce tj duse.Treba izbaciti to sve lose iz sebe u glavi da bi mogla da krenem sa ,,ljubav,,
Krenulo je...i idemo napred...polako...Vise nigde ne zurim.SAD-polako.
Nisam u miru-ali sam dobro.
Sad,idem da spavam...zdravo sam umorna...
Laku noc...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
laku noc duso
-
Ima jedna divna recenica-jedno vreme smo ziveli samo zato sto je trebalo ziveti.
Dosla sam do pocetka ili kraja puta...Pregled je u utorak.
Krlja me i lomi me sta sam uradila.Bol koji sam nanela sebi.Ne mogu da oprostim.Verovatno ce trebati vreme.Sa druge strane,ako ultrazvuk pokaze da je plod ipak ostecen,i ako ocistim-kako cu sebi to oprostiti?!
Placem...Dala bi sve na svetu da mogu da vratim vreme pre tih lekova.Pre nego sto je zavrsio prvi put u mene.10 godina sam verovala da ne mogu da zatrudnim.10 gdina-da bi se sad desilo sve ovo....
Zasto nisam iskljucila telefon,izasla iz stana,otisla na motel ili na Dunav?Zasto nisam bila jaka sad-kad sam trebala biti najjaca?!
Toliko stvari mi je preslo preko glave za ove 4 godine-zasto sam sad morala da padnem?!
Ne mogu nista.Apsolutno nista.
Mogu da se molim da sta god da bude-podnesem na nogama,hrabro i sa snagom u srcu i telu.Da imam mir u dusi i glavi.
Sa druge strane-zahvalna sam na ova dva meseca sto sam mogla da osetim ove emocije,sebe,i sve sto mi se desavalo.
Nek bude volja Bozija...
Dosla sam do pocetka ili kraja puta...Pregled je u utorak.
Krlja me i lomi me sta sam uradila.Bol koji sam nanela sebi.Ne mogu da oprostim.Verovatno ce trebati vreme.Sa druge strane,ako ultrazvuk pokaze da je plod ipak ostecen,i ako ocistim-kako cu sebi to oprostiti?!
Placem...Dala bi sve na svetu da mogu da vratim vreme pre tih lekova.Pre nego sto je zavrsio prvi put u mene.10 godina sam verovala da ne mogu da zatrudnim.10 gdina-da bi se sad desilo sve ovo....
Zasto nisam iskljucila telefon,izasla iz stana,otisla na motel ili na Dunav?Zasto nisam bila jaka sad-kad sam trebala biti najjaca?!
Toliko stvari mi je preslo preko glave za ove 4 godine-zasto sam sad morala da padnem?!
Ne mogu nista.Apsolutno nista.
Mogu da se molim da sta god da bude-podnesem na nogama,hrabro i sa snagom u srcu i telu.Da imam mir u dusi i glavi.
Sa druge strane-zahvalna sam na ova dva meseca sto sam mogla da osetim ove emocije,sebe,i sve sto mi se desavalo.
Nek bude volja Bozija...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
-
Dan cu provesti u krevetu.Citacu,pisacu.Mozda i nacrtam nesto.
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oPyVaaSNM3k[/youtube]
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
Tako si hrabra...............nadam se da će bubica biti dobro, nadam se da ćeš ti biti dobro ma kako god da se ova priča završi
Ali sada živim zato što sam ratnik i zato što jednog dana želim da se nađem u društvu onog za koga sam se toliko borio............... to je nastavak rečenice ako me pamćenje dobro služi.
Javi kako je prošao pregled i pozdravi bubicu
poz
Ali sada živim zato što sam ratnik i zato što jednog dana želim da se nađem u društvu onog za koga sam se toliko borio............... to je nastavak rečenice ako me pamćenje dobro služi.
Javi kako je prošao pregled i pozdravi bubicu
poz
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
-
Ne znam kako si ubolla,nije bas toliko popularna-ali mi je drago jako da je znas.
Hvala svima na lepim mislima i sto znam da nisam sama.
Ovih dana je bio lep zenski krug oko mene-i par muskih-da ih ne preskocim-HVALA vam od srca svima.
Bice kako treba biti.Dan je prosao,jos malo sastanak pa spavanje.
Dace Bog,kucnem ujutro.
Zagrljaj za sve i laku noc...
Hvala svima na lepim mislima i sto znam da nisam sama.
Ovih dana je bio lep zenski krug oko mene-i par muskih-da ih ne preskocim-HVALA vam od srca svima.
Bice kako treba biti.Dan je prosao,jos malo sastanak pa spavanje.
Dace Bog,kucnem ujutro.
Zagrljaj za sve i laku noc...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ekrsoS9NwHw[/youtube]
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.