I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

paramparcad

Re: I poslije njega...ON

Post by paramparcad »

MANS0N wrote:ali sa subom se mozes skinuti(zato sto ga ovaj sad uzima)
ovaj sindrom je imala i modesty...
heroinapg

Post by heroinapg »

MANSOn-Svire jeste iz CG...Ne poznajemo se, iako zivimo u istom gradu.Smatram da se covjek samo iskreno slozio..Iako je ovo net, provaljuju se ljudi, zar ne :wink:
Sto se subotexa tice, po ne znam koji put ponavljam, da on nije ersenje. Sama sam ga koristila. Samo substituciona terapija, prolongiranje..Al, naravno, ukoliko je neophodno..oket...Ali, treba imati na um sta posle... Moram da primijetim nesto...Smatram da nije fer (bez obzira o kome se radilo i da li taj neko zasluzuje ili pak ne) spominjati korisnicka imena koja nisu ukljucena diskusiju. Smatram da nam je svima cilj isti. Ne gadajam nikoga..ne vrijedjam, naravno...Al tacarenje, ogovaranje ...U ZIVOTU,Preko neta..ma..Nemojte tako nisko da se spustamo. Svako moze da govori u svoje ime, ne? Tj..da q qc:}aaa
Ej, ljudi...peace!
MANS0N

Post by MANS0N »

Ja tebe Heroina nisam nista skonto.Pitam za Svireta jer smo se upoznali,bar ja mislim i kontam da je on ,jer na onoliku zemlju ne vjerujem da ima vise cistih narkomana.Nisam ga prije citao,pa mi to naumpade.A Subotex...pa mrsko mi vise,ti si ipak otisla na satanke,zar ne?Zar bi bila cista da nisi?:)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
heroinapg

Post by heroinapg »

Nisam znala da si ga upoznao...Svire je totalna pozitiva.."Znam" iako se ne poznajemo. Mozda ga i ja upoznam. velik nam ovaj grad, jg:}...Odgovorila sam jer je, po poslednjim mojim saznanjima zauzet:}, A spomenuo je mene u svom postu...Da li bih bila cista da nisam isla na sastanke...Pa, dosta sam pisala o tome. ja bih iskrreo voljela da postoje sastanci kojima mogu da prisustvujem...Duga prica..dosta sam pisala o tome..Isla sam neko vrijeme-pola godine na sastanke. u pocetku je bila zenska grupa (hehehe...zne na jednom mjestu). Doktor(!) je vodio grupu..1. zenska grupa...da ne duzim..Pozdrav svako dobro..a nisi 1. koji me nisi skontao, a cista sam...mislim ne konzumiram nista osim kafu :wink:
MANS0N

Post by MANS0N »

Skonto sam da si cista i znam da imate nekih problema,ali sestro jebo ponos u tim stvarima. :wink:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Sagitarius

Post by Sagitarius »

paramparcad wrote:ovaj sindrom je imala i modesty...
Još jedno oštroumno zapažanje mog omiljenog diskutanta :D
Baš taj sindrom,identično
heroinapg

Post by heroinapg »

Sagitarius, ja sam to svojim rijecima pnapisala :wink: MANSON..Nije ponos u pitanju SIGURNO i potpuno se slazem s tobom...ne zelim da smaram i ponavljam price koje sam pisala..O "aNONIMNI IZ cg"..a postoje i dodatni razlozi zastio nisam , svakako, mogla ic na grupe..zalosni :cry: razlozi..Pozz...btw...Svakako, vjerujem da svako ko je stvarno cist zivi po programu AN
Yesenia

Post by Yesenia »

Hi,

Htela sam ovom liku vuddu, da posaljem priv message ali glupi software me vraca na pocetak zilion puta..mozda sam jadnom coveku vec i zagusila inbox..

sorry ako jesam..
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:22 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Yesenia

Post by Yesenia »

vudd wrote:Nista ne dobih
Pa naravno da nista nisi dobio, a nije da se nisam trudila :) treba mozda da ti izvajam bistu da bih da bih dobila accsess do tvog priv accounta :)

uostalom, nije vazno, nije da sam te startavola ili slala naked videos od \\\\\\\\\\\\\\\ Andje Djoli..samo sam mislila da ne snaram ceo forum sa nekim tripovima koji ih najverovatnije ne zanimaju..alo posto sam sada u blagom popizdu, evo tebi lepo ovaj post, pa neka svi citaju...

hi, Vud,

ja sam narkomanka, majka i domacica..clean sam 20 godina..skoro.. (23/10)..

ne pisem na javnom jer sam ustravljena, i posle umalo cetvrt veka se jos uvek plasim, znam da je strah iracionalan, ali,sta cu, jos uvek postoji..taj bugi man i ja - bitka bez kraja " rvali se letnji a i zimski dan do podne", a sutra nastavak, bogami i prekosutra..malo posustane on, a malo i ja..

da ti pricam kako sam se ja skinula, nece ti nesto koristiti, veruj mi..druga su to vremena bila, koliko god to arhaicno zvuci, ali tako je..a i drugi smo mi dzankiji bili, kod nas je dop bio filozofija, javna pobuna, osveta za komformizam, dizanje srednjeg tako sto smo slusali EL&P, Pink F., Alice-a Coopera..i onda, kao dolazi SKC, mi blejimo , slusajuci probe Liminovog drveta ( prvo pod smorom prinide, jer mi Gagi dodje neki rodjak) a onda batalili te rodbinske linije, ali nas nekako taj SKC navukao jer je sve bilo skroz na dz..ja sam bila ona generacija sto smo ziveli bez kinte, osim sto nam daju za markicu i uzinu..sta da ti kazem, svercovali se, a lovu za uzinu utalimo pa na deljaka sapusimo pola prsta shita..( da to je bilo ono vreme " dok je bilo Tita, bilo je i shita..itd)

ma, serem..uopste nisam htela da evociram neke cloudy uspemene...htela sam da ti se obratim kao majka,neaktivna narkozijana, koja je napravila neke bas neslavne poteze u vaspitanju svoje dece i da te pitam, da li bi mozda zeleo da ti prenesem to neslavno iskustvo, da bi na mojim greskama , ne, nesto naucio, ali mozda jednog dana kada ti deca malo stasaju, cisto da moju pricu izvuces iz mal0og mozgica i da je iskoristis na neki po tebe dobar nacin?

ako je ovaj post smor, tretiraj ga kao spam :) nema ljutim..
Post Reply