Trainspotting - Moja istorija - od pocetka do - kraja!?
Moderator: sanela
-
Zdravo, drugari!
pa vi ste osobe koje mogu da razumem i koje nadam se mogu da razumeju mene. Nisam procitala sve od pocetka do kraja ali vidim da je Marko nekako najzastupljeniji i najvise otvorio svoju dusu. Ja sam se za razliku od tebe lecila u Drajzerovoj, i jos uvek se lecim i lecicu se jos dugo....jer nije to tako prosto. Kazu da je neophodno da se lecis od godinu do dve da bi bio izlecen. za raliku od tebe ja se nikada nisam puacala. Ali ti i jos jedna osoba koja se pucala vise od tri godine, a sada je strejt min \imum pet ste mi uzor i dokaz da je moguce, a moguce je. Mislim da je najteze od svega suociti se sa realnoscu posle svega....shvatiti koliko je ljudi povredjeno zbog toga sto je shvatilo da si mogao upropastiti svoj zivot....mene su neki i napustili zbog toga...ja sam se gudrilala godinu dana a da niko nije znao, sama, kao budala....bezala odstvarnosti isla linijom manjeg otpora...ne znam da li vas uopste zanima moja prica...pocetak ili kraj...moj zivot ili sl. Ne bih da zamaram ako nrko ima neko pitanje......ja cu odgovoriti
pa vi ste osobe koje mogu da razumem i koje nadam se mogu da razumeju mene. Nisam procitala sve od pocetka do kraja ali vidim da je Marko nekako najzastupljeniji i najvise otvorio svoju dusu. Ja sam se za razliku od tebe lecila u Drajzerovoj, i jos uvek se lecim i lecicu se jos dugo....jer nije to tako prosto. Kazu da je neophodno da se lecis od godinu do dve da bi bio izlecen. za raliku od tebe ja se nikada nisam puacala. Ali ti i jos jedna osoba koja se pucala vise od tri godine, a sada je strejt min \imum pet ste mi uzor i dokaz da je moguce, a moguce je. Mislim da je najteze od svega suociti se sa realnoscu posle svega....shvatiti koliko je ljudi povredjeno zbog toga sto je shvatilo da si mogao upropastiti svoj zivot....mene su neki i napustili zbog toga...ja sam se gudrilala godinu dana a da niko nije znao, sama, kao budala....bezala odstvarnosti isla linijom manjeg otpora...ne znam da li vas uopste zanima moja prica...pocetak ili kraj...moj zivot ili sl. Ne bih da zamaram ako nrko ima neko pitanje......ja cu odgovoriti
- Mark_Renton
Ovo je postalo smaranje zivo, mislimo ovo nespavanje... Legnem sinoc u 4, u 9 ja vec full budan. I uvek se probudim sa nekim odvratnim ukusom u ustima, i moram ujutru da popijem casu soka da ne bi umro. Danas ustajem:
Tataaa, majkaaaa, casu sokaaa! Ulazi cale... eee, kako si ti bio fin dok si se drogirao... Ustanes u 1-2-3 popodne, ne trazis da jedes, ne trazis da pijes...
Ja reko, zezaj ti zezaj...
Smara me strasno ovo nespavanje... sav se probudim sjeban i nikakav.
Juce me i kicma zabolela, danas me probudili oni zivci u kolenima...
Tataaa, majkaaaa, casu sokaaa! Ulazi cale... eee, kako si ti bio fin dok si se drogirao... Ustanes u 1-2-3 popodne, ne trazis da jedes, ne trazis da pijes...
Ja reko, zezaj ti zezaj...
Smara me strasno ovo nespavanje... sav se probudim sjeban i nikakav.
Juce me i kicma zabolela, danas me probudili oni zivci u kolenima...
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
ja sam nocas cijelu noc sanjala dop. Prvo da mi je dosao lik i dao mi veliki paket a poslije kako sam se spremala povuci i to sam si za prvu crtu napravila onako debelu jedno 1cm i kao govorim nekome "evo jedna muska crta za mene" i vucem ju u nekom autu. Poslije sam opet negdje i kao trebamo na more a ja se sjetila da imam dop i kao ajde da se jos malo sredim pa sam kao duze ok i opet vucem i vucem. Na kraju mi je pun nos bio pun dopa i imala sam frku da ce mi netko vidjeti da mi je nos prljav 

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Ja nisam spavao normalno par meseci, ma kakvi par meseci, nisam spavao normalno pola godine. Jeza me przila ni sam ne znam koliko, nisam mogao da savladam deset stepenika takodje mesecima. Zajebano je, bas zajebano. Sad mogu da spavam OK, e kako sam samo to zeleo, verovatno sam se zbog sna i skinuo sa pajda, razjebao sam se do j. A taj ukus u ustima, cist pakao, mesecima sam imao napade mucnine, odjedanput, koliko puta sam umalo bacio peglu pred likovima na poslu. Do jaja je apstinencija. Dop sanjam i danas. I nije lose u snu, smesno je, nikad se ne puknem, uvek neko sranje, prospem, neko naidje, kakva pizdarija.
sunrise ..to je samo san..to se tvoja psiha samo igra sa tobom...bićeš ti ok...pa imaš za šta da se boriš ,kao i svi mi,ako ne zbog nekog drugog razloga-onda zbog same sebe..
NEGO...IZGLEDA DA IMAMO PRIDOŠLICU ,KOJA SE LOŠE OSEĆA TRENUTNO (kao i svi mi ponekad ,i na početku ulaska u ovo naše društvance)...DELUJE MI USAMLJENO..
ratnicaswetlosti...piši slobodno..otvbori svoju ispovest..
Meni su svi ovi ljudi mnogo pomogli ..ne vidim zašto misliš da nas tvoja priča ne interesuje,pa svi smo mi "na istim talasnim dužinama"
..samo ti piši ,izbaci to iz sebe..BIĆE TI LAKŠE!
DRUŠTVO SLAŽETE SE SAMNOM ,JER DA?!
NEGO...IZGLEDA DA IMAMO PRIDOŠLICU ,KOJA SE LOŠE OSEĆA TRENUTNO (kao i svi mi ponekad ,i na početku ulaska u ovo naše društvance)...DELUJE MI USAMLJENO..
ratnicaswetlosti...piši slobodno..otvbori svoju ispovest..
Meni su svi ovi ljudi mnogo pomogli ..ne vidim zašto misliš da nas tvoja priča ne interesuje,pa svi smo mi "na istim talasnim dužinama"
..samo ti piši ,izbaci to iz sebe..BIĆE TI LAKŠE!
DRUŠTVO SLAŽETE SE SAMNOM ,JER DA?!

- joesspappa