vudd,
esi ti na kraju, stigao do Trogira ili nisi?? nisam skapirao, po običaju..
ako jesi, baci nam koji utisak.. čudi me da niko od forumaša, koji su u Trogiru trenutno, nema lap top ni malo volje, da nam baci reč dve, čisto da uteši nas, koji nisu imali priliku da budu sa njima..
ja sam nešto malo sms-ovao sa njih dvoje i skapirao da im je i više nego dobro..
eto! lep pozdrav svima!
I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Nisam.Po obicaju...Kapiras?Ne?nema veze...
Siguran sam da im je super.Druze se,brckaju,bole ih patke.A mi sto smo iz ko zna kakvih opravdanih razloga(hah)ostali...pa ko nas jebe kad smo neorganizovani ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gUnXygYSoxA[/youtube]
Siguran sam da im je super.Druze se,brckaju,bole ih patke.A mi sto smo iz ko zna kakvih opravdanih razloga(hah)ostali...pa ko nas jebe kad smo neorganizovani ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gUnXygYSoxA[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Bilo bi verovatno korisnije da si za promenu preskocio obicaje...vudd wrote:Nisam.Po obicaju...
Delovalo je kao idealna prilika za malo rada na sebi i punjenje baterija.
Steta sto dobre stvari u zivotu propustas...

Bas mi je krivo sto nisi otisao...
Toliko si pricao o tom odlasku i na kraju nista.
Po obicaju...
Ali,sto bi rekli :retard: umni ljudi ''mozda neki drugi put''...
Iako ne odoh,osjecam se prilicno dobro i zdravo.Dane provodim radeci,zujim sa klincima,ispijam kafe sa zenkom i pratim ljude kako prate SP u fudbalu . Moju prognozu za Srbiju,shvatili su krajnje neozbiljno
Pawa...Pozdrav
Ali,sto bi rekli :retard: umni ljudi ''mozda neki drugi put''...
Iako ne odoh,osjecam se prilicno dobro i zdravo.Dane provodim radeci,zujim sa klincima,ispijam kafe sa zenkom i pratim ljude kako prate SP u fudbalu . Moju prognozu za Srbiju,shvatili su krajnje neozbiljno

Pawa...Pozdrav
Ma ovo je lepo cuti pa na kojoj god nam se ti lokaciji nalaziovudd wrote:Iako ne odoh,osjecam se prilicno dobro i zdravo.Dane provodim radeci,zujim sa klincima,ispijam kafe sa zenkom i pratim ljude kako prate SP u fudbalu.

A i ta voda... Bas je fuj... Verovatno nije ni topla za kupanje, a jos je i slana :-"
Fudbal je (bar za muski deo populacije) vazda bio bolja zabava.
Posebno kad reprezentacija Srbije igra.
Ako nista drugo, da se videti bar kako ga ne treba igrati

Pozdrav za tebe i tvoju family.
Bas to...voda je hladna,slana,mokra...pa sprzeni turisti i djeca njina kukaju po vas dan, ajkule samo vrebaju...ma jebes morePawa wrote: A i ta voda... Bas je fuj... Verovatno nije ni topla za kupanje, a jos je i slana :-"
Fudbal je (bar za muski deo populacije) vazda bio bolja zabava.

SP u fudbalu...Dani kada zenski deo populacije mnogo pati.Jedan mali procenat se, kao, lozi na fudbal

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HC5hdtNUEwo[/youtube]
Apsolutno se slazem sa tobom... A i ovaj deterdzent uopste nije losvudd wrote:SP u fudbalu...Dani kada zenski deo populacije mnogo pati.

Nekako i uspevam da svarim to sto se gledaju sve utakmice. Ali...
Fudbal se ne zavrsava onog trenutka kada sudija zvizdukom najavi (meni zeljeni) kraj utakmice.
Analize nakon toga me ubise.
Lice mi na one cuvene price iz JNA kojima, kada krenu, nikad kraja

Tesi me to sto SP ne traje vecno

Last edited by Pawa on Tue Jun 15, 2010 2:17 pm, edited 1 time in total.
Ne znam čemu frka kad postoji xyz kanala sa drugim sadržajima.
Bojane nije frka. Nikad nisam imala problem da nadjem sebi zabavu.
Poenta je u zapostavljenosti...
A i u drugim sadrzajima, samo ne na xyz kanalima
Poenta je u zapostavljenosti...
A i u drugim sadrzajima, samo ne na xyz kanalima

Ako je poenta u zapostavljenosti, onda je problem dublji od fudbala.
Mislim da je ta prica izvikana.
Mislim da je ta prica izvikana.