Ma jedi govna sermijo...Kakav 'rvat...srbin?.
Pogrijesio si forum, decec...
Sve je tacno sto si napisao,a sad...pedala
I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Ko bi ovo i sta je pjesnik htio reci????yasujirozu wrote:uuff, ki 'rvat vo vas (vecinski) srbi moram prvi' put (onomad trazih ispovjest medici katarine but uzalud) da se (od)javim - drz' te se dalje od ovog vudenjache, ma sta bilo njegovo, trenutacno osjecanje, isti, ne samo sto nikome (pogotovu sebi) ne pomaze, dapace, svojim infantilnim/pseudo-konfrontacijskim postovima, siri defetizam posledstvovan brojem godina koje u dupetu nosi s' jedne i SLABOSTI koju vrlo cesto spochitava drugima, s' druge strane.
otuzno..
(aj' milf brigada - naaapad..).
ps jedini gori malo-mamlaz sa stranica, ovih je loznicki baron cije dubine banalne svesti ('ebes li vise/bolje/frekventnije stavljanjem muskulaturnog sebe u avatar?) samo iskusan mulj-ronilac moze da da dosegne.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G6dkMsogZ30[/youtube]yasujirozu wrote:uuff, ki 'rvat vo vas (vecinski) srbi moram prvi' put (onomad trazih ispovjest medici katarine but uzalud) da se (od)javim - drz' te se dalje od ovog vudenjache, ma sta bilo njegovo, trenutacno osjecanje, isti, ne samo sto nikome (pogotovu sebi) ne pomaze, dapace, svojim infantilnim/pseudo-konfrontacijskim postovima, siri defetizam posledstvovan brojem godina koje u dupetu nosi s' jedne i SLABOSTI koju vrlo cesto spochitava drugima, s' druge strane.
otuzno..
(aj' milf brigada - naaapad..).
ps jedini gori malo-mamlaz sa stranica, ovih je loznicki baron cije dubine banalne svesti ('ebes li vise/bolje/frekventnije stavljanjem muskulaturnog sebe u avatar?) samo iskusan mulj-ronilac moze da da dosegne.
:rolleyes:
Vudd, eto, naletih da vidim kako si i kako ide. Lijepo.
Šaljem veeeeeliki pozdrav!

Šaljem veeeeeliki pozdrav!
Pozdrav,stari prdonja.
Kako ide?
Ja nisam loše,radim,privikavam se na ulogu tate(čista uživancija).
Nije sve ni ružičasto,skupoća,besparica,ali sve je to dio života,koji je ljepši,kad ti ne treba 30-40eur da bi ustao iz kreveta.
Rasfilozofirao se ja,kako je kod tebe,jesi još na planini?
Kako ide?
Ja nisam loše,radim,privikavam se na ulogu tate(čista uživancija).
Nije sve ni ružičasto,skupoća,besparica,ali sve je to dio života,koji je ljepši,kad ti ne treba 30-40eur da bi ustao iz kreveta.
Rasfilozofirao se ja,kako je kod tebe,jesi još na planini?
đ
Last edited by vudd on Sun Feb 12, 2012 11:53 pm, edited 1 time in total.
hej,
čujem pališ za Trogir preko Beograda?
kada? čime?
u koji dan?
lep i koristan boravka ti zelim, ogrebao se ja za prevoz ili ne, svejedno!
čujem pališ za Trogir preko Beograda?
kada? čime?
u koji dan?
lep i koristan boravka ti zelim, ogrebao se ja za prevoz ili ne, svejedno!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Otkako si poceo da skajpujes sa "Anonimcima" prestao si da pises.
To stvarno nije u redu!
Kad smo vec kod skajpovanja... Jel jos uvek aktuelno?
Vidim da su pripreme za more u toku i drago mi je zbog toga.
Nadam se da u predvidjenom programu imate i neku pauzu, pa se okupaj bar jednom i za mene
Pozz :smt039
To stvarno nije u redu!

Kad smo vec kod skajpovanja... Jel jos uvek aktuelno?
Vidim da su pripreme za more u toku i drago mi je zbog toga.
Nadam se da u predvidjenom programu imate i neku pauzu, pa se okupaj bar jednom i za mene

Pozz :smt039
Pih...
Pozdravljam te zauvijek...na neodredjeno vrijeme.Znam da znas gdje zivim,kako i koliko...Znas da znam da si uvijek za mene tu...iza choshkitja.Cekas me, kurvo...i ja ti se ,kao svaki jak insan, vracam da te pitam kako sam...
Doslo je ljeto...jos jedno u nizu.
Hurrraaaaaa.........
Pih.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lqQ-ULOnve8[/youtube]
Pozdravljam te zauvijek...na neodredjeno vrijeme.Znam da znas gdje zivim,kako i koliko...Znas da znam da si uvijek za mene tu...iza choshkitja.Cekas me, kurvo...i ja ti se ,kao svaki jak insan, vracam da te pitam kako sam...
Doslo je ljeto...jos jedno u nizu.
Hurrraaaaaa.........
Pih.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lqQ-ULOnve8[/youtube]
No,dobro....Drito vudd je pokusao biti jebeni poeta,Drito Konj pokusao biti Anthony Kiedis...
Steta je,kazu,neprocjenjiva....
Fuck this,odoh u Trogir
Steta je,kazu,neprocjenjiva....
Fuck this,odoh u Trogir