Zivotinjsko carstvo

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

demijan

Re: Zivotinjsko carstvo

Post by demijan »

bas sam preskocio izgledami puno toga u zivotu sto je kasnije izgradilo neku moju licnost cini mi se...Trebalo je da pocnem od prvih secanja.
Moja porodica je bila klasicna porodica onog komunistickog starog poredtka...Otac skolovani oficir koji skoro nikada nije bio kuci a i kada bi dosao vise sam voleo da nije tu...Majka jaka zena,stub porodice sto bi se reklo.volela je da ima potpunu kontrolu nad svima u kuci...Ja sam rodjen kao srednje dete,stariji brat i sestra skoro 5 godina mladja od mene...sestra je bila mezimica posle svih u familiji kao jedino zensko dete od svih mojih ujaka,striceva i to svi su imali samo musku decu tako da smo je svi gledali kao malo vode na dlanu.
Odrastao sam u kraju koje je bilo poznato po gradskim mangupima a kako sam imao brata koji je isto bio mangupcic mnogo rano sam poceo da pravim sitne ekcese...Par stvari su mi ostale u secanju iz tog predskolskog doba...Prvo je to da je mene i brata otac vodio u sumu da nas nauci da pucamo.Prvi pistolj iz koga sam sa nepunih pet godina pucao je bio onaj mali 7,65 ali meni je onda bio ogroman,pravi top...samo sto se nisam upisao u gace kada sam ispalio prvi metak...nakon toga je otac meni i bratu poklonio vazdusnu pusku iz koje smo pucali kasnije na sve zivo sto se kretalo...ja sam najvise voleo da pucam na komsije i dan danas mi nije jasno kako nekom nisam isterao oko onda...Kada nas je komsiluk prijavio kod majke dobili smo takve batine da ih i dan danas pamtim.Majka nas je tukla a otac je gledao sa strane i svadjao se sa njom da nas ne tuce po glavi toliko nego po nogama i dupetu...On me nikada nije udario ali sam ponekada vise voleo da me prebije nego da mi drzi predavanje...druga stvar koja mi je ostala u secanju je jedan plac gde su se brat i njegovi pajtasi skupljali i pusili cigare...imali su neki stek na vrhu neke gomile cigala i tu su se redovno okupljali i palili cigare.Mene je to uzasno privlacilo tako da sam se uz njega muvao i ja tu sa njima i par puta im maznuo pikavce i pravio se vazan pred mojom ekipom koji su bili isto mladji kako eto i ja palim cigare i kako sam faca.Tako sam jednom isto tako visio sa njima na toj gomili cigala i onda je vlasnik placa naisao i krenuo da nas razjuri i kako smo u gomili jurnuli da silazimo ceo jedan red blokova je pao preko mene.sledece cega se secam je da me taj covek nosi u narucju kuci i da sam bio skroz krvav i izgreban...kada me je doneo kuci keva me je opet prvo prebila pa tek onda odvela kod lekara...
To su mi bila neka ta prva secanja i jedino se tih stvari jos i secam od tog mog predskolskog doba...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
demijan

Post by demijan »

Prvi dan u skoli mi je isto ostao u secanju...svi smo imali one crvene mantilcice i svako je dobio po cvet...Mislim da je bila ruza u pitanju...Jedva sam cekao da podjem u skolu jer mi je i to bilo kao neki ulazak u svet odraslih...Sve je bilo prelepo.I dan danas cuvam sliku na kojoj mi,gomila sitne decurlije stojimo onako ozbiljni jedan pored drugog i svako drzi cvet u rukama...
Bio sam sa kevom tada i u povratku kuci malo sam se odvojio i naleteo na par starijih decaka koji su poceli da me prozivaju i da se smeju mojoj uniformi i cvetu koji sam kao neko tele jos uvek nosio u rukama tako da sam se potukao sa njima...Uniforma mi je bila potpuno prasnjava i prljava...kada je keva dosla nije mi dozvolila ni da objasnim sta se desilo nego mi je zavalila samarcinu sto sam isprljao uniformu...
To mi je bio prvi dan u skoli i bas mi je dobro poceo bio.Kao i mnoge stvari kasnije u zivotu koje su mi prelepo pocele a zavrsile se u blatu i prasini...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
demijan

Post by demijan »

Od prvog razreda osnovne sam poceo da se izdvajam i kontriram svima...tada smo imali podelu u odeljenju na kauboje i indijance...Indijanci su uvek bili slabiji i manje ih je bilo i ja sam izinat uvek hteo bas zbog toga da budem indijanac.tada su isto bili mnogo popularni vesterni i u njima su isto indijanci uvek gubili a mene je fasciniralo to sto su se uvek do zadnjeg odupirali...isto tako su i stripovi bili popularni a najvise sam gutao zagora te neja...Gospodara darkvuda i zastitnika indijanaca...U tim nasim igrama kauboji su nas stalno mlatili a moje"pleme" bi se obicno razbezalo i ostavljalo me samog da me mlate kao konja...U tih prvih cetri godine skole uspeo sam jedno 100 puta da me premlate ali sam zanimljivo uvek bio dobar djak...

demijan

Post by demijan »

E skola,koliko sam onda jedva cekao da je zavrsim toliko bih sada voleo da se vratim u te ipak koliko toliko bezbrizne dane...
osim tih plemenskih podela koje je mislim imalo svako odeljenje isli smo u bioskope,igrali fudbal izlazak nam je bio u poslasticarnice na kolace i limunadu i to...U bioskop smo u coporu izlazili.Brat i njegovi stariji drugari su bili odgovorni za mene i nas mladje kada izlazimo a kasnije je i sestra pocela da izlazi sa nama i ona je bila jedino zensko koje smo prihvatili da vodimo sa sobom...
He nasa sestrica...mala bitanga koja je koristila to sto ima stariju bracu da bude drcna i provocira sve po kraju...Vise puta je brat samarao decurliju po kraju zbog nje.a ona kao musko covece je tada bila...Potuce se sa decom kao prava,jos su je matori upisali sa 4 na gimnastiku tako da je uvek bila dosta sposobna i jaka.I bezobrazna do bola...napravi pizdariju i onda pogleda tatu i mamu onim andjeoskim okicama i kaze da nije ona i ja i brat budemo kaznjeni...Ona je devojcica a devojcice ne rade to...Uhh mnogo je volim ali stvarno je gadna bila....sada je super.Ima stabilnu porodicu,divnog muza i sina koga volim kao moju cerku ali onda.Otrov u maloj bocici...

demijan

Post by demijan »

iz tog vremena su mi ostala u secanju i oni odlasci na more...Isli smo ili u vojna odmaralista ili radnicka preko keve a tamo je uvek bilo milion dece...E da matori je obozavao da igra sah tako da me je naucio neke osnovne stvari a gledajuci njega i starije kada igraju pokupio sam dosta fazona bio za igranje...onda bih navlacio druge klince da igramo i uvek bih namerno gubio u startu da misle da nemam pojma a onda bih kao se razbesneo i pocinjao da forsiram i da se kladim.najvise u stripove.Izgubim isto par komada da pojacam igru i onda bi im uzimao i po cele kolekcije stripova...Posto su me u kraju provalili to sam koristio na moru da opeljesim decu za stripove...Uvece posle kupanja hvatao bih neku zrtvu da pocnemo da igramo i onda navlacio ostale...Uhh koliko sam stripova imao...skoro sve brojeve zagora,komandanta marka,teksa vilera,kapetana mikija a posle sam poceo da skupljam marti misteriju i dilan doga i stripoteke ma sta god deca donesu...Kod babe i dede sam celu jednu sobu bio pretvorio u magacin stripova...

demijan

Post by demijan »

U tom periodu sam imao par bas dobrih najboljih drugara,ono one klinacke fantazije o vecnom prijateljstvu...sa jednim sam se pobratimio u crkvi a danas vise ne govorimo,par njih su preko,neki imaju stabilne zivote i porodice a neki su ruine,neki su po zatvorima po celom svetu,neki su pod zemljom,klasika...Sa nekima ne volim ni da se vidim vise jer su me isprozivali da sam olos narkomanski u zadnjih par godina...kada sam im trebao bio sam super a kada su meni trebali onda sam ispao olos,klosar i narkoman...
Za pobratima sam mogao da poginem,sto puta mu izlazio u susret,pomagao finansijski sta god da mu je trebalo a kada sam poceo da padam u ambis i kada mi je trebao neko samo da prica samnom okacio me na keca i prozvao olosem narkomanskim...sta reci...Hvala mu za to ako mozda cita ovo...
Od petog do osmog razreda smo imali maltene klinacku bandu...Obijali smo trafike nocu,prodavnice cak smo pokusali da maznjavamo auta ali kako niko nije znao da vozi uglavnom bismo ih ostavljali posle par stotina metara i uzimali iz njih kasetofone,sta stignemo...tada sam poceo aktivno maltene i da palim cigarete.Maznes ih nista te ne kostaju utopimo ih preko starijih i imamo parice za bioskope,poslasticare semenke i to...Tada su tek poceli bili da rade prvi kafici u zemlji i mi smo poceli prvo onako stidljivo a posle sve vise i duze da izlazimo...Keva je tada slala matorog da me prati da vidi gde idem i sta radim a bratu je isto drobila da pazi na mene.Preko njega smo uglavnom prodavali cigarete tako da je dobro pazio...

demijan

Post by demijan »

Interesantno i pored svega bio sam odlican djak...Vukovac sa svim peticama,jeste to bila osnovna ali opet uspeh za mene s obzirom da sam domaci bukvalno radio na odmorima ili pred cas a kuci nisam pipao knjigu.Jedino sam istoriju i geografiju voleo...Tu sam cak isao na neka takmicenja osvajao nagrade i to...
poceo cak da pisem kao neke pesme...drugarica sa kojom sam sedeo u klupi me je provalila i onda su me devojcice terale da im citam to sto pisem...To je trajalo dok nisu decaci poceli da me zezaju i prozivaju oko toga da sam zenski petko i stiven...tada je bila popularna serija dinastija i stiven se zvao sin koji je bio gay...To nisam smeo da dozvolim tako da sam prestao...
U 8 razredu mi je brat namesti jednu devojku da spavam sa njom...Imala je skoro 30 godina onda i bila poznati beogradski djeparos ali se navukla i vratila u rodni kraj...Kako su mi se smejali svi tada.Ja poceo da pricam o ljubavi i tamo nekim budalastinama a ona se skinula i gleda me ko ovna...I sto je najgore rekla posle bratu a on svim mojim drugarima da sam bio pravi pastuv koji je 29 minuta pricao i za minut uradio sve...

nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

ja skupljam stripove iz osnovne cak i dok sam se drogirao i onda sam ih skupljao,ljudi me stalno pitaju kad dodju prvi put kod mene i udju u sobu pitaju ,kakve su ti to knjige jesi sve to procitao?inace marti misterija serijal kad se sastavi a to je oko 200 stripova sto je regularno izaso sadrzi detaljan opis dsvije drevne civilizacije koje su se medjusobno istrjebile.atlantidjani su bili dobri sa elektronskim oruzijem dok su civiliz\acija MU.bili dobri u bio otrovima geneckim inzinjeringom,kloniranje i te stvari.uhh raspisa se ja ali sto cu volim stripove sad bi preso na dilan doga i ticijanu koji ga je izmislio ali smorio bi. :D
demijan

Post by demijan »

kada sam poceo da padam u ambis prodao sam za neke bedne pare sve...bas prosle godine kada sam bio kod mojih...Mnogo mi je krivo ali sta cu...Covek je dosao iz Beograda i morao da uzme kombi da popakuje sve...
ehh Marti,Java i Dijana :-D ...Imao sam obicaj da ih rasporedim i samo razgledam korice svakog broja...

demijan

Post by demijan »

onda je pocela srednja...1987,88,99...Dobre godine.Vreme Ante Markovica kada su svi imali novca...Brat,stariji je poceo da ide po trstu i istanbulu po firmirane krpice i sve ono sto je falilo u nasem sistemu a tada je trziste gutalo bukvalno sve...Inace on je bas dosta rano poceo da se sam snalazi bukvalno cak je i skolu napustio i pri kraju maltene i iznajmio svoj stan...Ja sam mu bas zavidio tada sto moze da mu dodje ko hoce i sto moze da luduje koliko hoce...Tada sam se bas izvizirao bio za nocne akcije a najvise sam radio sa jednim drugom sa kojim sa odrastao i koji sada gilja 30 godina robije...Uhapsen 2003 kada su bila ona poznata desavanja mada kreten nije imao veze sa tim ali zalomilo mu se.Najvise smo radili cigarete i zestoka pica koja su se odmah i prodavala i to smo vecinom picili vozom po drugim gradovima jer nas grad je ipak suvise mali da se to bas toliko sakrije...Jedno jutro sam se pojavio oko 4 i keva me sacekala i tada mi je zadnji put opalila samar,e da dobio sam samarcinu i skoro kada je saznala da sam trosio i jos nesto...
Uglavnom sacekala me je a ja sam bio nervozan jer smo posli u posao i naleteli na resetke koje nismo mogli da odvalimo.Popio sam samarcinu i prvi put krenuo prema njoj da je udarim.To je onaj blic,sekunda bila ludila koji su mi kasnije se sve cesce javljali.Nisam je udario u zadnjoj sekundi sam skrenuo i udario pesnicom u zid.
Gledala me je zapanjeno okrenula se i otisla u krevet i posle nije htela nedelju dana da prica samnom niti mi je dala da jedem...Uglavnom nije me vise dugo udarila...

Post Reply