Mišljenje/iskustvo o metadonskom održavanju

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

zeleni

Re: Mišljenje/iskustvo o metadonskom održavanju

Post by zeleni »

Voyager wrote:Zao mi je, ali bilo sta tako veznao z adivinaciju i ostale Magicke vestine pruzam na korist samo svojoj najuzoj porodici i mozda par prijatelja.
S' obzirom da sve sto uradim biva precizno kao sat i biva odradjeno tacno kako je trebalo, svoje vestine shvatam veoma ozbiljno.
"Da li ste pozeleli da u društvu stvorite utisak da ste i sami vidoviti? Evo nekoliko saveta:

1. Zapamtite da je verovanje osnovni uslov za vidovnjaštvo. Ako izgledate i nastupate kao da i sami verujete u to što radite, moci cete da “prodate” cak i loše citanje sudbine mnogim klijentima. Jedina opasnost ovakve uloge je u tome što biste, mozda, i sami mogli da poverujete da ste vidoviti!

2. Ne dovodite u pitanje svoj talenat time što cete se otvoreno razmetati njime; dozvolite da sam klijent poveruje u vašu vidovitost. Budite hladnokrvni, jer ga ne izazivate na duel; vi, uostalom, znate da mozete da citate njegovu sudbinu, bez obzira da li on u to veruje ili ne. Koristite rezultate statistickih istrazivanja, anketa i analiza.

3. Dajte dramatican ton seansi. Snazno izgovarajte ono malo informacija koje imate i slobodno podizite glas s vremena na vreme. Ne ustrucavajte se da budete teatralni.

4. Uvek ostavite utisak da znate mnogo više nego što ste rekli. Uspešan vidovnjak, kao i uspešan porodicni lekar, uvek stvara utisak da zna još toga što nije rekao."
...
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
yasujirozu

Post by yasujirozu »

5. koriscenjem gromopucatelnog kripto-zargona (i.e. abcisor, sinastrij, alkokoden..) morate uspostavit nadredjenost u jos rovitom, dihotomnom odnosu s' klijentom jer then and then only, vasa se umjesnost moze preispoljit kroz njegovu/njezinu vjeru spram vase utemjeljenosti u gnozi.
preispitivac

Post by preispitivac »

Sere ovaj Yasu :). Dobar si ti Vojo vidovnjak, "osecam" to :)
Jurim rep
Voyager

Post by Voyager »

Negoooo...vi kojima je bio rodjendan sad skoro izmedju 15. i 25. Marta, kako ste se proveli sad za 1. i 2. April ?

Kako se uopste provodite u zivotu ova zadnja 2 meseca, ima li ovde nekoga ko je rodjen u tom periodu, tu na granici Ovan/Ribe ?

Sigurno vam se desava nesto zanimljivo, jer vam Sunce, odnosno ego i vas primarni izvor energije kaci ovaj T izmedju Urana, Saturna i Plutona koji mi astrolozi cekamo vec godinama i koji je tacno u dan kada se oformio izazvao urnebes u Japanu, no jos nije gotovo, Fukushima se i dalje pushi, radjaju se ribe sa 3 repa tamo u blizini u vodi, itd.

Posto je bio Uran u prici, mnogi su kontali da ce biti neka mini nuklearka negde, kao mozda neka prljava teroristicka bomba, medjutim svima je to bilo klimavo zbog Plutona u igri koji nam je davao naznaku da ce desavanje biti ipak van granica mogucnosti coveka, a posto je taj Pluton u Jarcu, zesce na Zemlji, a Saturn koji ga izvrsava u vodenom znaku, u Ribama, ja i mnogi smo kontali da ce to biti neka velika poplava koja ce zveknuti obale nekoliko kontinenata, no jedan ce posebno stradati.

Ja licno sam bio ubedjen da ce to biti Japan ili Zapadna obala Amerike, cisto zbog svesti o tome da tuda prolaze savovi nase male zeleno plave loptice.

Mislim da se taj moj post od pre skoro 2 godine u kome sam isto ovo pricao za ovaj period moze lako naci.
Potrazite, tamo sam bas dao svoje misljenje za ovaj period, sto su mnogi ovde naravno ismejali.
Jedino tada nije bilo i ovih sa filozofskog da moje stavove i ubedjenja definisu teorijama inspirisanim Barmunom i slicnim likovima ficfiricima, koji nisu bili nista vise od profija za laznjake i kao neki filantropi (od para koje su nagomilali obmanjujuci stado)...i sad naucio neke fore i nasoa se da postavlja postulate, koji hajde nisu netacni, ali nemaju sta da traze u prici o kojoj pricam ovde.

Mislim...ja ovde govorim Galilej...Krouli...DaVinchi...Paracelzius....

Ta-da...

.::VOYAGER::.
zeleni

Post by zeleni »

Voyager wrote: Mislim...ja ovde govorim Galilej...Krouli...DaVinchi...Paracelzius....
...Voyager?
oxo

Post by oxo »

Voyager wrote:Da...blizi se kraj jedne price.
vec dve godine svima oko sebe trubim "ljudi, kraj Marta, pocetak Aprila 2011. godina, spremite see !!".

Ovo je sada krenulo i nema stajanja, a cekajte tek da vidite sta ce biti do prvog Aprila.
i shta bi? :roll:
yasujirozu

Post by yasujirozu »

ič razumjeli niste. lets try again
Voyager wrote: JA Galilej... JA Krouli... JA DaVinchi... JA Paracelzius....
zeleni

Post by zeleni »

:-D
Voyager

Post by Voyager »

Svakako, ako su mi temelj ideologije tih ljudi, svakako da je to proslo kroz mene, kroz JA, stoga sve sto govorim u tom smislu inspirisnao je teorijama tih ljudi, ali ipak proslo kroz moju selektivno propustljivu membranu.
Ja nisam repeater.

To su moji stavovi.
I ne moraju biti tacni.

Sto se tice prvog, drugog Aprila, koliko vidim taj Mesec nije nista posebno uradio na globalnom planu, ali je itekako delovao na ljude pojedinacno.
No, delovao je i na globalnom planu, nadam se da neko od vas gleda Reuters, CNN, BBC, ili barem nas Dnevnik...barem danasnji prilog pod nazivom "KATASTROFA".

Ja nisam prorok, ja sam istrazivac koji sumira cinjenice i sagledava ih iz daleko vislje perspektive nego neko ko se ne bavi ovakvim istrazivanjima, odnosno naucnim iluminizmom, dakle tu nema nicega prorockog ili carobnog, to je sve nauka.
I ako vec nesto ocekujem, to uvek ocekujem sa dozom neizvesnosti, jer se cesto desi da omanem za koji dan, jednom mi se desilo da sam uvideo precizno zdravstvenu situaciju u koju ce jedam ortak da upadne, ali sam pogresio za citavih godinu dana, matematicka greska, no datum je bio precizan potpuno, a nekada se desi nesto potpuno suprotno mojim ocekivanjima.

Iskustvo je veoma bitno u ovoj vrsti istrazivanja, a ja ga jos nemam dovoljno, 10 godina je tek prva cetvrtina do Majstorstva.

Elem, ovo nije mesto za ovakve vrste razgovora, ja se ovim postom iskljucujem iz price, ovde sam i pisem zbog drugih stvari, a ne da se raspravljam sa raznim filozofima o tome sta je istina zivota, ko je u pravu, a koje u krivu, itd.
To je potpuno bizarno za mene, no za vas par vidim veoma zabavno.
Ukusi su nam previse razliciti, a pride sam upravo potrosio dragocenih 5 minuta na ovaj post i ovu raspravu koja bi inace trebala biti obrisana, sve lepo, i moji i vasi postovi sa ovom sadrzinom, fino da Sanela dodje i sve pobrise.

Ta-da..

.::VOYAGER::.
saša-ex

Post by saša-ex »

Voyo, ne znam za druge, ja se bar slatko nasmejem, ali od srca :) hvala ti...

tata-tira..
SAMO CEO ŽIVOT...
Locked