...kada sam konačno dobila tablete za svoju insomniju,odlažem trenutak kad ću je popiti...kao da uživam u nesanici...mogu razmišljati o glupostima..
...baš razmišljam,večeras je subota,ja doma...nisam ovo prakticirala od 14g...čudno je sve to...život se mjenja...ali isto tako imam i ja pravo uživati...samo je to teško ako budem izlazila iz kafića svaki put kad netko od mojih bivših prijatelja uđe u njega...večeras sam popila par pića i pravac kući..opet...
..ma ne znam,istina je da još biježim ali,vidim i da napredujem...imam toliko lijepih stvari kojim se mogu radovati...nikad se nisam ushićeno ponašala kad bi svanuo sunčan dan,da budem sretna što je sunčano i toplo....to je za mene fakror x...
...što ti život napiše to ti je tako
....pa bilo ti teško ili ti bilo lako
Fenix
Moderator: sanela
Re: Fenix
WHO DARES,WINS
Cuvaj se Nadin.............
ZELIM TI SVU SRECU..........i nista ne zaboravljaj nego se hrani sa iskustvima.........vise ne moze nista da te slomi......a njega (H) odjebi sa strahopostovanjem........
ZELIM TI SVU SRECU..........i nista ne zaboravljaj nego se hrani sa iskustvima.........vise ne moze nista da te slomi......a njega (H) odjebi sa strahopostovanjem........
cucla cucla cuclica
...H sam odjebala sa užitkom haha...baš to više ništa ne može da me slomi...čuvaj se i ti...pusa... 

WHO DARES,WINS
...znam draga jana...vjeruj to ne prakticiram često...dogodilo se svega 2 puta..taman sam se vratila iz Crkve...pastor je imao divnu propovjed...baš sam se super osjećala...osjetiti prisutnost duha svetog za mene je nešto čemu dop nije ni do koljena...
WHO DARES,WINS
...jao vremena...stvarno ne volim kišu....takva me derpa hvata od nje...to je za poluditi...prijavila sam se za posao...neznam koliko je to dobro za moje stanje...ali nemogu stalno biti zatvorena u kući...poludi više...
WHO DARES,WINS
nadin,podsjetila si me na 'moje' batinanje...uzas,dragi boze...isti zluradi osmjeh na njegovim usnama,i cinican pogled...pun uzitka,fuj.drzi se,i samo guraj naprijed vrijeme ce zalijeciti sve...i pusti malo kafice i pica,za tvoje dobro-opet iz mog iskustva jbg
ljubim te
ljubim te
PER ASPERA AD ASTRA...