Trainspotting - Moja istorija - od pocetka do - kraja!?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Vlado_M

Post by Vlado_M »

Rentone, sta ima novo kod tebe ? Kako borba ?
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Nema borbe, neprijatelj je polozio oruzje bezuslovno se predao! Nasi napreduju sve dalje... neprijatelj gotovo i ne pruza otpor... Tu i tamo ubaci po kojeg agenta provokatora (neko me ponudi), ali ja sve to po kratkom postupku, onako udbaski :)
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

:) isto' otpisani...ajde super da je sve ok...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Iskreno da ti kazem, iznenadjen sam... Kod mene nikad nije islo tako glatko. Da sam ja na pocetku skidanja, napisao bih gomilu teksta o problemima i naporima i nevoljama... Mislio sam da ces i ti napisati barem nesto.

Npr. s kim se sad druzis ? Jesi li poceo izlaziti uvece ? Izbjegavas li narkomanske brloge ? Je li ti frka kad vidis nekoga od stare ekipe ? Na koji nacin iskuliras one koji ti ponude dop ?
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Pa pre dop karijere, bili smo jedna velika razularena ekipa, koja se uglavnom opijala i pusila travu. Kasnije su se odvojile dve struje, jedna koja je presla na heroin i druga koja je ostala na travi, uz ponekad trodon ili tako nesto. Kako je od dop ekipe, nas 4, dvojica su u manastiru, ja sam jedan koji se skidam i tu je jos jedan ortak i on je sad kao u fazi skidanja, ali ono 5 dana pa zajebe. Ljudi iz narkomanskog miljea, sa kojima sam se ja druzio su sad ili skinuti ili na skidanju, ili su prsli skroz sa mozgom, tako da ih i ne vidjam. Naleti poneko koga znam onako vise iz vidjenja nego sto sam dobar sa njim, i takav jedan klinac mi pre neki dan: E, brate idem da uzmem peticu, hoces da ti izbacim lajn? - Ne, hvala, ne treba.
I sad trenutno visim sa tim ostatkom ekipe, koja nije na dopu, doduse puse travu skoro svaki dan, ali meni trava apsolutno ne znaci nista, ne bi popusio dzoint za 100 evra. Ponekad se u posebnim prilikama kao sinoc i preksinoc malo napijem, ali ne strasno ono 5-6 piva i to je to. Ovo gde ja zivim je mali grad, svi se znaju, i nemoguce je da ne naletis na bar jednog narkomana kog znas, ali vecina njih je u kurcu i uglavnom me cimaju, ajde brate iscimaj mi se za dop, nije mi dobro, znam da ti mozes. mogu brate, ali ne cimam se sa tim i dovidjenja. Mislicete da foliram, ali iskreno uopste mi se ne radi dop, nemam zelju, nemam crva... pu pu pu, da ne ureknem.
Nasao sam do jaja devojcicu (al' je sad na moruuuuuuu) i super mi je sa njom... Ne pijem blokatore, lose mi je od njih, nemam implant (pa vanzemaljci ne mogu da me prate). Malo me jebe spavanje.... al' sta ces. Nasao sam jednog klinca, dobro nije klinac, ali tri godine mladji od mene i u fazonu smo da bar dva puta nedeljno odemo do jednog ortaka koji zivi mozda 3-4km od mene, ali s' tim sto je zadnjih 700metara uzbrdica gde jedva kola izadju. I ono, taman kad se umoris, ide najbolji deo, ta uzbrdica :) Naravno, posle se i vracamo peske.
Dizem tegove, trudim se da budem sto aktivniji, bio pre neki dan kod babe u selu, onako rekreativno utovarao ugalj... Jos nisam u formi da trcim, ali polako...
Planiramo odlazak na "kondicione pripreme" na obliznju planinu, tamo imamo vikendicu od nekog ortaka i po ceo dan cemo se pentrati po sumama i gorama nase zemlje ponosneeeee....
Taman, dok mi se devojka ne vrati s' mora da se malo utegnem.
Nego danas sam imao upalu misica, onako zescu... jbt svaki treci dan ja upalu drugih misica... cak i onih za koje nisam znao da postoje pa sam malo iskulirao... Mada, mogao bih sad da odradim par serija sa tegovima...
I tako... ide nekako... da nije tog alkohola i to samo i iskljucivo pivo... bio bi skroz strejt. I sto mi je najcudnije, uopste nemam potrebu da budem necim uradjen, da mi se manta u glavi... Ljudi koji me znaju kazu da sam se promenio, poceo da se smejem, poceo da se normalno ponasam, da sam mnogo bolji ovako nego dok sam se drogirao... doduse ja i ne primecujem neku razliku... al' ako oni kazu, ajd da im verujem.
A uvece, ne izlazim... bio sam sinoc i preksinoc na toj motorijadi pa kao... Dosadili su mi ti vecernji izlasci... sve isti ljudi, iste price, ista mesta... ne ide mi se medju njih...

Ima li jos pitanja?
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Ljudi iz narkomanskog miljea, sa kojima sam se ja druzio su sad ili skinuti ili na skidanju, ili su prsli skroz sa mozgom, tako da ih i ne vidjam.

Ista stvar.

Sad u subotu sam vidjela jednog momka, koga znam prilicno dugo...on je inace sizofrenicar, ali rastura sah i raja je ovako stroga...bio je prvak kod nas tri godine za redom...elem, uzasno je propao od gudre...upao je u neka doba u ovaj lokal sa trojicom nekih amera...gubili su se maksimalno, do te mjere da sam i ja primjetila iako sam bila prilicno pod gasom...neki su im se smijali...meni nije nista bilo smijesno...na kraju ih je vlasnik izbacio...ma grozno...mene to odmah baci u depru...

Prvi put kada sam odlucila da je vrijeme da batalim sve, tj. kada sam pocela da psihicki pucam, mislila sam da je za mene jedini nacin da to postignem totalnom izolacijom od ekipe...sto sam i uradila jel'... i to je super funkcionisalo jedan solidan period, ali se opet pokazalo neuspjesnim...nasla sam drugu ekipu sa istim, ako ne i gorim apetitima...
meni u principu nije niko ni trebao da bih se gudrirala...
rajouno

Post by rajouno »

eto rentone,i mene iznenadjujesh iskreno.ne mogu da wjerujem da ti mozesh owako nomalno i lijepo da razmishjash :D .swaka pohwala!
sad na trening dok dewojchica ne dodje...a onda se baci na ljubaw i trening zajedno :-D .moze i samo na ljubaw,to je najbolji trening u swakom sluchaju! :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Jebote prolazim kroz grad i svi me gledaju kao osmo svetsko cudo! Marko se skinuo! aaaa, jos ce da me stave u kavez i vode po gradovima da vide kako je moguce da se neko skine...
Danas sam sreo druga, koji se jos radi i kuka mi kako nema gde da nadje sub, kako nema gde da nadje metadon... a sve sam mu ja to po 30 puta zavrsavao, al' nema vise, prekinule se veze i dovidjenja. I prica on nekoj mojoj bivsoj kako sam se skinuo i kako to da on ne moze.
Njen komentar je bio: Ne mozes ti da poredis sebe i njega, on je karakter, taj kad nesto kaze on je lud, on to ima da istera do kraja.
Iskreno, prijatno sam se iznenadio da ima takvo misljenje o meni, iako je ona ta koja je raskinula samnom. Mada, to je davno proslo vreme koje me ne zanima. Imamo buducnost!
Choose your future! Choose life!
I'm going straignt and choosing life!
joesspappa

Post by joesspappa »

Svaka chast, majstore!!!

Samo tako nastavi!

Teraj loshe a prikupljaj pozitivne vibracije...

Pozz,
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
cokapeace

Post by cokapeace »

ReNTONE..TI SI "MOJ ČOVEK" SVAKA ČAST CARE!! :D :D :D
Post Reply