kako pomoci najboljem prijatelju?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Onda izvinite a izvini te svakako jer nisam ja mislio ono sto ste vi zakljucili.Ja sam samo rekao, ma ajde ne bitno.Izvini te.
M4j4

Post by M4j4 »

Muka mi je dok ovo kucam,danima se nisam mesala ali ovo je prevrsilo svaku meru! Zvrky,ti si posesivna,latentno homo nastrojena prenapadna iskompleksirana osoba koja mora imati nekoga "za pomagati". Ti imas veliki problem,nisi rodjena da spasavas svet niti si rodjena da izigravas andjela cuvara i dobru vilu. Idi kod psihologa dok nisi sjebala svoj zivot nacisto. Zao mi te,vidim da nisi los covek ali imas jebeno veliki problem. Izvini ako sam bila previse direktna,ali nekad se moar tako,kad vec vidim da niko nece nista da kaze,sve okolo....Svi te volimo. Isplaci se,sredi se,zakazi kod doktora i javi nam se. Ljubim te,zvrky,bice sve u redu.

Drugo,kao sto vec rekoh,sjasite svi sa Pepe vise! Prvo je bila na "tapetu" sa terapijom,sad ovde,pa onda Shone kad je otvorio post...Svi smo mi ovde jedni uz druge,ne moramo otvarati post da to posebno kazemo...
Image
zvrky

Post by zvrky »

Imam problem majo imam...ali nema veze,ne treba meni psihijatar meni treba nesto drugo...nije bitno... nije mi bas prijalo ovo sto si napisala ali ok. svako ima pravo na svoje misljenje,rekla sam da cu da iskuliram i to i radim...sada...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
M4j4

Post by M4j4 »

naravno da ti nije prijalo,ne bi bilo normalno da jeste. Ali znas valjda da je to bio "samar otreznjenja" i nista iz lose namere. Ne volim ja da vredjam ljude i da se izivljavam po forumu. Strvarno ti treba pomoc. Ako hoces posalji mi privatnu,pa cemo pricati. Ljubim te
Image
zvrky

Post by zvrky »

Ne treba mi strucna pomoc majo verj mi!!! Znam da nista lose nisi mislila ali nije bas tako kako si navela ima istine ali ne bas sve...a sada nisam za neku pricu,mozda drugi put nemam mnogo vremena nije moj komp..a i ova prica izmadju pepe i mene ima debelu podligu...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked