Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Hvala.
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

E meni taman treba neko da me poducava statistiku i racunovodstvo (ako me ne prime u legiju). Uzmemo gajbu piva i oderemo se od ucenja?
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

000
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 9:59 am, edited 1 time in total.
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Poslovnu informatiku sam upisao, ono informatika sa primesama bankarstva i ekonomije. Al' jebu me matematika, statistika i racunovodstvo.
I uvijek si u frci i problemima. I nista ne osjecas osim straha sta ce biti ako ne skuckas pare ili dileri budu nedostupni. Ili vene nedostupne.
Ili policija bude predostupna :)

Inace ja nikad nisam mogao da skapiram te poker aparate... kako je to meni dosadno to je strasno.

Znam jednu devojku iz Francuske, i bas je takva (debela, ruzna, al' dobra u dusi :) osim toga ima ekskluzivni restoran (dva komada), imaju 5 automobila... Al' jebes to da ja trpim neku tamo zbog para ne mogu ja to, ako se budem zenio bice iz ljubavi il nece nikako. A problem je sto ne mogu nju da cimam da mi pravi vizu za francusku, jer sta treba, dodjem kod nje, ej, cao cao, hvala na vizi, ja odoh u Legiju :)
Moram da vadim turisticku preko Austrije a kad predjemo u EU, adio mare.
Moze, svidja mi se ta ideja o berzi! Mada, predlazem umesto Havane neko Jamajku (prosecna temperatura 25 stepeni!) i to zapadni deo, jer tamo su one plaze sa belim peskom (jer cu se zutog zasititi u Africi)...
Hehe, zamisli tako pesacis kroz neku pustinju, ono brda zutog praha oko tebe... Kakve li ce to emocije da probudi :) pocecu da smrcem onaj pesak i da ga kuvam :)
A mozda uhvatim i nekog narko-trafikanta tamo, sa 20-30 kg zutog, belog, svejedno :)
Vlado_M

Post by Vlado_M »

000
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 10:00 am, edited 1 time in total.
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Jebi ga, to ti je japi zivot. Berza u NY se zatvori, ona u Tokiju otvori, nema spavanja :)
Normalno je da prsnes, desava se svima, pre ili kasnije, nadjes nesto, ispraznis se nekako, pa bilo kako. Sreca da ima blok u ruci.
joesspappa

Post by joesspappa »

Vlado_M wrote:Danas je 65 dana od novog pocetka... Da nemam jebeni blokator u ruci, desio bi se recidiv. Pun mi je kurac i berze i procenata i para i panike i svega.
Brate mili, pa ti josh brojish dane... ccc... zajebi to, molim te... isti dan smo stavili implant, a ja ni neznam koji je to dan bio sem da je bio subota... isti dan smo skinuli konce... ali nemoj ko Desanka Maksimovic da bude "i crkli u istom danu..." :!:

shta je sa klincima i fudbalom, kladionicom, poker aparatom...!?!?
Jbm mu misha i tastaturu... daj cevape i pivo za Vladu, ja placam....
Ozbiljno, ne posustaj sad... pregrmeo si najgrdje... jebesh posao, to je samo posao... desi mi se dan da me svi bukvalno kar..u na poslu, pa mi dobro, pa sutradan nisakim ne pricham pa mi opet dobro, a zashto!? jer znam da cu izaci sa tog jebenog posla i otici na kupanje ili na voznju ili negde na kafu, a najradosniji kad odem da vidim "malog"...

Ajd drzi se... nemoj da te odvalim bejzbolkom!!!! :lol:
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Bas stvarno, posle 65 dana brojis dane... ja posle 5 dana vec pocnem da se gubim, nego sva sreca pa znam da sam poslednji put uzeo u utorak. pa tako po nedeljama i racunam. A evo dok pisem ovo, vec je utorak
pune tri nedelje bez heroina, strasno, da mi je neko pricao da cu to da uradim ne bi mu verovao. Inace 99% ljudi koji me poznaju, misle da lazem i da se nisam skinuo. Sta, marko? ma nema sanse, sigurno folira :)
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

zar nije ono "umrli"? :)
ma bice vlado ok dok se malo izduva...jebi ga svako ima takve dane na poslu...i meni nekada dodje da kupim sacmaru i samo pocnem da skidam redom...uvijek se naravno suzdrzim, posto imam strasno jake principe vezane za vatrena oruzja...ali uprkos tome ne ocajavam, jer uvijek postoji turbo folk...i jos par nekih drevnih kineskih metoda mucenja...
Q

Post by Q »

Vlado,
dok ti ovo pisem vrlo sam uzbudjena, zapravo nemam pojma sta da kazem a da postignem ono sto zelim... pokusat cu ... iskreno nadam se da ces to prepoznati....

Vlado ja sam iz Sarajeva, cini mi se da smo cak generacija...
nemam nikakve veze sa narkomanijom, nisam cak nikad nista ni probala...

jedared su mi ponudili dzoint... povukla sam tri cetiri dima i... nista se nije dogodilo ... ja sam ocekivala instituciju, da me pukne i kaze "Zdravo ja sam Trava i ti si sad napusena"... nista se nije dogodilo.... to je cijelo moje iskustvo sa drogama....

zasto se onda uopste javljam... nemam pojma...
citam odavno ove vase ispovijesti..nemoj pomisliti da to radim zato sto volim horore... to uopce nije razlog... nisam ni zlurada pa da se nasladjujem tudjom patnjom...

ja se jednostavno plasim, cini se da je sve vise ljudi koji su ovisni o drogama i ja se plasim.... plasim se za svoju djecu koju cu valjda jedno m imati ... plasim se za sestrice... plasim se....

Vlado sta bi ti rekao sada ako ti ja kazem da sam se ovog casa registrovala na forumu samo zbog tebe... nakon tvog posljednjeg posta.. ja sam ti se morala obratiti.... da VLado to je jedini razlog, ne bi mi uopce palo na pamet inace.. ali jednostavno ne mogu ne uciniti nista dok ti razmisljas o recidivu nakon toliko vremena....

vidis Vlado, ja znam da ti vjerovatno ne mislis dobro o sebi, ali pogledaj ovo, pogledaj kakav uticaj imas na ljude... ja tebe ne poznajem ne znam kako izgledas, ne znam o tebi gotovo nista, (ispovjest je samo jedna tvoja strana), a zelim ti pomoci... ma sta pomoci ja bih mogla od ovog casa s tobom sjediti i pricati satima ... mozda ti ne bih bila adekvatan sagovornik ali potrudila bih se ...

nemoj Vlado molim te, nemoj, nije moguce da za tebe nema drugog izlaza... takav decko, pa ti mozes sve, ja sam sigurna da mozes sve ,meni se cini da unutra duboko u tebi cuci ljudina sposonbna za sve... jesi citao Nevakat... glavni junak tako jak i slab u isto vrijeme, tako okrutan a cezne za njeznoscu... pih kakve to veze sad ima... ma jao ne znam pojasniti, ali ako si citao mozda ces shvatiti sta hocu da ti kazem, kako te dozivljavam...

Vlado...
otidji na odmor ali zbilja otidji, ostavi posao na barem dva tri dana, ako te posao nervira... povedi nekog dragog sa sobom.. ako nema takve osobe odi sam na kratko ali samo otidji...
ja istina ne znam kako je tebi, ali meni vjeruj vrlo cesto dodje da odem u kakvu divljinu sasvim sama, da sutim, da me niko ne gnjavi, da ne radim nista, ali nista... ja se zapravo u zadnje vrijeme uglavnom tako osjecam, ne sjecam se bas kad sam zadnji put bila sretna ....

znaci li ti ista ako ti kazem da mi je trenutno jako tesko... ne znam zasto .... kao da je neko meni iznimno drag u pitanju... place mi se .... izvini...
nadam se da ti je jasno, ti si jedno cudesno stvorenje, ti mozes mnogo vise samo mrvicu se potrudi, zivot za tebe moze biti cista sreca... otkud ja to znam... meni je bilo dovoljno samo citanje onoga sto ti napises da steknem takav zakljucak....

ne znam sta da ti jos kazem... nedostaje mi rijeci... necu se vise nikad javljati , zbilja ne znam sta mi je ....
budi mi dobro Vlado, ljubim te...
Locked