POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

rajouno

Re: POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Post by rajouno »

ma i ja bre,mislim chowek pogrijeshio...ili ja dobro ne widim :shock:
brinesh nas mare,jawi se! :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

.........drži se druže, sve će ovo brzo proći, jer meni vrijeme strašno brzo leti.......a ni meni fakat nije jasno za taj moždani :!: :?: .....napiši nešto više o tome, vjerujem da nas sve to interesuje........pozzzzz :rock: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
rajouno

Post by rajouno »

daj bar neki zak ziwota,misli da lichno ja zasluzujem da mi se jawish..jer ne zaborawi koliko sam samo energije ulozila,i saweta,i prekljnjanja...i opet si poklekao...i ja predjem preko toga,jer znam da wredish-samo jednom u ziwotu budi mushko,i prelomi to-niko od zikre nije umrlo...ne chachkaj,kad znash-da ti nishta dobro nece donijeti.owo bi swom bratu rekla.udostoji se i reci ljudima kako si.
wtpuno
PER ASPERA AD ASTRA...
sanela

Post by sanela »

rajouno wrote:daj bar neki zak ziwota,misli da lichno ja zasluzujem da mi se jawish..jer ne zaborawi koliko sam samo energije ulozila,i saweta,i prekljnjanja...i opet si poklekao...i ja predjem preko toga,jer znam da wredish-samo jednom u ziwotu budi mushko,i prelomi to-niko od zikre nije umrlo...ne chachkaj,kad znash-da ti nishta dobro nece donijeti.owo bi swom bratu rekla.udostoji se i reci ljudima kako si.
wtpuno
Izvini, ali mislim da si ovim komentarom malo pretjerala.
Marko ima pravo da izabere da li će nam se javiti ili neće. Mi možemo poštovati njegovu odluku. A procjenjivati da li zaslužujemo ili ne da nam se javi je malo :roll: Kad smo kod toga, da li on zaslužuje da mu nabijaš na nos to što si mu pomogla da on pomogne sam sebi.

Ako smatraš da Marko vrijedi (kako si napisala), onda mu dozvoli da sam procijeni šta će uraditi slijedeće.

Obzirom da nam je javio da ima zdravstvenih problema, mislim da mu forum baš nije prva stvar koja mu je na umu. Ja vjerujem da će, kad bude osjećao potrebu da nam se javi, to i učiniti.

Marko, od mene imaš pozdrav i čuvaj se...
marko PSY

Post by marko PSY »

Evo me ljudi a trenutno se nalazim na neurologiji gde primam neku 'pulsnu terapiju' sto je povezano sa tim mozdanim udarom da se nebi nedaj Boze ponovio a naravno svakog jutra gutam nalorex.Planiram da cim izadjem iz bolnice,danas su me pustili uz kevinu pratnju kuci da se sredim pa se vracam,zapalim za neku komunu od ovih 2-3 koje postoje u Srbiji a najverovatnije da cu zapaliti na Avalu!!!
Pozdrav za sve i nebrinite nista sto se gudre tice potpuno sam o.k. ali znam da ako ne odem odavde na duze vreme i ako nebudem verovao u 'visu silu' da cu se 99% opet navuci a otvoren sam sa kevom tako da potpuno odobrava moje razmisljanje i planove!!!
Cucemo se u ponedeljak kada budem izasao iz bolnice!!!
cokapeace

Post by cokapeace »

Ljubimo te!! :D Drži se!!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
marko PSY

Post by marko PSY »

Evo me da vam se javim!Juce sam izasao iz bolnice,danas se celi dan cimao sa advokatima jer imam sudjenje za neku kradju.....Inace sam trenutno o.k. uz nalorex svakog jutra........Glava me boli,ono skoro non-stop, a sutra palim kod nekog neurohirurga da vidim njegovo misljenje.....Kevi sam pedocio da posle toga MORAM da palim na Avalu jer je ovo ovako samo gibljenje vremena jer sam svestan da nemogu da se skinem na ovaj nacin!!!!Pauza u gudranju je jedno a potpuno skidanje sasvim druga prica i srecan sam sto me keva razume sta joj pricam,uz naravno nekoliko podpitan ja na koja dobija odgovore preko ponajvise VAS!!!!!!
Pozdrav!!!
davor

Post by davor »

Idi u avalu to ti je najbolje sto mozes napraviti ..Svaka cast da si odlucio,tamo ces doci sebi,uostalom vidjeces...
Drzi se drug!!
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
davor

Post by davor »

Marko ima li sta od avale?Probaj ih makar nazvati pa vidi da se nades i popricas sa njima,pozdrav!!!!
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
marko PSY

Post by marko PSY »

Samo da vidim sa doktorom sta cu da radim oko problema sa glavom i odmah zovem Arsena ciji sam broj obezbedio uz Sasinu pomoc!Odlucio sam i definitivno idem to sam dogovorio i sa kevom ali su na CT-u nasli neku cistu 53*32*23mm pa sutra palimo kod nekog neurohirurga koga znamo privatno pa da vidim sta ce mi reci.
Inace sam i dalje na pola nalorexa svakog jutra,mislim tj. moram da izdrzim jos par nedelja da bih ipak otisao cist!
Pozdrav!!!
Post Reply