I'm Free

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PROČITAJ ME

Re: I'm Free

Post by PROČITAJ ME »

za joessapappa..... ta ti ima mjesta, što se tiče toliko ljudi ono svi cugaju, a ja ni kapi, a znaš što tako razmišljam i što sam se zarekla, jer su mi starci rekli ako ikada više vidimo da si se nacugala to ti je kraj da živiš snama, a ja braca nemam gdje nego tu gdje jesam.... tata mi je bio alkos i prestao je piti prije 8 god. i nastavio raditi u restoranu gdje mu je alkohol svaki ubogi dan pred očima.... e onda što ne bih i ja prestala ono zauvjek..... em što nevaljam kad popijem, a i red je ispoštovati starce kad su me kumili, molili da ne pijem jer kad bih popila samo jedno jebeno pićence tu bi mi bio definitivno kraj..... izbacili bi me iz kuće i to je sigurno vjeruj mi.... koliko su dobri toliko su i zajebani do bola.... tako da mi ne treba još jedno sranje u životu...... želim da ih ispoštujem do kraja kad su me već primili nazad u kuću.... nadam se da me razumiješ.......a to kako će mi biti i gledati ljude oko sebe kako piju, valjda teško, ma ne valjda nego sigurno, ali to mi je ispit i položit ću ga pa makar sve ode u neku stvar.... nemam izbora...... voljela bih se ja olešit od cuge, ali sam primorana na takvo ponašanje i moram to ispoštovati....... ako u kojem slučaju vidim da baš ne mogu gledati cugere oko sebe samo ću se ispaliti kući...... ma ne znam majke mi šta bih ti više rekla...... pozzzzz :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
bojanol

Post by bojanol »

Pozdravljam.
Pozdravljam i cestitam svima koji slave rodjenje Hristovo.... Ili vec sta....
Ja licno nista ne slavim, ali uzivam, u klopi, u picu i neradu. Super je meni ovo.... Nova godina, Bozici i ostalo... Uklapa se u terapiju odrzavanja koju sam uspeo sam sebi da nametnem. Doduse, ta terapija iziskuje gojenje, menjanje licnog opisa i to, ali radi. Naravno u mom slucaju.
Droga je smrt sine Drogane, u svakom slucaju. Zar ne.
Dobro mozda i nije smrt, ali patnja svakako jeste. A jebes patnju.
Patio sam toliko godina, a evo sad ne patim, sad patim od paranoje da se nesto ne desi i sjebe mi ovaj uzitak.
Dobro de, volim popiti i pojesti, ali jebesh ga, paranoican sam kad su droge, teske droge u pitanju. Ajde de, lake, ali i to je sranje. Ma jebes ga, hvaljen isus, ovaj-onaj, srecna Nova godina i ovaj-onaj bozic, ili bajram, jebes ga, sve je to isto. Puno zdravlja.
bojanol

Post by bojanol »

I naravno JAZZANOVA, super band za opustanje i praznike.
bojanol

Post by bojanol »

I da, moja rodjena seka je zakevila, jeeee, 13.9 mm je to nesto.... Kao kalibar, skoro..... Ma srecan sam super sam.
Eto i da kazem, narkomanija jeste izleciva bolest.... Ko je citao shvatice, moja seka je isto tako kao i ja bila duuugo na onom,,,,,,,,, i evo sad je cooool, ma srecan sam.
Modesty

Post by Modesty »

Ajde super,nadam se da će tvoj optimizam potrajati....samo glavu gore,lako je biti dobro kad nije teško...budi hrabar i kad nastupe lošiji periodi...to je uspjeh.
bojanol

Post by bojanol »

Moj optimizam ne dovodim u pitanje. Nekad klonem, ali na kratko. Sad sam potpuno uveren u snagu svog duha.
Modesty

Post by Modesty »

budi pri tome uvijek spreman šta ćeš i kako ćeš kada krene nizbrdo.....da nebi bio zatečen i nepodcijeni neprijatelja koji je imao toliku moć da vlada tvojim životom...u svakom slučaju drži se.
bojanol

Post by bojanol »

Ciao! Ja sam ok. Imam novi telefon. Imam i novi kachket. Male stvari, jel? Ali bolje nego zuto. Pucao sam danas iz pistolja. Sranje. Ne razumem ljude kojima to prija. Meni nije. Mogu samo da mislim kako boli kad se neko povredi na tako glup nacin.
bojanol

Post by bojanol »

Zbogom, ovo je moj zadnji post na ovom forumu. Bilo je zadovoljstvo druziti se sa vama. Naucio sam nesto, i mogu vam reci pomoglo mi je. Hvala svima. Vidimo se ili se kucamo na nekim drugim forumima. Pozdrav.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Mislim da ne treba biti iskljuciv. Mozda prekosutra promijenis misljenje i pozelis nesto reci. Jebes ga... Uzimas time out i to je to.

Bilo kako bilo, ako naletis u moje krajeve, javi se pm-om... Mogli bi popiti kafu i to. Jebes politiku :).

Sve najbolje.
Post Reply