Sta da radim?

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

Dragana

Post by Dragana »

"sineqan" i to 25mg. To je lek koji je ujedno sedativ, antidepresiv,a ima i hipnotičko dejstvo
gde to mogu da uzmem? i koliko kosta?
Image
star

Post by star »

U većini privatnih apoteka u gradu, inače ga proizvodi "Alkaloid"-Skopje, nisam sigurnamislim da košta oko 300 din. zavisi od mg i naravno od apoteke. Ne bi trebala imati problema oko kupovine, jer ne pripada grupi široko zloupotrebljavanih lekova!
leona

Post by leona »

Heej Dragana! Evo da se javim malo. Opet moram reći da mi je jako drago da je on i dalje na blokatoru, i da je "dobar"! A kako si ti, kako se nosiš sa svim tim? Jesi dobro? :?:
Dragana

Post by Dragana »

caos leona, :D
ja sam dobro, zivimo mnogo srecnije i opustenije! Trudim se da se uopste ne secam onog perioda kad smo bili oboje u konfuziji....kao da nikad i nije bilo...ali ja se ne opustam mnogo, uvek sam spremna na sve...drzimo se nekako u normali, dobro mu ide! Najvaznije od svega je sto pije taj blokator svako jutro, i sto ga ne odbija. Ostalo sve ide svojim tokom, t.j kako treba! Rekla sam vec da ima ponekad te napade nervoze, i depresije. To me jedino zabrinjava :roll: ...mnogo vise pricamo, mnogo vise vremena provodimo zajedno, ma super nam je. :D
Image
leona

Post by leona »

E to je lijepo, napokon malo mira... A to što ima depresije i teške dane, nebi se trebala puno oko toga sekirati, on ipak mijenja način života i nije mu lako, i dokle god ne odbija blokator, mislim da se može reći da stvari idu pravim putem :) . Pozdrav!
star

Post by star »

Dragana, nemaš zašto da brineš previše! Klimatske promene su takve da u ljudima stvaraju nervozu i depresiju! Ja sam prva meteropata, koja oseti i najmanju promenu u vazduhu! A gde je sve ostalo što nam svakodnevnica nosi! Važno je da on popije blokator i što se toga tiče, nemoj se opuštati dokle god ga pije!
Dragana

Post by Dragana »

star wrote:Važno je da on popije blokator i što se toga tiče, nemoj se opuštati dokle god ga pije!
Ovo ne razumem sta si htela da kazes? :-D
Image
Dragana

Post by Dragana »

Evo da malo i ja promenim avatar, onaj mi je nekako mnogo tuzan, a ja se bas i ne osecam tako! :D Sreca, sreca, radost! :-D joooooooooooooooj ljudi imam 5 dana odmora, al' cu da uzivam!
pozz svima pa se cujemo... :lol:
Image
Dragana

Post by Dragana »

Poslusajte ovo... please! Dize!

http://www.youtube.com/watch?v=gIqLsGT2wbQ
Image
arhandjel

Post by arhandjel »

Ta stvar je extra , uh od kada je nisam cuo , odlicna za jutarnju kaficu.

Tebi i tvom dragom sve najbolje!!
Post Reply