Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.
U većini privatnih apoteka u gradu, inače ga proizvodi "Alkaloid"-Skopje, nisam sigurnamislim da košta oko 300 din. zavisi od mg i naravno od apoteke. Ne bi trebala imati problema oko kupovine, jer ne pripada grupi široko zloupotrebljavanih lekova!
Heej Dragana! Evo da se javim malo. Opet moram reći da mi je jako drago da je on i dalje na blokatoru, i da je "dobar"! A kako si ti, kako se nosiš sa svim tim? Jesi dobro?
caos leona,
ja sam dobro, zivimo mnogo srecnije i opustenije! Trudim se da se uopste ne secam onog perioda kad smo bili oboje u konfuziji....kao da nikad i nije bilo...ali ja se ne opustam mnogo, uvek sam spremna na sve...drzimo se nekako u normali, dobro mu ide! Najvaznije od svega je sto pije taj blokator svako jutro, i sto ga ne odbija. Ostalo sve ide svojim tokom, t.j kako treba! Rekla sam vec da ima ponekad te napade nervoze, i depresije. To me jedino zabrinjava ...mnogo vise pricamo, mnogo vise vremena provodimo zajedno, ma super nam je.
E to je lijepo, napokon malo mira... A to što ima depresije i teške dane, nebi se trebala puno oko toga sekirati, on ipak mijenja način života i nije mu lako, i dokle god ne odbija blokator, mislim da se može reći da stvari idu pravim putem . Pozdrav!
Dragana, nemaš zašto da brineš previše! Klimatske promene su takve da u ljudima stvaraju nervozu i depresiju! Ja sam prva meteropata, koja oseti i najmanju promenu u vazduhu! A gde je sve ostalo što nam svakodnevnica nosi! Važno je da on popije blokator i što se toga tiče, nemoj se opuštati dokle god ga pije!
Evo da malo i ja promenim avatar, onaj mi je nekako mnogo tuzan, a ja se bas i ne osecam tako! Sreca, sreca, radost! joooooooooooooooj ljudi imam 5 dana odmora, al' cu da uzivam!
pozz svima pa se cujemo...