Page 18 of 63

Posted: Wed Jul 04, 2007 2:54 pm
by Sonja
raskorak wrote:
Sonja wrote:
raskorak wrote:Hehe, pa ja živeo u mičigenu do '97! Završila si Vukicu Mitrović, ili Despot Stefan Lazarević, ili Pavle Savić? Dobro je to Mirijevo, mada prslo zadnjih godina (jer sam ga ja napustio :-D )

Ej, pa ja sam odrasla u glupom Mirijevu, ali nikada se nekako tamo nisam kretala ako me kapiras zbog mnogo cega.

Isla sam od 3 do 7 u DSL, a u 8 u Pavle Savic. Sada sam u Zemunu.....eto vidis :)
Kakav narkomanski kadar dade to Mirijevo :-D


E i sada kada odem vidim istu onu ekipu po parkicima, ja sa njima pocela da varim, 11 godina se drogirala, obisla sveta, zalecila se od horsa, a oni brate.....ne verujem. Kao totemi, svi se ustavili i samo jos uvek sede i duvaju....

A njihove price su najbolje, posto svako vece imaju neku temu koju razlazu u beskonacnost, te je tema bila sta bi radili kada bi osvojili 3.000.000. Eura na LOTO-u
A kaze jedan onako ustavljen, sa ocima kao u zgarfilda, prigrlivsi cvrsto onu "Jelen" flajku pod miskom:" Batice....ja ....evo ja recimo kad bi dobio tolke pare na tom lotou, ja bih brate ovde, eto bas tu preko Mirijevskog brda sagradio jednu stazu za formulu 1....!!!!!!!!!!!"



BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, eto kakvi su to kadrovi....

Posted: Wed Jul 04, 2007 3:05 pm
by raskorak
Uh, Mirijevski mačori :)
Uglavnom bleje u kraju i cirkaju i vare. Naravno znaju sve o svakome. Sede tako, cerekaju se i rasplinjavaju se. Sećam se kad nas je lik cimao da ga tetoviramo po leđima (i to onim sranjem kojim su se vojnici tetovirali), i ortak mu istetovira pišu preko celih leđa :lol:

Posted: Wed Jul 04, 2007 4:00 pm
by IZA
raskorak wrote:Ok, idemo dalje...
Ne opijam se ja BAŠ toliko često.
Prošle nedelje sam preterivao i to je to. Znam ja valjda da je i to sranje, al' opet, koliko god zvučalo izlizano, bolje i to nego da se opet pucam.
Sinoć sam se baš odvalio... od karbonara (koje sam ja spremao!), te sam se baš mučio da zaspim. Kontam da sam ponovo počeo da otkrivam klopu :)
E, sada je na vas red da mi date sve statističke parametre vezane za preteranu gojaznost :-D
:lol:
ma znam druze...i slazem se sa tobom u potunosti...Pazi nase`...niko to bolje od tebe nece uraditi...

aj baci nam recept da i mi uzivamo ja lichno volem da kuvam...

A shta su karbonari i kako se pripremaju...? :lol:


A duvka i pivo u parku se ebemu mater prevazidje kad i pubertet...
Ali ima onih koji se ne razviju do kraja...ni kad umru...i ima ih bash svuda :roll:

Posted: Wed Jul 04, 2007 4:43 pm
by raskorak
Karbonare? Ništa lakše:
skuva se 150gr testenine,
isecka se 100gr slanine i 5gr belog luka (jedna kafena kašika), to se zatim proprži na 5cl maslinovog ulja.
Preko toga ubaciti testeninu da se malo prži, zatim narendati 15gr parmezana preko.
Izručiti u tanjir i preliti jednim žumancetom (živim), a zatim promešati i jesti.
Restoranski se doda i 1,5dl neutralne pavlake.
To sam i ja uradio noćas i nisam mogao da dišem :)

Posted: Wed Jul 04, 2007 6:05 pm
by IZA
mmmm..zvuchi primamljivo...

ali druze ja se plashim tih zivih jaja...osim shto ih ne volim ziva jaja su opasna zbog salmonele... :shock:

Znachi probam rec.bez jajca... :wink:


Ja pravim ...razne paste...

Ide mleveno meso,slaninica...pa se dinsta na luku...koji paradajzchic...i naravno testenina...mmmm :lol:

havala ti hvala..sad sam bogatija kao domacica... ;-)

Posted: Wed Jul 04, 2007 6:30 pm
by zvrky
Sada sam u Zemunu
Sve si mi bliza hahahahhahahahahhaha :-D

Posted: Wed Jul 04, 2007 6:53 pm
by Zona Sumraka
e pa ako volite italijansku klopu eggplant parmezan ubija...

Posted: Wed Jul 04, 2007 6:54 pm
by raskorak
a to je...?

Posted: Wed Jul 04, 2007 7:03 pm
by Zona Sumraka
ma nista...isjeces patlidzan na deblje kriske (1.5 prst)...(prethodno ga posoli da pusti vodu, operi)...uvaljas svaku krisku u brasno, pa u jaje, pa u prezlu pomjesanu sa dosta parmezana ... al' onaj u prahu... (normalno brasno i prezlu malo posoli) ...przis na maslinovom ulju dok patlidzan ne porumeni i postane mekan u sredini...
u medjuvremenu napravis marinara sos (paradajz sos, dosta bosiljka, so biber, a ako ima da se kupi gotov jos bolje...i fino redas u tavu red patlidzana, marinara sos, parmezan, rendana mocarela (ili neki drugi topljeni sir)..pa opet patlidzan, marinara, bla bla..uglavnom zapeces u rerni jos nekih 30-45 minuta na jacoj temperaturi (u farenhajtima oko 375) i eto...
haos stvar...ja sam inace zesci mesozder, ali ovo mi sjeda pravo...

Posted: Wed Jul 04, 2007 8:52 pm
by Mark_Renton
Ma kakva zabarska kuhinja i one njihove testenine. Te spagete i makarone sam jedino jeo u vojsci jer si gladan a nema niceg drugog. Nikad vise... moze da ih spremi i sam papa necu ja te testenine.
peceno prase je zakon! moze i jagnje! Samo nek je meso!
Mada, nosim se mislju da postanem vegeterijanac iz ubedjenja, al' previse volim meso...