I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

vudd

Re: I poslije njega...ON

Post by vudd »

Evo da se i anonimni vudd oglasi...Iskljucen mi je net,jer sam zapao u monetarne probleme nakon onih sranja.Tata mi ne placa racune,tako da ...jebi ga.Uskoro cu sve da poravnam.Radim kao konj i samokaznjavanjem,inatom bosanskim prevazicu ovo.
Vidim da neki misle kako se zajebavam i da negdje nafilan narkotikom obecavam njima da sam ok.Ono jest da su mi mnogo vazna misljenja takvih,ali...
Posebno mi je drago kad procitam ovo sto napisa Otac(inace brizni suovisnik koji nas uveseljava vicevima iz svoje bogate kompilacije tipa''Jebe Mujo Fatu...Dodje komsija i nadje Petrovica u ormaru''i sl.Uglavnom se radi o nekoj jebacini....Ali tako treba.Cale drago mi je sto ti se vraca sin iz komune.Nadam se da ce biti sve u redu kod vas.Pozdrav.
Malmase...Molim te ne naginji se kroz prozor.Ako nista drugo, a ono zbog frizure

Malo cudno vudd i Anonimni...Sto jes'-jes'.Ali zar sam ostavio bas toliki utisak negativca i pesimiste na 4umu?
Pa dobro,mozda i jesam.Malo se nisam snasao vidjevsi u svijetu oko mene laznjake i fukare...Onda dodjem na forum i zateknem gomilu moralnih,produhovljenih i extra pametnih likova sa manirima srednjovjekovnog Beca.A opet sve sami narkomani,sto izlijeceni,zalijeceni,u pokusaju u govnima i jos poneki zalosni elementi koji zamisljaju da su junkie jer je to ,eto, nesto kul...jebem li ga....Jbg,iznenadilo me...bio sam zatecen,otecen,whatever.

Zelim da se zahvalim na rodjendanskim cestitkama.Hvala ljudi...(Iako je Darla prenijela poruku...Hvala i njoj :wink: )
Moram priznati da sam ocekivao reakcije Anonimaca...Ono kao''Bratski pozdravi,Visa Sisa,Just today,sunce,sreca,hug,kurac-palac :) ...
Obradovase se jedino moje vjerne pionirke.
Anonimni mozda i nije pravi naziv za ovo sto radimo.Ima nas cetvoro.Tri tipa i jedna cura.42-godisnja J.
Ne upotrebljavamo Hug i kiss,ne grlimo se i ne vacarimo nas trojica,ali zato nasu J.udavismo :)
Nemamo neku literaturu,osim mojih iskopiranih listova koje mi prije neku godinu posla drug Svire iz Crnu Goru.Djeca su mi to malo isarala svojim pokusajima da nacrtaju Spiderman-a i Barbiku...Ali,snalazimo se.Prostoriju jos nemamo-radimo na toma.Podrska nam je i Dr.Maglov...,finansije su nam otanke,ali zato sastancimo u Renault 5(istekla registracija)
Nismo bas susreli Visu silu... o sisama da ne govorim.Ne mogu sad pisati kilometarske postove kako sam sad pametan,kako sve znam i prepoznajem i kako je zivot kao nesto prelijepo i da to opisujem filozofskim frazama i preseravanjima

Cilj nam je da ostanemo cisti,da kontaktiramo kad je nekom sranje i frka.Svjesni smo da nas jebe ovisnost i da ne mozemo da je kontrolisemo.Razgovaramo ili djelimo(cudan naziv za razgovor)trudimo se biti iskreni ma koliko neugodno i bolno bilo.
Za prvu ruku mislim da je to dovoljno.

Danas sam prilicno sjeban,ljut i svjestan da ne mogu nista uciniti.Umro je moj prijatelj Zoran.Bio mi je rodjeniji brat od rodjenog koji je inace nevidjena supcina.
Covjek kojeg sam navukao,koji je samnom prosao Zurich,robiju i cjeli pakao ovog sranja od narkomanskog zivota.Na Fejsu mi cestitao rodjendan,i drugi dan je umro.
.Boli me dusa,boli me savjest...teska kao crna zemlja.Prije mjesec dana na Skype sam rekao da me grize savjest.Rece mi tada ''Brate nemoj...sve ok.Nisi ti kriv...Takva mi sudbina''Razgovarali smo i o ovom sto radimo,da se skine,da pokusa,da ga shvatam,podrzavam,da sam i ja u govnima ali da se necu predati,da ....Nisam uspio.Ostala je 11-godisnja kcerka...Slomljen sam ,ali...moram dalje

Bruder,nek' ti je laka zemlja i neka sam proklet sto sam ti dao dop

Pozdrav svim forumasima,posebno mojoj sestri Tinki,legi Darli,diti,tamarri i njenom nicku :wink: ivon my generation,Yugomiru,berlincu,Saneli,Saletu.etc,etc,etc
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Otac

Post by Otac »

Neznam sta te toliko povrijedilo u mome postu. Sto sam nadovezao na Yugov post da je lijepa vijest ako je istina? Nacitao sam se mnogo istina ovdje....
Mnogo si ogorcen... sorry ako je zbog mog posta ... Sretan sam da je istina to sto je napisano....ako je istina.. Iskreno se nadam da jeste...Oprosti ako te to razljutilo...
Radujes se sto mi sin dolazi iz komune?cemu ironija? Razumio sam poruku vudd, ona glasi : odjebi cale gastarbeiteru ko j...i tebe i tvog sina, sta ti znas sta je zivot, sta ti znas sta je narkomanija...ko si ti da sumnjas u mene??
stvarno ne razumijem zasto?

Pozdrav!
KO NE POKUŠA 100% NEĆE USPJETI!
Pawa

Post by Pawa »

Pa bilo je krajnje vreme da se anonimni vudd oglasi! Covece zabrinuo si nas i to ozbiljno!!! Posebno zbog svih desavanja koja si opisivao neposredno pre tvog „nestanka“. Nije da sam pesimista, ali nisam ni daleko od onoga „nadaj se najboljem, ocekuj najgore“. Bas si me obradovao :D
vudd wrote:Moram priznati da sam ocekivao reakcije Anonimaca...Ono kao''Bratski pozdravi,Visa Sisa,Just today,sunce,sreca,hug,kurac-palac :) ...
Ako cemo iskreno i ja sam ocekivala bar neki komentar...
vudd wrote:Cilj nam je da ostanemo cisti, da kontaktiramo kad je nekom sranje i frka.Svjesni smo da nas jebe ovisnost i da ne mozemo da je kontrolisemo.Razgovaramo ili djelimo(cudan naziv za razgovor)trudimo se biti iskreni ma koliko neugodno i bolno bilo.
Za prvu ruku mislim da je to dovoljno.
Mozda je rano za ovakvo pitanje, ali zanima me da li to vase okupljanje ima onakvog efekta kao sto opisuju „anonimci“? Kakvi su prvi utisci? Reci mi jel neko od vas cetvoro do sada „povukao nogu“, u smislu da je imao frku i da je pozvao ostale clanove na vanredni sastanak radi razgovora?
vudd wrote:Danas sam prilicno sjeban,ljut i svjestan da ne mogu nista uciniti.Umro je moj prijatelj Zoran...
Bruder,nek' ti je laka zemlja i neka sam proklet sto sam ti dao dop
Zao mi je zbog tvog prijatelja Zorana. Verujem da ti je pretesko.
Ne znam koliko cu te utesiti, ali... Ko zna, mozda je tvoj prijatelj Zoran i bio u pravu kada je pomenuo sudbinu... Ubedjena sam da niko nikoga ne moze da navuce. Onaj ko ne zeli da zakoraci u taj svet ce svaku ponudu vezano za drogu odbiti i verujem da ne postoji osoba na ovom svetu koja ce ga nagovoriti da uradi suprotno (polazim od sebe kad ovo pisem). Zbog toga bi mi bilo drago kada bi nekako mogao da nadjes nacin i oslobodis se tog tereta i grize savesti.
Otac wrote:Radujes se sto mi sin dolazi iz komune?cemu ironija?
Ne mogu a da ne kazem da vuddov komentar, vezan za vaseg sina i njegov izlazak iz komune, zaista nisam shvatila kao zlonameran i ironican. Ironije je bilo pre te recenice, ali tu ne. Vudda uopste ne dozivljavam kao zlu osobu. Sta vise, mislim da je daleko od toga.

Vudd pozdravljam te i drzi taj net ukljucen!!!
ivon

Post by ivon »

Generacijo,hvala Bogu da si ok...od srca ti želim da uspeš...ok si ti momak...pa piši lebati,piši..da znamo kako ide i naravno kako si ti...uuuuu mnogo mi je drago,stvarnooooo....veliki pozdrav za Vuda
YugoS

Post by YugoS »

Znao sam da je u pitanju bila konekcija :D .
Malo razmislis i dodjes do moguceg odgovora.Cim ga nije bilo ni na FB,a ni ovde+gudra maloprije racuna...Izvini drug morao sam izreklamirati malo svoju inteligneciju(imam cak i svjedoka :lol: ).

Nego to oko Sastanaka je super stvar.Vjerovatno je najbolje da se radi po programu ali i samo drustvo slicnih prokletnika moze pravo da prija.Jedini uslov je da Ekipa nece da se gudrira i ta prica pomaze!
Meni bas bude dobro kada popricam s ljudima iz AN i to onako ne obavezno i bez programa.

Drale,imamo slicne poglede na Uzroke i te stvari,pa kontam da ipak nebi trebao da imas griznju savjest.Da Bruder nije bio materijal za narkomana nebi to ni postao.
Ovako ga mozes zaliti samo kao druga i saborca.

Pozdrav.
narkoman sam al' najlepsi.
YugoS

Post by YugoS »

Pawa wrote:... Ubedjena sam da niko nikoga ne moze da navuce. Onaj ko ne zeli da zakoraci u taj svet ce svaku ponudu vezano za drogu odbiti i verujem da ne postoji osoba na ovom svetu koja ce ga nagovoriti da uradi suprotno
Apsolutno tacno!
I ne samo to,nego ima primjera kada ljudi i probaju,pa uzimaju neko vrijeme i samo prestanu,odjednom kao sto su i poceli.Ne svidi im se,jebiga.Takvi nemaju sta "zatrpavati" u svijesti i podsvjesti (sa ovim Fenomenom sam se susreo par puta licno).

Kako god,jedina moguca varijanta samopomoci je bila upravo ova koju je vudd i izkombinovo.
narkoman sam al' najlepsi.
dita

Post by dita »

Vudd, da te pozdravim.
Žao mi je zbog tvog prijatelja, koji ti je bio kao brat.
tamarra

Post by tamarra »

Konačno, konačno, konačno! :)
Već sam pomislila da svi (skeptici) znaju nešto što ja ne znam. :roll:
Drago mi je da je sve kako treba i da puno radiš na svim poljima.

I ja sam očekivala da će neko od anonimnih potvrditi Darlinu vijest, da će poželjeti dobrodošlicu i sl, ne znam zašto nisu. Valjda je zato i bilo toliko sumnje.
No, nebitno.

Vudd, budi ti dobro i piši. Ovo je potpuno novo poglavlje na tvojoj temi.

Puno te pozdravljam!
selma

Post by selma »

Joj Vudd,uopse nisam pomislila da se gudras...
...ono sto sam razmisljala je to da se malo zekas...:lol: sorry...
smjesan si ti lik..
pozdravljam te

P.S.Tenx za frizuru :lol: :lol: :lol:
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
selma

Post by selma »

i Sretan rockas,sa zakasnjenjem...sve najljepse ti zelim :smt113
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Post Reply