...MMmmmm...............KAKAV RADOSTAN DANNN......ptice pevaju...ALELUJAAAAAAA.....MMmmmm....KAKAV..rado'..........
En vadjak nadjan boldog mama......kaptam nadjan sok penz....
he he....Madjarski....naucio sam da pricam sada vec profi Madjarski...uvek sam znao ali sada sam zbog posla morao da ga usavrsim...kako je dobro znati jos jedan jezik.....juhuuuuuu......Engleski vec znam....recimo izmedju srednjeg i naprednog....a sada i Madjarski napredno...
Super mi ide posao...poceo sam da radim i herbalife
http://www.herbalife.com kupio sam licencu i pocinjem da radim od nedelje i to ........ ali ono:"BAS REDOVNO".....vremenom dok sam radio sajtove ljudima i nudio sam naravno upoznao gomilu njih koji imaju radnje zdrave ishrane i preparata za bildovanje,mrasavljenje i sl. tako da zaledjinu imam....oni ce mi ljudi pomoci i imati postotak ~ naravno.
Skontao sam se s zenom koja ima radnju ispod Gradcke kuce (kod MCdonalds-a).....ona ce da rasturi.....
DAAJJJ BOZE DA MI USPE I OVO....onda sam kralj......"zdravog zivota"
danas mi je bas bas dan.....klepilo me gomila para od sajtova.....Ihaaaaaa....kupio sam jos jedne patike(sk8-erske~PONY),kapu ,kozne rukavice.....sretan sam sretan sam.....ko zena koja je dosla iz shop-inga.....

....kurcim se po stanu u patikama sada....pisem vama.....i tak'
aj..palim.....da kupim burek s sirom...mmmmm....ovde kod nas "LIPA"...znaci Sipac jebe kevu kako baca ono testo i kako ga spakuje......jeeeebeeee keeevuuuu....
POzDraV EkiPa