nemam ja pojma sta vi pricate niti me interesira. ako zelis pricati sa majkom i imas volje popricati ces ako ne neces i to je to. sama ces ti izabrati sta ces napraviti.niti me zanima tko si niti odakle si, apsolutna nula. to si i sama vidila i skuzila vjerujem.znam samo da sam pogrijesio prije godinu dana sto sam te prozvao za klinku a to nisi. i to je moja greska.
Moj kut(ak)
Moderator: sanela
-
Re: Moj kut(ak)
Nisam htela nista da komentarisem dok ste pisali, nekada jeste bolje kao posmatrac, tu si pogodio liko
Cemu ovo sve ne razumem, ovde je cilj da se klanovi prave izgleda, a da se pise privatno i o tome se drugima pise isto privatno, pa pisite javno, pobogu
Cemu ovo sve ne razumem, ovde je cilj da se klanovi prave izgleda, a da se pise privatno i o tome se drugima pise isto privatno, pa pisite javno, pobogu
Koja usmeravanja? Ja ne pricam o njima nego o tebi Xano.
Kakva nametanje? Pisi ako imas problem
- Akkasha Come Back
A, jel'?!licaninsasela wrote: ↑Fri Apr 09, 2021 2:29 pm da ti pojasnim malo blize da shvatis Akasa. ja ne zelim na brod jer mi ga je preko glave i tog stresa i svega vezanog za navigaciju i taj posao. necu da ga radim i tocka. za
A ti Akaša idi konobarisati, radi najstresnije poslove koje najviše mrziš...
Iz istog razloga neću konobarisati.
I točka.
Eto, kakav ti osećaj imaš prema tom poslu, tako i ja prema ovom.
Često sam radila taj posao ali ono na 15 dana, na 6 meseci... povremeno. Nisam profi.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Drži se toga uvek, pa i kad pogrešiš, nisi zbog drugih.
Neko ovde koristi one podložne manipulaciji i ne daj da to upotrebe na tebi. Neka ih, neka pišu, neka ti ne mogu ništa.
-
neznam nista ksana.znam ono samo sto javno pisemo.ti znas sta ja tebi sugeriram i na tebi je sve. taj proces sam ja prosao sa svojima i meni je lakse bilo kada sam im obojima rekao sve sta me je smetalo kod njih.pricam o starcima jel.tek onda sam skinio tu gromadu u prsima sta sam je imao. nema veze sta smo svi isto odgojeni u obitelji.neke stvari su meni smetale i negdi sam bio u pravu kad sam im to rekao egdje nisam. kako su oni to shvatili to je manje bitno jer njih ne mozes promijeniti. ti kzis ksana sta ti ja pricam i niti jasem po tebi niti pricamo o necemu drugome.a evo mogu te pitati kako si inace sto je i razumljivo jer kako uopće pricati. ja sam relativno ok danas. nema nekog stresa.nista ne radim.navecer mislim uciti i gledati tv. i to je to.nista ko i jucer specijalno.normalan dan
-
ok slazem se. ne volis ga. trenutno u zivotu ni ja ne zelim raditi ovo sto sam radio.idem dalje probati nesto sto ce me zadovoljiti kao osobu.ali da nemam izbora moro bi na brod vjeruj mi da bi oso pa makar skocio na pol ugovora u more,ali bi oso jer sam tvrdoglav. pa kako bude.Akkasha Come Back wrote: ↑Fri Apr 09, 2021 2:56 pmA, jel'?!licaninsasela wrote: ↑Fri Apr 09, 2021 2:29 pm da ti pojasnim malo blize da shvatis Akasa. ja ne zelim na brod jer mi ga je preko glave i tog stresa i svega vezanog za navigaciju i taj posao. necu da ga radim i tocka. za
A ti Akaša idi konobarisati, radi najstresnije poslove koje najviše mrziš...
Iz istog razloga neću konobarisati.
I točka.
Eto, kakav ti osećaj imaš prema tom poslu, tako i ja prema ovom.
Često sam radila taj posao ali ono na 15 dana, na 6 meseci... povremeno. Nisam profi.
Viktore
Ne razumem sta se desilo? Ko je hteo da naudi Xani? Jesam nesto propustila?
-
eto umijesat cu se i nikog necu braniti niti znam sta se desava uokolo u klanovima, coporima i ostalim sranjima.ksana ne krije problem jer problem se zna. ti frajla kazes da se ksana nije otvorila ja tvdim da je. javno se otvorila a u pp necu ulaziti ali poznavajuci ksanu i njen nacin komuniciranja, opet kazem da se otvorila dovoljno da se problem zna i da je samo pitanje kako ce se ona postaviti prema problemu. da li ce samo otici sa tezinom koju nosi u sebi ili ce je prije toga izbaciti iz sebe i onda otici. na svom vlastitom primjeru znam da je puno lakse i da nestane ona tezina i cigla u stomaku kad se roditeljima kaze sve u lice ma kako oni to dozivili nego im nesto presutiti i otici svojim putem. uopće nije bitno da li su moji roditelji to shvatili kao kritiku ili njihovu gresku nego je bitno da sam se tako ispraznio svjestan da se oni ne mogu promijeniti.niti sam im to zamjerio za zlo ali sam im imao potrebu reci sta me je smetalo kod njih. to je tako jednostavno a tako ustvari tesko za reci im jer treba imati hrabrosti za to.Frajla wrote: ↑Fri Apr 09, 2021 2:34 pmKlasicno spinovanje!Akkasha Come Back wrote: ↑Fri Apr 09, 2021 2:25 pmNamestio si mi. Kako god da sam postupila ispala bih "nečovek". Da krijem od nje (čime bih postala tvoj "saučesnik") ispala bih nečovek prema njoj.
Ako kažem, ispadam nečovek prema tebi.
Sad moram da objasnim ljudima i zašto si mi namestio.
Ide redom, zavadiće svakoga sa xxxanom.
Ja nisam slepa i vidim šta radiš, prvo hoćeš xxxanu da "odvojiš od krda" da upotrebim taj izraz , da je izoluješ po mogućstvu od SVIH kako bi onda ona imala samo tebe.
Ja nisam došla ovde nikome na silu da otvaram oči, opekla sam se time milion puta, pomognem "slepom da progleda" a on mene krivi jer mu se ne dopada to što vidi.
Nemam ti više šta reći, ostavi me na miru ako može. Ja takođe tebe više neću uznemiravati.
I čudite se što sam htela da odem?
Zbog svoje greske, krivi tebe
Meni samo nisi jasna Xano ti, na forumu “ podrska u oporavku” krijes problem. Da li smo ti odmagali? Vidim da te je Viktor i od mene branio. Ima li razloga?