Kulturno umjetnicko drustvo auto put bratstvo i nejedinstvo
Moderator: sanela
-
Re: Kulturno umjetnicko drustvo auto put bratstvo i nejedinstvo
https://youtu.be/90JmmMbFKfw
samo za nas seljake muzika
samo za nas seljake muzika
Licanine, povedi racuna o tome sta govoris.
-
hvalasto si mi progledala kroz prste po kozna koji put a znam sa sam na ivici zakljucavanja. pripazit cu i vodit racuna o tvome savjetu. puno si pametnija od mene i priznajem da te moram poslusati, hvala ti Sanla. zaista. i zaista si mi pomogla jako mada nitko to ne primjecuje primjecujem ja a vidim da primjecujem i ti da sam smislen i tocno ada ljude tamo di treba,naravno ne zlonamjerno- objasni ksani da joj ne mislim lose ili joj molim te ti daj smjernicu k+na lijepi nacin kako da prijece taj stupanj koji je najtezi sada. ne samo njom nego i meni i svima koji su slicnim siz+tuacijama a koprcamo se u govnima.molim te objasni joj eto meni za dusu di grijesi i sta treba onako kao si meni po seljacki privatno rekla. znas da ja ne molim nikada i rijetko ali ovaj puta te molim da pomognes curi koja je meni od rvog dana izuzetno draga ali ona je prenjezna i zlocesta za moj nacin izrazavanja. zna glumiti mazu a za i dobrano odbrusti, a sam sam kriv sto sam od nje naravio azu koju su to ovdje muskarci,nozimo ih muskarcima prihvatii, i objasni njima da sam ja pogrijesio sa tim pristupom ne onako ostrim nego sto je drzim za mladu djevojku a ima ona ohoho godina.
- Akkasha Come Back
Je l' ovo otključano? Samo proveravam jer nema katanca.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
- Akkasha Come Back
Znam da se ne odnosi na mene ali i ja bih volela neku analizu, mišljenja, savet za ono što sam napisala na "mojoj temi" Moj kut(ak) i gde pominjem zašto sam digla ruke jer sama sebi nisam jasna.licaninsasela wrote: ↑Tue Mar 30, 2021 10:08 pm objasni joj eto meni za dusu di grijesi i sta treba onako kao si meni po seljacki privatno rekla. znas da ja ne molim nikada i rijetko ali ovaj puta te molim da pomognes curi koja je meni od rvog dana izuzetno draga ali ona je prenjezna i zlocesta za moj nacin izrazavanja.
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
-
ma nisi digla ruke od sebe akasa nego si se uljuljkala u taj svoj svijet i ok ti je. skromna si djevojka i jednostavno si zadovoljna sa malim. tako i ta terapija. odgovara ti. sto ti kazes kad se nasekiras odgrizes malo lepinje i boli te kurac. u redu je to da me krvo ne shvatis ako tebi tako odgovara. moje misljenje e da su tablete najvece zlo. i ja sam neki dan opalio par xanaxa jer sam se toliko nasekiro da imam osjecaj da ih nisam popio da bih nekog ubio. pre emotivno sam neke stvari dozivio itako iti. ti si emotivaci to rjesavas tabletom a ne prirodno. samo to ti je greska akasa. a i uljuljkaka si se u tu sigurnost. nisi ti digla ruke od sebe sad da kazem ja eto umreti ces za pet godina. pa jebemu akasa imas jos pola zivota da zivis. sve se danas lijeci. i hepatitisi zubi se srede a to sto ti imas te zenske probleme tako zajebane pa to ima 60 posto zena ja mislim. ja ih znam brdo koje isto takve stvari jebu ko i tebe u stvarnom zivotu. totalno su u kurcu prije i za vrijeme PMS. onda vi zene niste plus to i norlane jer ko da vrag ude u vas kad vas uvati ludiloPMS i najbolje je onda bjezati od vas u takvom stanju dok se situacija ne smiri a vito ne mozete kontrolirati. isti kurac kao i drugo stanje kod zena. pa kad je zena u drugom stanju onda ona i je u drugom stanju. i to postane sasvim druga zene. pa to sam dozivio a i vidio kog pun kurac frendica. totalno druge osobe postanu kad su trudne. vi zene ste po koncepciji te neke psihe stvarno potpuno neobjasnjive meni, boga mi dragog. omalo razmislisama sa sobom i vidi si za te tablete da li mozes bez njih ili ne. po meni mozes jer si sportski tpi koji lako ces se umjesto tableta zakaciti se na trening koji volis. vidis davolis te ekstremne sportove. kupi si ona dva stapa za skijanje i pici i trci po planinetinama. pojma nemam. idi u teretanu. ja nista to ne jebem i ne bavis apsloutno nikakvim sportom i ne jebe me to ali ti to volis te treninge i to ti moze biti zamjena za tablete. kuzis akasa.Akkasha Come Back wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 12:24 pmZnam da se ne odnosi na mene ali i ja bih volela neku analizu, mišljenja, savet za ono što sam napisala na "mojoj temi" Moj kut(ak) i gde pominjem zašto sam digla ruke jer sama sebi nisam jasna.licaninsasela wrote: ↑Tue Mar 30, 2021 10:08 pm objasni joj eto meni za dusu di grijesi i sta treba onako kao si meni po seljacki privatno rekla. znas da ja ne molim nikada i rijetko ali ovaj puta te molim da pomognes curi koja je meni od rvog dana izuzetno draga ali ona je prenjezna i zlocesta za moj nacin izrazavanja.
e ovo krupnim slovima se ne odnosi na tebe tako da se ne uzrujavas bez potrebe. to ja nesto sam sa sobom rjesvam i galamim. nema veze s tobom.
- Akkasha Come Back
Uvek se ispostavilo u životu da kad god sam se sažalila na nekoga da mi se obilo o glavu.
Ja sinoć sa Frajlom i Viktorom pričam da mi žao Stopa on to gledao i čim sam pomenula da mi ga žao (a i Viktor reče da smo možda preterali) eto ti njega danas da mene ponizi govoreći mi da sam mu bitna koliko izbori na Madagaskaru.
Sad se zakačio za mene, vrv da me dovede dotle da ne dolazim više. Kmek. Pazi da mu ne upali.
Ja sinoć sa Frajlom i Viktorom pričam da mi žao Stopa on to gledao i čim sam pomenula da mi ga žao (a i Viktor reče da smo možda preterali) eto ti njega danas da mene ponizi govoreći mi da sam mu bitna koliko izbori na Madagaskaru.
Sad se zakačio za mene, vrv da me dovede dotle da ne dolazim više. Kmek. Pazi da mu ne upali.
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
Ti si mene danima vređala javno, isto tako i sinoć kao i prethodnih dana, plus sažaljenje, koje je takođe vređanje. Haha, pa kome još treba sažaljenje u životu? Kad i ima nekog stvarnog razloga, kapiram da to sažaljenje boli više nego klasični udarci.Akkasha Come Back wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 2:30 pm Uvek se ispostavilo u životu da kad god sam se sažalila na nekoga da mi se obilo o glavu.
Ja sinoć sa Frajlom i Viktorom pričam da mi žao Stopa
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
a jebiga ga sad. pusti si neku muziku i uzivaj. vozi bicil.lijepo je vrijeme.kuzis za tablete. pricas sa doktoro. i kazes ako to zelis da bi se ti toga polagano rijesila i ne naglo da ne bi dozivila epi napad radi lepinja i pomalo se skidas i uvatis se necega cega volis a koliko kuzim fizikalija si teska i volis sport ili si ga volila i pomalo krenes nesto bezveze. i znas kako se mi daneri tako kadnesto krenes pomalo bezveze brzo se na to nakacis i pocnes peglati ko luda.neku naravno pozitivu. koliko kuzim full kontakt volis,boks, extrem sport. redbull sport. kuzis sta ti ocu reci. a lepinjice si pomalo skidas i apace. kazem ja sam neki dan se nazdero apaca(apaurina) samo drugi naziv.sad je to xelex. apaurin ja nisam vidio jos odrata i neznam da li uopće vise postoji. mogli su sekuiti u apoteci u slobodnoj prodaji. miih zvali apaci. i pomalo se njih rjesavati jer oni su mene jednom sjebali ili neznam od cega sam ja tako jaku krizu imo. ja im samo presto piti. mislim da sam pio u to vrijeme i helexe i xsanaxse. kad je to mene opucalo ja nisam znao di sam. ma koja heroinska kriza. obilo me ovo. ili sam bas eto imo nesto slicno koroni ili me gripa bas tada opucalaa da nisam ni znao. pa jaca je gripa kad te opali od bilo koje krize jebote zivot. aod cuge mi frend umro. presalto se sa dopa na cugu. i jetra pukla. ali vidio sam te alkoholne delirijume njegove, jebote zivot sto je t strasno za gledati. a tek kako se ti cugeri tresu kad su na lijecenju. ma koja droga i nas đank. ovo je strasno za gledat a ne da moras preziviti to. uzas. zato cuga ni u kom slucaju. jebem ja sve njih koji bjeze sa tablta i droge na cugu jer je cuga najvece zlo. zapamti sta ti kazem.Akkasha Come Back wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 2:30 pm Uvek se ispostavilo u životu da kad god sam se sažalila na nekoga da mi se obilo o glavu.
a ovo ti necu ovog bilmeza ni komentirati. jebo njega. gledaj sebe. nedaj se isprovociratii da ti se uvuce u guzicu jer onda ce te udaviti sa svojimdnevvnicima koje mi svi ovdje znamo napamet.evo poslusaj malo.
steta sto je medu mrtvima tako mlad ali slusaj glasa i rijeci i taj stav
https://youtu.be/mrhgLr8oRPk
- Akkasha Come Back
Zašto je sažaljenje vređanje?StopBup wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 2:54 pmTi si mene danima vređala javno, isto tako i sinoć kao i prethodnih dana, plus sažaljenje, koje je takođe vređanje. Haha, pa kome još treba sažaljenje u životu? Kad i ima nekog stvarnog razloga, kapiram da to sažaljenje boli više nego klasični udarci.Akkasha Come Back wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 2:30 pm Uvek se ispostavilo u životu da kad god sam se sažalila na nekoga da mi se obilo o glavu.
Ja sinoć sa Frajlom i Viktorom pričam da mi žao Stopa
Kome treba? Pa evo meni na primer.
Niko me ne sažaljeva. Vidiš kako se ti ponašaš prema meni, kao da nisam ljudsko biće, gazi, vređaj, svađaj se, dokazuj nešto, iskrivi priču itd samo NE, nikada nisi pokazao ni najmanje saosećanje ni sažaljenje.
Zato što nemaš to u sebi, nikoga ti nije žao (a očekuješ da svi tebe razumemo, da budeš centar foruma oko kojeg će svi da obigravaju, itd nmg više ni da objašnjavam)
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)