ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

DA VOLIM TE
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Spirit

Post by Spirit »

na ovo necu odgovoriti iz prostog razloga sto ljudi na forumu nisu zasluzili da se zloupotrebljava anonimnost i govore stvari koje moze da razume samo jedna odredjena osoba
zvrky

Post by zvrky »

Ma ne mesajte mi se u ovo breeeeeeeeeeeee,nikoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hvala vam sto me volite volim i ja vas!!!!!!!!!!!!!! Ne mesajte se :!:
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

Zvrky, necu ti pametovati i necu ti nista reci sem da te razumijem. Razumijem potpuno kako se osjecas. I ja imam 25 i imala sam najbolje drustvo na svijetu. Nisam sata mogla bez njih. Ja i ne kazem da te ne razumijem, kazem ti samo da kako budes starila, okretala se ka bitnijim zivotnim stvarima, drustvo ostaje iza. Rekla sam ti da svaku Novu slavimo zajedno, ali nismo vise zajedno. Odrasli smo.
O tome ti pisem.
Mi rastemo i starimo. I mozda sam ja to skuzila prije tebe samo iz razloga sto sam se ranije udala ,... Ali opet nisu svi udati iz mog drustva i ozenjeni. Volimo se, ali ne patimo. Prijateljstvo nije patnja. Odluke koje donosimo su nase.
Ali je djetinjasto da kazes da se zbog takvih stvari mozes kajati i patiti cijeli zivot. Tri mjeseca maximalno patnje - sve ostalo nece biti patnja.
Nekako mi je tesko da ti ovdje pisem, previse mi je javno, mada mene to licno ne smeta. Ali bih ti napisala i mnogo vise.

Zao mi je sto se osjecas lose. I razmisli ko ti zeli najvise dobra u zivotu.
dinela

Post by dinela »

I jos nesto,

niko ti se ne mijesa u nista tajno. Ova tema je javna, i zasto nisi drugima rekla da se ne mijesaju i da ih niko nista ne pita.

Nemoj misliti da cu se naljutiti ako mi bilo sta odgovoris. Mozes da kazes sta god zelis, ti meni ostajes draga djevojka, i tako ce biti. Ljutila se ti na mene ili neljutila, sto te ipak ne podrzavam iako te potpuno razumijem. Moze li tako.
zvrky

Post by zvrky »

Nisam drugima to rekla a ona zna i zasto ....ma nije bitno.....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

Bitno je da ja zaista ne znam sta se desava. Ja bih ti rado pomogla, i svima, i ja sam trenutno sjebana i nikakva, pa opet nekako ide. I moj zivot se raspada, i ja gubim porodicu. I svi su rastureni i frustrirani, i sve je.... Ali opet zivim za neke trenutke koji bi mogli doci. I ne vrijedjam sebi najdraze ljude, one koji zive za mene.

Ako opet fulam temu, ne znam, valjda cu skontati.
zvrky

Post by zvrky »

Da dinela i ja zivim za neke lepe trenutke koji bi MOZDA mogli doci,ja zivim za te trenutke da tako je zivim za njih....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

Da bi imala lijepe trenutke, trebas i zrtvovati neke stvari u zivotu. Ja jesam puno toga. Ustvari cijeli svoj zivot, i opet zivim za druge. I sretna sam ako su oni sretni. Mozda sam previse nesebicna, ali ja ne trazim nista za sebe. nista i nikada. I ne kazem da i ti trebas isto, ali onako zamisli se.
Iskreno, sada tvoja mama vjerovatno pati,... Ma neopisivo. Samo zbog tvojih ispada. Ali neka i ispada ako imas nade i ako trazis to svjetlo na kraju tunela.
Znam da patis i ti, i to mi je ipak vaznije, jer jebiga sa tobom sam bolja :D , ali opet nekako kontam ; mi smo mlade, i trebale bi imati vise razumijevanja, ... Kada mi imamo slabe zivce pa zamisli tek kako je njima. Imamo 25 one mozda 45. Pa jebote to je jos 20 godina gubljenja nerava.
E o tome ti pisem.
zvrky

Post by zvrky »

Znam dinela,znam sve! ne mogu vise da pisem za danas izvini,i Spirit tebi se izvinjavam ali nemoj to da radis molim te!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply