Draga "sanela"
sanela wrote:Draga majkaNS, ne mogu da ne primijetim da ste se "navukli" na forum
hahaha, hvala Vam za ovaj osmeh što mi izmamiste, kad sam Vas čitala 
:smt045.
Ne brinite, niste dobili još jednog "ovisnika" 
. Ja na internet izlazim zbog drugih stvari, na ovaj forum izletim kad stignem, bacim pogled, ako ima novih postova, bez obzira na temu, pročitam, ako me nešto interesuje - prokomentarišem... nekad i ne - jer je neko pre mene već nešto slično rekao, pa da se ne ponavljamo,
i tako... malo zabave i oduška dam sebi, kad za to nadjem vremena 
.
Moje "pp" ovim ljudima, nisu nikakva tajna, ja izbegavam neke stvari da napišem na forumu, da neko od gostiju ne primeni nešto od toga - a nije za njega, svako nek se raspita, proveri, pa uradi ono što je za njega najbolje.
Za "zikija" -
oni datumi i vreme - su garant "registracija" - čovek se registrovao i pisao svoje postove na temama,
znači u to vreme je bio registrovan na forumu, a pp mu nisu prebačene (one su samo neko pojašnjenje za njega, jer me to pitao i br. telefona odredjene ustanove da može nešto da proveri).
Ima još 1 poruka, koja čeka, a osoba je bila prijavljena na forum, proverila sam... (kad klikneš na nick, vidi se kad je zadnji put osoba bila prijavljena - registrovana na forumu).
Hvala Vam za odvojeno vreme, ako imate nekog ko vodi o takvim stvarima brigu na forumu, programera ili sl.

, ne bi bilo loše da proveri šta se dešava...
Veliki pozdrav, i hvala Vam