ma djeca su neshto najljepshe,meni je bilo mislim najljepshe ono kad sam bash mali bio,klinjo,u toplini doma sa porodicom ,dedom ,babom,mamom i tatom ,bracom i sekom...Moj bebica mali je najbolji,nije shto je moj ali je najbolji.Beba ima 11kg dugacak je 78cm pravi dugonja,samo shto ne ustane sam ono pada okolo ali trudi se daje sve od sebe.Stvarno za to vrjedi zivjeti i mislim a malom zelim sve najbolje da pruzim,samo naprjed.
Luna hvala sto stalno brinesh,nadam se da ti gurash ssvoju borbu.
Pozdraav i Ester i za Mrzim zivot .jebesh prepucavanja.
Sve vas srcano pozdravljam i mislim,nekad se moze i uciniti velika stvar u zivottu u kojoj smo mi glavna uloga,neki dobar film..
TEMA: NISTA!!!!!!
Moderator: sanela
za Mrzim Zivot...
Probaj jebiga za pochetak da montirash drugi nickname,a ne da te pri svakoj poseti foruma podseca kako si u kurcu...
Zelim ti sve najbolje,zelim ti da nadjes izlaz,jebiga,ja ti zelim a ti trazi... :smt017
Zelim ti sve najbolje,zelim ti da nadjes izlaz,jebiga,ja ti zelim a ti trazi... :smt017
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
Za Ester...cudo je sta muski rod nama zenama moze pociniti. Moja mrznja prema zivotu je pocela na forumu od nekog prokletog tipa na kojeg sam se furala da mi je idol a na kraju shvatila da je djubre. Moj zivot koji ostali posmatraju i nije tako los. Poprilicno je normalan a i cista sam, vec dopustila da me neko psihicki sjebe na momenat ali se lagano ali sigurno izvlacim iz toga.
Sto se tice nicka ma jebaji ga...nek stoji kakav jeste. Prihvatite ili ostavite. Cijim god okicama smeta nek ne obraca paznju na njeg. Jednostavno preskocite me!!!
POZDRAV
Sto se tice nicka ma jebaji ga...nek stoji kakav jeste. Prihvatite ili ostavite. Cijim god okicama smeta nek ne obraca paznju na njeg. Jednostavno preskocite me!!!
POZDRAV