danas sam ustao rano u pola sedam kao bruce lee i u tom stilu zapoceo dan.nakon sto sam isprebijao zenu zato sto me nije cekala kafa kada sam ja ustao,postrojio sam i roditelje jer nije bilo meda da ga razmutim u vodi(kao svaki disciplinovani sportista).to me je dodatno izbacilo iz takta pa sam otisao u prodavnicu da prosetam i iskuliram...usput srecem komsiju koji me pozdravlja,te sam mu prisao,spicio samarcinu preko usta i pitao ga jel ima neki problem??zbunjeno i preplaseno mi se izvinuo sto je gledao u mom pravcu...kad se covek izvini iskreno tada imam razumevanja pa sam ga pustio da ode u miru.
usao sam u super market i pogledom objasnio radnicama sta treba da mi se stavi od namirnica u korpu...nije bilo greske(srecom po njih naravno)...jebo ma...al`sam ja zajeban i jak...ponekad se plasim svoje sile...
OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Koji tebi kurac yugostar?!Pozdravila je mene Marija na Daliborovoj temi jer je verovatno bila pri vrhu posto je moja obrisana.Sto pravis toliku budalu od nje?!I ti Dushane silni ko da nisi skontao o chemu se radi jbt...Nemojte okretati ljude na budale.PozdravYugoS wrote::rolleyes:heroinapg wrote:Veliki pozdrav i ljubac za mog bratica Bobana. Budi mi dobro i dobar.
- Param-parcad
....???bobane,chobane...jel ti dobro?BOBAN wrote:
Koji tebi kurac yugostar?!Pozdravila je mene Marija na Daliborovoj temi jer je verovatno bila pri vrhu posto je moja obrisana.Sto pravis toliku budalu od nje?!I ti Dushane silni ko da nisi skontao o chemu se radi jbt...Nemojte okretati ljude na budale.Pozdrav

sanela wrote:Koja si ti budala Dačo...
Sutra ćeš tražiti i ovu temu da ti obrišem jer ne valja...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- Param-parcad
bas me zacudilo da se moj prijatelj vudd nije tako dugo oglasio...a ti sanela da ti kazem jednu stvar...ja nisam budala nego duhovit.
Naravno da mi je dobro,a biti choban a ne biti ovca je veliki napredakParam-parcad wrote:....???bobane,chobane...jel ti dobro?BOBAN wrote:
Koji tebi kurac yugostar?!Pozdravila je mene Marija na Daliborovoj temi jer je verovatno bila pri vrhu posto je moja obrisana.Sto pravis toliku budalu od nje?!I ti Dushane silni ko da nisi skontao o chemu se radi jbt...Nemojte okretati ljude na budale.Pozdrav

- Param-parcad
ljudi narkomanija uopste nije tako teska bolest koliko je ljudi predstavljaju...covek ima bujnu mastu pa previse nacrni stanje svesti koje je sasvim dobro posle dopa.uopste necu da se opterecuem da sam u nekoj borbi i da li ce mi se djavo nasmesiti kad se najmanje nadam...
Ma sve u redu druze.Ja sam malo "podivlj'o,bio dobro raspolozen i pretjerao.BOBAN wrote: Valjda yugostar nece skapirati da mi nije dobro ili da ga ne volim zbog psovke ili ti sta ja znam zbog chega nego poentu koju sam hteo reci.Pozdrav
Pozdrav i za Dachee Leeja!

narkoman sam al' najlepsi.
- Djomlanija
Brate priznaj sta pijes,ili ovo na slici nisi ti (malo je gejasta slicica) el karnitin pijes? :ninja:
- Param-parcad
to je zato sto sam brate gej...pozdrav i tebi dzugoslave.Djomlanija wrote:Brate priznaj sta pijes,ili ovo na slici nisi ti (malo je gejasta slicica) el karnitin pijes? :ninja: