I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: I poslije njega...ON

Post by saša-ex »

Do sada nisam upoznao nikog ko se izlecio zato sto je postao roditelj...Cak sam prisustvovao slavlju zbog dobijanja sina, nabacili smo staklene spriceve i njima nazdravljali...
Po meni je odrzavanje subom-drogiranje, ne mogu ga nazivati procesom lecenja. To bi bilo isto kao da prihvatamo smanjenje doze heroina kao neku vrstu lecenja...Ali to je moj stav i moje vidjenje narkomanije. Sto znaci da uopste ne mora biti najbolje za svakog. I ne znaci da sada na silu to trebam nekom nabiti u glavu. Niti mogu...
Tebi Sagitariuse zelim potpuno ozdravljenje i da sto pre dodjes do potpune apstinencije. Ne zbog zene, ne zbog deteta, nego zbog tebe.
SAMO CEO ŽIVOT...
sandrina

Post by sandrina »

saša-ex wrote:Po meni je odrzavanje subom-drogiranje, ne mogu ga nazivati procesom lecenja. To bi bilo isto kao da prihvatamo smanjenje doze heroina kao neku vrstu lecenja...Ali to je moj stav i moje vidjenje narkomanije.
Potpuno se slazem sa ovim sto je gore napisano...Kad covek odluci da se leci, mora biti spreman na sve sto ga ceka, pa i tu fizicku krizu i bolove koje ona nosi...Jeste uzasno strasno, ali cemu to produzavanje agonije uz sub...? Zapravo, prava nevolja tek sledi kad se telo ocisti od otrova a mozak pocinje da trazi svoje...I kad dodje na red ono pitanje: a kako sad kroz zivot?
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Po meni je odrzavanje subom-drogiranje, ne mogu ga nazivati procesom lecenja
Sale,mi nismo na održavanju subom,nego na spuštanju subom.
MANS0N

Post by MANS0N »

Sale,oni su na uljepsavanju subom. :wink:
Last edited by MANS0N on Sat Oct 11, 2008 1:13 pm, edited 1 time in total.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
saša-ex

Post by saša-ex »

Sagitarius wrote:
Po meni je odrzavanje subom-drogiranje, ne mogu ga nazivati procesom lecenja
Sale,mi nismo na održavanju subom,nego na spuštanju subom.
Kako god. Po meni si u jednom delu odrzavanja koji mozemo nazvati spustanje. klasicno spustanje treba da traje 2-3 nedelje.
Nebitno.Najveca glupost je da se takmicimo ko je pametniji i ko je u pravu. Da smo pametni ne bi visili na ovom forumu...
Poenta je da budemo izleceni. I krajnji cilj.
SAMO CEO ŽIVOT...
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Nebitno.Najveca glupost je da se takmicimo ko je pametniji i ko je u pravu.
Apsolutno
paramparcad

Post by paramparcad »

Sagitarius wrote:
Nebitno.Najveca glupost je da se takmicimo ko je pametniji i ko je u pravu.
Apsolutno
laz,laz,laz...
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:20 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
MANS0N

Post by MANS0N »

Kod njega je sve relativno.Tako mu je lakse da odbrani ovisnost.Kao... i ako si cist,vjerovatno ces past(samim tim i ne moras da se boris),pa ces mozda ustati.A mozda i neces.Dane nemoj da brojis,jebiga sta ce ti kad ces past.Metoda skidanja su sve onako,ali sa subom se mozes skinuti(zato sto ga ovaj sad uzima),iako se u sustini radi samo o fizickoj krizi,jer se subom nista drugo i ne postize(osim skidanja bez nekih bolova) i to pod uslovom da ga ne zloupotrijebis.Ovaj covjek se strasno boji fizicke krize,nisam to jos odavno vidio.I radi malo bola,radi jebiga malo jace gripe od par dana,on pravi sebi,a i drugimao oko sebe,pravi cirkus od zivota.Narkomanska sebicnost i kukavicluk.I nije Sale svejedno sta mi pisemo,jer ce ipak doci neko i procitati i mozda dobiti pravilnu informaciju.Mozda mora i grubo ,jer ce u suprotnom "istine" kao Sagijeva ostati jedine istine.Inace forum nema smisla,mozemo svi poceti kaciti omiljene pjesme sa jutuba i pricati viceve.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Svire

Post by Svire »

Mozda mora i grubo...
...nema "mozda". Kolko je bolest bila gruba prema nama, toliko (i jos vise) mi moramo biti grubi prema njoj. Savrseno mi je jasno o cemu i zasto ovi ljudi pisu ovako kao sto pisu. Borba protiv bolesti mora da bude bezkompromisna. Sto bi moja draga Heroina rekla "Jako il' nikako".
Sale, ja te postujem ali nema ublazavanja.
Na kraju krajeva, kome cu ja da vjerujem, ljudima koji su cisti i kojima ide dobro, ili...?!
Post Reply