Do sada nisam upoznao nikog ko se izlecio zato sto je postao roditelj...Cak sam prisustvovao slavlju zbog dobijanja sina, nabacili smo staklene spriceve i njima nazdravljali...
Po meni je odrzavanje subom-drogiranje, ne mogu ga nazivati procesom lecenja. To bi bilo isto kao da prihvatamo smanjenje doze heroina kao neku vrstu lecenja...Ali to je moj stav i moje vidjenje narkomanije. Sto znaci da uopste ne mora biti najbolje za svakog. I ne znaci da sada na silu to trebam nekom nabiti u glavu. Niti mogu...
Tebi Sagitariuse zelim potpuno ozdravljenje i da sto pre dodjes do potpune apstinencije. Ne zbog zene, ne zbog deteta, nego zbog tebe.
I poslije njega...ON
Moderator: sanela
Re: I poslije njega...ON
SAMO CEO ŽIVOT...
Potpuno se slazem sa ovim sto je gore napisano...Kad covek odluci da se leci, mora biti spreman na sve sto ga ceka, pa i tu fizicku krizu i bolove koje ona nosi...Jeste uzasno strasno, ali cemu to produzavanje agonije uz sub...? Zapravo, prava nevolja tek sledi kad se telo ocisti od otrova a mozak pocinje da trazi svoje...I kad dodje na red ono pitanje: a kako sad kroz zivot?saša-ex wrote:Po meni je odrzavanje subom-drogiranje, ne mogu ga nazivati procesom lecenja. To bi bilo isto kao da prihvatamo smanjenje doze heroina kao neku vrstu lecenja...Ali to je moj stav i moje vidjenje narkomanije.
- Sagitarius
Sale,mi nismo na održavanju subom,nego na spuštanju subom.Po meni je odrzavanje subom-drogiranje, ne mogu ga nazivati procesom lecenja
Sale,oni su na uljepsavanju subom.

Last edited by MANS0N on Sat Oct 11, 2008 1:13 pm, edited 1 time in total.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Kako god. Po meni si u jednom delu odrzavanja koji mozemo nazvati spustanje. klasicno spustanje treba da traje 2-3 nedelje.Sagitarius wrote:Sale,mi nismo na održavanju subom,nego na spuštanju subom.Po meni je odrzavanje subom-drogiranje, ne mogu ga nazivati procesom lecenja
Nebitno.Najveca glupost je da se takmicimo ko je pametniji i ko je u pravu. Da smo pametni ne bi visili na ovom forumu...
Poenta je da budemo izleceni. I krajnji cilj.
SAMO CEO ŽIVOT...
- Sagitarius
ApsolutnoNebitno.Najveca glupost je da se takmicimo ko je pametniji i ko je u pravu.
-
laz,laz,laz...Sagitarius wrote:ApsolutnoNebitno.Najveca glupost je da se takmicimo ko je pametniji i ko je u pravu.
.
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:20 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Kod njega je sve relativno.Tako mu je lakse da odbrani ovisnost.Kao... i ako si cist,vjerovatno ces past(samim tim i ne moras da se boris),pa ces mozda ustati.A mozda i neces.Dane nemoj da brojis,jebiga sta ce ti kad ces past.Metoda skidanja su sve onako,ali sa subom se mozes skinuti(zato sto ga ovaj sad uzima),iako se u sustini radi samo o fizickoj krizi,jer se subom nista drugo i ne postize(osim skidanja bez nekih bolova) i to pod uslovom da ga ne zloupotrijebis.Ovaj covjek se strasno boji fizicke krize,nisam to jos odavno vidio.I radi malo bola,radi jebiga malo jace gripe od par dana,on pravi sebi,a i drugimao oko sebe,pravi cirkus od zivota.Narkomanska sebicnost i kukavicluk.I nije Sale svejedno sta mi pisemo,jer ce ipak doci neko i procitati i mozda dobiti pravilnu informaciju.Mozda mora i grubo ,jer ce u suprotnom "istine" kao Sagijeva ostati jedine istine.Inace forum nema smisla,mozemo svi poceti kaciti omiljene pjesme sa jutuba i pricati viceve.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
...nema "mozda". Kolko je bolest bila gruba prema nama, toliko (i jos vise) mi moramo biti grubi prema njoj. Savrseno mi je jasno o cemu i zasto ovi ljudi pisu ovako kao sto pisu. Borba protiv bolesti mora da bude bezkompromisna. Sto bi moja draga Heroina rekla "Jako il' nikako".Mozda mora i grubo...
Sale, ja te postujem ali nema ublazavanja.
Na kraju krajeva, kome cu ja da vjerujem, ljudima koji su cisti i kojima ide dobro, ili...?!