Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Sasa,puno hwala :smt049 :smt049 ,ali ipak sam odlucila da odem u Marjanowac....
I kewa mi je danas preko fona to rekla,da si mi dao broj,da nazowem...
Jako tesko mi je bilo,ali jedna osoba koju Jako RESPECTUJEM mi je pomogla da se bolje osecam....
Puno pomogla...
Kiss
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
Draga moja Lilith,
mislim da sam ti rekla da si mi postala jako draga, i jako sam te zgotivila, jos kada smo se srele na NA, a i sama znas kako sam odreagovala kada sam se setila KO si ti i odakle te poznajem, secam se kako si tada bila srecna i slatka devojcica...Tada si bila 8. razred, jel tako bese?....Samo mi je posle bilo jako zao jer sam od nekoliko ljudi cula da si rekla da sam te ja "napala" da promenis nick....I ja i ti jako dobro znamo da te nisam napala, i sta vise - napisala sam ti jako blag i lep mail, molila sam te, i pisala ti samo lepe stvari, NIKADA te ne bih napala. Jos jednom ti se izvinjavam, i samo zelim da znas da mi je jako zao sam u tvojim ocima ispala neko ko te je napao, a secas se da sam ti cak rekla da UVEK mozes da racunas na mene i rekla ti da mozes uvek da prespavas kod mene ako nemas gde...
Svakoga dana citam sta pises, i sve to prozivljavam zajedno sa tobom, i STVARNO iz sveg srca zelim da se izvuces iz toga pakla i da se ta agonija zavrsi jednom zauvek...
Ovde su ljudi koji te vole, i koji veruju u tebe, zapamti to...
It's not a matter of luck it's just a matter of time!
Nancy In Black wrote:Draga moja Lilith,
mislim da sam ti rekla da si mi postala jako draga, i jako sam te zgotivila, jos kada smo se srele na NA, a i sama znas kako sam odreagovala kada sam se setila KO si ti i odakle te poznajem, secam se kako si tada bila srecna i slatka devojcica...Tada si bila 8. razred, jel tako bese?....Samo mi je posle bilo jako zao jer sam od nekoliko ljudi cula da si rekla da sam te ja "napala" da promenis nick....I ja i ti jako dobro znamo da te nisam napala, i sta vise - napisala sam ti jako blag i lep mail, molila sam te, i pisala ti samo lepe stvari, NIKADA te ne bih napala. Jos jednom ti se izvinjavam, i samo zelim da znas da mi je jako zao sam u tvojim ocima ispala neko ko te je napao, a secas se da sam ti cak rekla da UVEK mozes da racunas na mene i rekla ti da mozes uvek da prespavas kod mene ako nemas gde...
Svakoga dana citam sta pises, i sve to prozivljavam zajedno sa tobom, i STVARNO iz sveg srca zelim da se izvuces iz toga pakla i da se ta agonija zavrsi jednom zauvek...
Ovde su ljudi koji te vole, i koji veruju u tebe, zapamti to...
HWALA TI PUUUNO.
NISAM BILA 8MI NEGO 7MI RAZRED.BAR MISLIM,NO NEBITNO.
SORRY,JA SAM TO DOZIWELA KAO "NAPAD" JER NE ZNAS KOLIKO MI TO IME ZNACI...
NO,SADA JE I TO NEBITNO....
I JA TEBI IZ SWEG SRCA ZELIM SWE NAJBOLJE,WERUJ MI.
KISSSSSSSSSSSSSSSS
OKO.gif (268.82 KiB) Viewed 1515 times
She likes the Dark
the Devils mark!
ASTRAL PROJECTION....ZNATE KOJA PESMA!
ZASTO JE WOLIM...?????!!!!!!!!
PA TO JE JASNO I ZBOG SAMOG NAZIWA PESME,IZMEDJU OSTALOG....
IMA JOS JEDNA DEWOJKA KOJA JE ISTO TOLIKO WOLI,ZAR NE ?
Heh, pazi kad sam ja htela prosle godine da promenim ime u to, ali u nasoj glupavoj drzavi ne moze jer u licnoj karti i u krstenici ne moze da se pise latinicom!!!!Odlepih!Ali dobro...ostalo je da me svi drugari i drugarice tako zovu, pa mozda jednom kada bude dozvoljena latinica zaista i promenim ime....Zamisli - imamo ( osim gudre ) i to zajednicko, znaci nam to ime!
Znaci 7. razred,a? Jao, secas se kako smo se smejale na stanici?Joj, a ja u to vreme bila odvaljena od zivota od exera i spida!
Kako si danas, kako se drzis?
Imas li neki fon tu da se cujemo kad ti je tesko, znas da mene uvek mozes da pozoves!
It's not a matter of luck it's just a matter of time!
Nancy In Black wrote:Heh, pazi kad sam ja htela prosle godine da promenim ime u to, ali u nasoj glupavoj drzavi ne moze jer u licnoj karti i u krstenici ne moze da se pise latinicom!!!!Odlepih!Ali dobro...ostalo je da me svi drugari i drugarice tako zovu, pa mozda jednom kada bude dozvoljena latinica zaista i promenim ime....Zamisli - imamo ( osim gudre ) i to zajednicko, znaci nam to ime!
Znaci 7. razred,a? Jao, secas se kako smo se smejale na stanici?Joj, a ja u to vreme bila odvaljena od zivota od exera i spida!
Kako si danas, kako se drzis?
Imas li neki fon tu da se cujemo kad ti je tesko, znas da mene uvek mozes da pozoves!
danas sam mnogo bolje....
eto i nesto drugo imamo zajednicko..... :supz: :supz:
Sreco,ja sam tada ponekad uzimala pajdo i to sawwwwrrrrssseno krila....
Kasnije wise nisam nista mogla sakriti.......
Secam se samo da si mi bila jaaaaako simpa & cool :supz:
Kako si ti???????????
Cista????
PUNX NOT DEAD.jpg (5.17 KiB) Viewed 1718 times
She likes the Dark
the Devils mark!