Nesto sasvim licno
Re: Nesto sasvim licno
je,sani,sunce moje,dok je glava bit ce i kapa.i da ne bi ovoga,bog zna koliko dugo bih jos cekala u «normalnim« uslovima da se nesto pokrene.u svakom zlu,malo i dobra bude...
- sunce polako izlazi
Jano,kako ste,ne javljate se odavno,pišite?!Pozdrav
Jano..drzite se! Vasa sa istoka!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Drzim se,evo,jedanaestu godinu.
Juce dobijem glas da je moja kcerka napustila «zlatno gnijezdo« i izmjestila se sa djetetom u stan.Zelim vjerovati da ce sa ovim poceti da se dogadja nesto bolje.Da cu konacno moci da vidim svoju malu unuku,bez ucjena,uslova,i manipulativnih igara roditelja.Da ce moja kcerka uvidjeti sta treba ciniti da bi se vratila u normalan zivot.
Juce dobijem glas da je moja kcerka napustila «zlatno gnijezdo« i izmjestila se sa djetetom u stan.Zelim vjerovati da ce sa ovim poceti da se dogadja nesto bolje.Da cu konacno moci da vidim svoju malu unuku,bez ucjena,uslova,i manipulativnih igara roditelja.Da ce moja kcerka uvidjeti sta treba ciniti da bi se vratila u normalan zivot.
Akobogda.jana wrote:Zelim vjerovati da ce sa ovim poceti da se dogadja nesto bolje.Da cu konacno moci da vidim svoju malu unuku,bez ucjena,uslova,i manipulativnih igara roditelja.Da ce moja kcerka uvidjeti sta treba ciniti da bi se vratila u normalan zivot.
Želim Vam da se počne događati to nešto bolje...jana wrote:Zelim vjerovati da ce sa ovim poceti da se dogadja nesto bolje.Da cu konacno moci da vidim svoju malu unuku,bez ucjena,uslova,i manipulativnih igara roditelja.Da ce moja kcerka uvidjeti sta treba ciniti da bi se vratila u normalan zivot.
Jano, ti zasluzujes da ti se sreca osmjehne i da se rucice voljenih zapletu na tvom vratu i nadam se da te ovaj put nece zaobici. Ipak, mozda bi joj trebala bar malo poci u susret, odskrinuti vrata, dati neki mig...