Ne,ne bi mi bio drazi ali bi mi bio drazi da pokaze malo topline ako je poseduje(ne znam kako bih se izrazila) previse je grub i ne bira reci kojim ce nam se obratiti.
P.S. da je bio narkoman pitala bih se koji problem on ima u tom pogledu ovako mi nije jasno ni zasto je ovde a kamo li da li ima neki problem.
resocijalizacija,vase misljenje
Moderator: sanela
Re: resocijalizacija,vase misljenje
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ma znam sve ali nemoj trošiti energiju,ljubavi...ne vrijedizvrky wrote:Ne,ne bi mi bio drazi ali bi mi bio drazi da pokaze malo topline ako je poseduje(ne znam kako bih se izrazila) previse je grub i ne bira reci kojim ce nam se obratiti.
P.S. da je bio narkoman pitala bih se koji problem on ima u tom pogledu ovako mi nije jasno ni zasto je ovde a kamo li da li ima neki problem.
Vredi vredi,sve u zivotu vredi 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
hahahahah haj važi,ja sam uvijek za
Vidim da sam u medjuvremenu dobila informaciju da ne znam da čitam kao i ostala većina ljudi ovde-koji se ne slažemo sa Arturovom pećinskom teorijom medjuljuckih odnosa...ali me baš i zabole više,da budem iskrena.
I moram da odgovorim, na onu konstataciju( prepoznaće se dotična osoba)
da je -
"Previše mržnje u meni priznala ja to ili ne!" - jednim malim pitanjem?
Kome ja to kao prvo treba da priznam ?! Tebi koja si se našla da mi daješ "savete " a da ,ako si već to htela,mogla da pročitaš o čemu je zapravo reč. Ali,ne,ti tako dobro "čitaš" -da čitaš i izmedju redova.Niti me znaš,niti te zanima da me upoznaš,ali zato daješ sebi za pravo da komentarišeš ono što ja napišem -i daješ mi "savete" uz optužbe kako sam sama oterala ljude od sebe,konkretno mog muža-zbog dopa..ha,ha...
I sve ti znaš i razumeš,i ne popuštaš u tome- A NEMAŠ POJMA ,zapravo, i "saveti mi od tebe uopšte ne trebaju,ne zbog toga što nam se mišljenja ne slažu,već zbog stava koji zauzimaš.
"Previše mržnje u meni priznala ja to ili ne!"
I ,drugo - NISAM te pitala za mišljenje o mom psihičkom stanju,koliko se sećam,i da sam poput tebe,sada bih ja mogla da ti navedem medicinske nazive tvojih karakternih i emotivnih osobina,"koje sam ja,eto,toliko pametna uspela ovom mojom pametnom glavicom da prokužim iz tvoja 3-4 posta"...
ha,ha...ma daj preskoči me !!!
I moram da odgovorim, na onu konstataciju( prepoznaće se dotična osoba)
da je -
"Previše mržnje u meni priznala ja to ili ne!" - jednim malim pitanjem?

Kome ja to kao prvo treba da priznam ?! Tebi koja si se našla da mi daješ "savete " a da ,ako si već to htela,mogla da pročitaš o čemu je zapravo reč. Ali,ne,ti tako dobro "čitaš" -da čitaš i izmedju redova.Niti me znaš,niti te zanima da me upoznaš,ali zato daješ sebi za pravo da komentarišeš ono što ja napišem -i daješ mi "savete" uz optužbe kako sam sama oterala ljude od sebe,konkretno mog muža-zbog dopa..ha,ha...

"Previše mržnje u meni priznala ja to ili ne!"
I ,drugo - NISAM te pitala za mišljenje o mom psihičkom stanju,koliko se sećam,i da sam poput tebe,sada bih ja mogla da ti navedem medicinske nazive tvojih karakternih i emotivnih osobina,"koje sam ja,eto,toliko pametna uspela ovom mojom pametnom glavicom da prokužim iz tvoja 3-4 posta"...
ha,ha...ma daj preskoči me !!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
- artur dent
toplina je i kada kazes ,ti nevaljas,kao sto je toplina i kada kazes prekini,stani,odluci se,glupo postupas,nije samo toplina kad cujes ,dusice izdrzi bice bolje sutra,samo digni glavu i naprijed,sve ce biti dobro....,bice k*rac dobro ako ne bacite to sranje,pocrkacete ko zivotinje,samo sto ostatak svijeta zivotinje koristi za hranu ili zabavu a narkomane nizasta.Vi niste normalni definitivno. a mozete ,aj da nemozete izaci razumio bi.Nije rak pa ajd sad ocu necu ,odatle gdje ste vi se izlazi,tesko ali definitivno izlazi,i zato mi idete na zivce.zvrky wrote:Ne,ne bi mi bio drazi ali bi mi bio drazi da pokaze malo topline ako je poseduje(ne znam kako bih se izrazila) previse je grub i ne bira reci kojim ce nam se obratiti.
jesam sad dovoljno jasan ?
jedno da jedno ne jedna prava linija jedan cilj
naravno ne mogu da izdrzim da nesto ne napisem.artur dent wrote: toplina je i kada kazes ,ti nevaljas,kao sto je toplina i kada kazes prekini,stani,odluci se,glupo postupas,nije samo toplina kad cujes ,dusice izdrzi bice bolje sutra,samo digni glavu i naprijed,sve ce biti dobro....,bice k*rac dobro ako ne bacite to sranje,pocrkacete ko zivotinje,samo sto ostatak svijeta zivotinje koristi za hranu ili zabavu a narkomane nizasta.Vi niste normalni definitivno. a mozete ,aj da nemozete izaci razumio bi.Nije rak pa ajd sad ocu necu ,odatle gdje ste vi se izlazi,tesko ali definitivno izlazi,i zato mi idete na zivce.
duboko se slazem sa gore citiranim....uf sto mi to tepanje ide na zivce....otkako tepate jedne drugima ovdije na forumu nema vise da se procita....osim opravdavanja i razumjevanja jedni drugih i malih kissica. supljak...hajmo malo razgovarati sa covjekom, a ne samo opet otrcane fraze....sudis mi...ko si ti da mi sudis....i opet ja, ja , ja ...
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
- artur dent
nije istina ,zelim zlo!,recimo onoj marvi koja ovim nesretnicima prodaje drogu,istim onim koji preprodaju drugim da bi priskrbili sebi potrebnu,zelim zlo itekako,zelim zlo i onim koji nikad nece pomisliti baciti to sranje,zlu treba zeljeti zlo!,a ja sam se vama obracao kao ljudima i tako vas i dozivljavam,ma koliko to vama izgleda grubo i primitivno,ljuljkate se u nekim periodima koje ste uspjeli isposlovati da se ne drogirate 10 15 dana i onda opet padnete ,ljudi idu na mac i znaju da nece prezivjeti ili imaju jako malu sansu ,a vi odlazete svoj spas svakih 15 dana.Mozete se odluciti .ili cete umirati cijeli zivot svaki dan ,ili cete umrijeti jednom kao i svi.Ladybird wrote:Zar je morao imati cilj da dodje ovamo?zvrky wrote:ocekujem malo postovanja sa njegove strane nista vise...Ako mene pitas iskreno me boli ona stvar dal ce on da razume ili nece ali ako i njega boli ta ista stvar za nas problem pa sta onda pokusava da nam kaze? Koji je cilj njegovog dolaska ovde ?
Artur iznosi svoje misljenje na koje ima pravo , kao i svi ostali. Ja nisam njegov glasnogovornik, ali ljudi citajte kako treba, ili nemojte nikako. Niko nikom ne zeli zlo.
- artur dent
da ,cudi me kako nisu postavili smajlije koji se bockaju da bude jos zanimljivije trucati o tom ovako ko da je forum o nesretnim ljubavima i simpatijama a ne o jednom od najvecih zala koje su na ovoj planeti.Samantha wrote:naravno ne mogu da izdrzim da nesto ne napisem.artur dent wrote: toplina je i kada kazes ,ti nevaljas,kao sto je toplina i kada kazes prekini,stani,odluci se,glupo postupas,nije samo toplina kad cujes ,dusice izdrzi bice bolje sutra,samo digni glavu i naprijed,sve ce biti dobro....,bice k*rac dobro ako ne bacite to sranje,pocrkacete ko zivotinje,samo sto ostatak svijeta zivotinje koristi za hranu ili zabavu a narkomane nizasta.Vi niste normalni definitivno. a mozete ,aj da nemozete izaci razumio bi.Nije rak pa ajd sad ocu necu ,odatle gdje ste vi se izlazi,tesko ali definitivno izlazi,i zato mi idete na zivce.
duboko se slazem sa gore citiranim....uf sto mi to tepanje ide na zivce....otkako tepate jedne drugima ovdije na forumu nema vise da se procita....osim opravdavanja i razumjevanja jedni drugih i malih kissica. supljak...hajmo malo razgovarati sa covjekom, a ne samo opet otrcane fraze....sudis mi...ko si ti da mi sudis....i opet ja, ja , ja ...
Pa zbog toga treba da bude "crn " tmuran,jel da ?! 

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
This must be a bad trip