Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.
u to ne sumnjam. pa poznati smo kao vrhunski manipulanti.....
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Znate li da prema statistici najveci problem sa bolesti zavisnosti imaju osobe rodjene u znaku ribe ili raka?
Cuo sam za tu pricu... Meni je riba podznak. Cuo sam i za onu pricu o Neptunu kao planeti cije prisustvo ukazuje na sklonosti raznim ovisnosti. Mislim da su to gluposti.
ne znam...ja sam strijelac i znam gomilu strijelaca koji su bili navuceni...ma daj ba ja sam se furala na taj horoskop do besvijesti dok nisam skontala da je sve to truba ...
I ja sam Rak, meni je rođendan za 9 dana, u petak 13-og.
A evo malo za zabavu - ženski horoskop
Rak
Luda kucka.
Nijedna zena u tom znaku nije normalna. Znate onaj tip zena koje se manijacki smiju sa grcom ludila na licu i krvavim nozem u ruci dok stoje na vrhu zgrade koja je puna leseva i u plamenu i u koju policija mora ispaliti dve patrone kalibra 12 sa krupnom sacmom (jer jedna nije dovoljna) da bi je eliminirali? To je racica. Nije slucajno sto je u korijenu rijeci ludjak (loonatic) mjesec, tj. vladalac ovog znaka. Imate posla sa neuracunljivom osobom koja mijenja svoju licnost iz krajnosti u krajnost. Jednog dana se pretvara u vaseg najgoreg neprijatelja i sadistu, dok je slijedeceg opet ona "stara", doduse sa blagom amnezijom sto se tice nedavnih dogadjaja kada vam je sisala krv ili bola nozem u ledja. Razlog za ove promjene licnosti ne mora postojati, vilenjaci u njihovim glavama su dovoljni sami sebi.
Ako zelite imati tempiranu bombu pored sebe koja vam redovito eksplodira u facu svakih par dana, samo naprijed. Samo ne zaboravite da postanete clan nekog lovackog drustva, trebati ce vam puška, kad tad.
Ajme majko...ja sam vodolija u znaku rak u podznaku...sa mesecom u strelcu i marsom u 1 kuci...