O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Jurke

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Jurke »

yasujirozu wrote: Thu Sep 26, 2019 6:28 pm "micana"

pegla u najavi...

https://www.youtube.com/watch?v=SGJFWirQ3ks
Peglaj brate... 😘
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Jurke

Post by Jurke »

yasujirozu wrote: Thu Sep 26, 2019 6:28 pm "micana"

pegla u najavi...

https://www.youtube.com/watch?v=SGJFWirQ3ks
Mićana... :mrgreen:
xxxana

Post by xxxana »

Lola onako na finjaka zabaci pesmicu, nije mislio da gadja :D
Aha Jurke, tako sam isla,kako si ti? Oce li to? :D
yasujirozu

Post by yasujirozu »

xxxana wrote: Thu Sep 26, 2019 11:28 am Ne mogu ovo nazvati oporavkom, ima tu jos da se pegla,isto tako ne mogu nazvati ni nicim losim, ali da se sa citavom pricom malo preteralo, da
kako ti sereš, netki ozbilja šrink bi te poslo čistiš uliceI :lol:
xxxana

Post by xxxana »

yasujirozu wrote: Thu Sep 26, 2019 6:49 pm
xxxana wrote: Thu Sep 26, 2019 11:28 am Ne mogu ovo nazvati oporavkom, ima tu jos da se pegla,isto tako ne mogu nazvati ni nicim losim, ali da se sa citavom pricom malo preteralo, da
kako ti sereš, netki ozbilja šrink bi te poslo čistiš uliceI :lol:
Ma jes! U pravu si ;)
Jurke

Post by Jurke »

Ne ide nikako. Pucam po šavovima baš. Obaveza koliko voliš, a ja hronično u bolovima vec ihaaaahaj. Malopre sam otišao do starog ortaka i naručio metadonski flaster od 100mg i za par dana kada stigne cu prekinuti na pet dana sa bupom i kada stigne najgori smor lepicu na četiri dana po jednu četvrtinu, a kada posle petnaestog dana potrošim i to idem na suvo. Tada cu uzeti i bolovanje ako treba, a verujem da ce trebati i kud puklo da puklo. Ne mogu više da se gnjavim. Dobro mi više nije, a ne nazire se kraj ovoj zajebanciji sa bupom...
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Jurke wrote: Thu Sep 26, 2019 9:09 pm Ne ide nikako. Pucam po šavovima baš. Obaveza koliko voliš, a ja hronično u bolovima vec ihaaaahaj. Malopre sam otišao do starog ortaka i naručio metadonski flaster od 100mg i za par dana kada stigne cu prekinuti na pet dana sa bupom i kada stigne najgori smor lepicu na četiri dana po jednu četvrtinu, a kada posle petnaestog dana potrošim i to idem na suvo. Tada cu uzeti i bolovanje ako treba, a verujem da ce trebati i kud puklo da puklo. Ne mogu više da se gnjavim. Dobro mi više nije, a ne nazire se kraj ovoj zajebanciji sa bupom...
Jurke nemoj da prelazis na hepte. Neces nista dobiti sa prebacom na njega vec ces se uvaliti u jos veci problem. Dank se mora izgurati. Napravio si upravo ono ns sta sam te upozorio. Skidanje ti se razvodnilo, nije ti fizicki i psihicki nista bolje a na koncu se skroz drzis na 1mg. Sjecam se perioda kada si bio ujutro na 05 pa se jos popodne popravljo sa isto toliko. Sta se toliko dramaticno desilo da si skroz u krizi? Da si me posluso i pokuso se skinit brze sad bi vec daleko bio od fizicke krize. Kako ti je sad palo napamet da se prebacis na metadon? Jel ti pun kurac svega ili? Pokusaj da se ne opravdavas sa raznim problemima i obvezama nego budi iskren prema sebi.bas me zanima tvoja psiha i odgovor. E da bas mi je drago za ksanu sto je ok. Pokusaj od nje traziti odgovore kako se je ona nosila sa problemima. Meni se cini a mozda i grijesim da nije za tebe postupno ukidanje suba jer da je vec bi bio sad u situaciji ko ksana. Za sada si daleko od skidanja a sa heptima ces nazalost opet potonuti sve dublje. Nisam blokiran nego jednostavno nemam sta pametno da kazem, a i ljuti me sto svi vide da ti sve losije ide a sanela koja je psihologica ni da pokusa da te malo usmjeri sta i kako dalje. Moja ispika psihu i curama jer vidim i sam da sam dobrano izgubio zivce i nekog cak vjerovatno i dobrano uvrijedio. Forum gubi smisao ako svi mi gledamo covjeka kako tone sve dublje. Jurke nemoj ni u kom slucaju napraviti ludost i pocet sa heptima. Zar ni sam ne vidis di ce te to odvesti?
licaninsasela

Post by licaninsasela »

licaninsasela wrote: Thu Sep 26, 2019 10:54 pm
Jurke wrote: Thu Sep 26, 2019 9:09 pm Ne ide nikako. Pucam po šavovima baš. Obaveza koliko voliš, a ja hronično u bolovima vec ihaaaahaj. Malopre sam otišao do starog ortaka i naručio metadonski flaster od 100mg i za par dana kada stigne cu prekinuti na pet dana sa bupom i kada stigne najgori smor lepicu na četiri dana po jednu četvrtinu, a kada posle petnaestog dana potrošim i to idem na suvo. Tada cu uzeti i bolovanje ako treba, a verujem da ce trebati i kud puklo da puklo. Ne mogu više da se gnjavim. Dobro mi više nije, a ne nazire se kraj ovoj zajebanciji sa bupom...
Jurke nemoj da prelazis na hepte. Neces nista dobiti sa prebacom na njega vec ces se uvaliti u jos veci problem. Dank se mora izgurati. Napravio si upravo ono ns sta sam te upozorio. Skidanje ti se razvodnilo, nije ti fizicki i psihicki nista bolje a na koncu se skroz drzis na 1mg. Sjecam se perioda kada si bio ujutro na 05 pa se jos popodne popravljo sa isto toliko. Sta se toliko dramaticno desilo da si skroz u krizi? Da si me posluso i pokuso se skinit brze sad bi vec daleko bio od fizicke krize. Kako ti je sad palo napamet da se prebacis na metadon? Jel ti pun kurac svega ili? Pokusaj da se ne opravdavas sa raznim problemima i obvezama nego budi iskren prema sebi.bas me zanima tvoja psiha i odgovor. E da bas mi je drago za ksanu sto je ok. Pokusaj od nje traziti odgovore kako se je ona nosila sa problemima. Meni se cini a mozda i grijesim da nije za tebe postupno ukidanje suba jer da je vec bi bio sad u situaciji ko ksana. Za sada si daleko od skidanja a sa heptima ces nazalost opet potonuti sve dublje. Nisam blokiran nego jednostavno nemam sta pametno da kazem, a i ljuti me sto svi vide da ti sve losije ide a sanela koja je psihologica ni da pokusa da te malo usmjeri sta i kako dalje. Moja ispika psihu i curama jer vidim i sam da sam dobrano izgubio zivce i nekog cak vjerovatno i dobrano uvrijedio. Forum gubi smisao ako svi mi gledamo covjeka kako tone sve dublje. Jurke nemoj ni u kom slucaju napraviti ludost i pocet sa heptima. Zar ni sam ne vidis di ce te to odvesti?
I da nemoj zaboraviti da neces umanjiti krizu prelaskom na hept a i bit ces kvalitetno par dana drogiram.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Mon Sep 23, 2019 10:56 pm
Ninocka wrote: Mon Sep 23, 2019 9:02 pm
StopBup wrote: Sat Sep 21, 2019 5:08 pm

Ej Ninče evo oslobodih se, onda kad si me pitala šta sam u horoskopu sam bio istrpovan, držao me jako onaj post akutni sindrom krize, pa sam se tripovao da me kao neko ne prepozna, hahahaha. Ribe sam u horoskopu, a ti si vodolija je l' tako? :D Znači starija si od mene godinu i koji dan, jer smo oboje rođeni početkom godine, samo ti jednu godinu ranije. :)
Nee, skorpija!! Pa tako se slatko ismijah i lican ne moze s mirom pa to ti je!!
Ma ja sam upao u frku, imam previse obaveza trenutno, ali mogu da uletim na forum malo ujutru i uvece. Mada i bolje je tako, prebrodio sam skidanje sa bupa, sad sam mnogo aktivniji u životu, necu puno biti na forumu kao pre, ali cu dolaziti jer ste mi prirasli za srce vi ljudi sa foruma i sam forum. Licanin ko Licanin, tera svoju traku, a Yasujiro je puk'o. :D Evo nam sefica opet zaklucala temu zbog njegovih linkova muzike. Gotivam ga, ali je stvarno smarao u zadnje vreme sa muzikom. :mrgreen:
Onda sam pobrkao nesto, onda si po generacijama dve godine starija, jer sam ja na pocetku godine rodjen. Citao sam Caty-nu temu, tamo si ti pisala kad se se skidala, pa sam zapamtio koliko si tada imala godina.

Pisacemo ovde ako nam sefica ne otkljuca temu. :)
Gospodicna zakljucala temu a covjek u teskom kurcu. Mislim na Juru. Jako nepravedno prema njemu ksani i sb. Ako je vec tako postala ubojita i psihoticna pa se pobojala za forum mogla je jednostavno primjer mene ukloniti i stvar rijesena. Ne bi bilo sukoba misljenja i sve bi bilo idilicno-bajkovito sranje koje se bojim nece pomoci paceniku Jurketu.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

yasujirozu wrote: Tue Sep 24, 2019 10:22 pm jel sanči otjerala liku, il će možda mene?

baš glupo - naš čovijek (on, ne ja - ja sam stara pizda)

https://www.youtube.com/watch?v=jgxs7PWlDqM
Ne vjerujem da ce tebe skiniti, a i nema razloga osim ako joj njen ego ne narusis. Jaci si ti psiholog od nje. I znas pomoc ljudima i kvalitetnije i jace od nje.nema ona tu moc poistovjecivanja i shvacanja i na koncu pravog odgovora na nase probleme.
Post Reply