Dan 10. prosao manje vise ok, osecala sam se nekako pospano i malaksalo ceo dan, eto to je ono sto mi je zasmetalo a i javila se neka ludacka potreba za opijatom, tako da sam vecinu dana prelezala, buljeci u telefon i neke glupe video snimke, danas je dan 11 poceo i za sad sve OK. No jutra su obicno takva, videcemo sta nosi dan..........
/bivsi zavisnici koji u potpunosti nisu obavili totalnu i iskrenu inventuru svoje licnosti od ranije i zavisnicke licnosti , nose ova svojstva dalje i u "cisti" zivot.
Ubedjeni da je sada sve u redu samim time sto su prestali sa narkotikom oni i dalje nose ponasanja koja vise pripadaju ovisnistvu nego obicnom svetu.
--Beskonacne borbe da se bude u pravu
--Nedostatak postovanja prema razilazenju nacina razmisljanja
--Bitka sa vetrenjacama (Don Quihote)
--Projektovanje loseg raspolozenja i nedostatka samopouzdanja na osobe oko sebe
--Projektovanje dusevnog bola na dogadjaje i osobe oko sebe
--Gubljenje fokusa na sopstvenu licnost i sopstvenu problematiku i to posvecujuci se beskonacnom kritikovanju svega i svakoga oko sebe
--" Ako ukazem na tvoje greske , moje greske ce biti manje vidljive"
-- Davanje saveta i uputstava a istovremeno nemati odgovore kako resiti probleme u sopstvenom zivotu ( Ne mozes dati nesto sto sam nemas)
--Totalna blokiranja uvida u svoju problematiku, stvarajuci od sebe "kralja ili prosjaka"\