P.S.
Majo, zaboravih da pitam - da li mozda koristis SoulSeek ili tako neke fazone poput starog Napstera?
Ja na ovom kompu tj. s ovom vezom ne mogu da ga koristim, ali ranije sam skidala brdo stvari sa SoulSeeka, a znam da je bilo SPIRITUALIZED albuma.
Isti je fazon kao Napster - sheranje fajlova korisnika, za dz.
Bilo bi najbolje da nam neko od drugara ovde pomogne i skine taj album i dadne nam linke, al` ako nece il` ne mogu - onda mozes tamo da nadjes ceo album.
Ne znam kakav komp tj. kakvu vezu imas, ocigledno mnogo bolju nego ja ovde trenutno, pa ako danas-sutra niko ne skine ovaj album, mozda mozes tako da ga skines, sa SoulSeeka.
P.S.S.
Dodje mi sad da kopiram i pejstiram SVE tekstove sa tog albuma!
Sad sam ga pustila...i vec me je ponela emocija...
Neke od najlepsih (i najjednostavnijih) ljubavnih stvari su na njemu...
"Cool waves"..."All of my thoughts..".... "Stay with me"...
Stvar "Home of the brave" kaze "... sometimes I have my breakfast right off of a mirror...and sometimes I have it right out of the bottle..."
ili
"Cop shoot Cop" kaze "...hey man, there`s a hole in my arm where all the money goes..."
I to ne u fazonu propagiranja, vec covek tim neverovatnim, polu-tihim, nekad i promuklim, prelepim glasom govori-peva o onim danima i nocima i iskustvima koja svi ovde isuvise dobro znamo.
Nekako ume bas tacno da naslika sve one nijanse...raspolozenja... bedake...laznu srecu "high-a"....
Prosto osetis taj silni dusevni nemir...i tugu... i ljubav... i bol...
Ma, obavezno poslusaj i obavezno mi javi(te) kako se cini, ok?
Katarina S.