sta trenutno slusate?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

palefaced

Post by palefaced »

evo mi sad citajuci ovu temu opet ispocetka njuskajuci stogod za skinuti, zahvaljujuci mojemu rodu, na um pade let love in album koji odavno nisam slusao onako cijel cd da preslusam pa znaci to cemo sada.
evo par meni najboljih sa toga albuma stvari od mene pa ti rode ako kod stare nemas evo skidaj.
mrsko mi jebi ga sve prebacivati ali ako imas neku posebnu zelju jos napisi pa cemo staviti:
btw dobar si rode... i meni je let love in jedan od najboljih, iako je usko uz henry's dream i murder balads... ma u stvari tesko mi se uopce odluciti pa stoga cu ja vremenom sve ovde nakrhati - bice ovo na kraju umjesto narkomanski pejlfesdov forum. :-D

http://rapidshare.de/files/7695034/nick ... e.mp3.html

http://rapidshare.de/files/7695069/Nick ... d.mp3.html

http://rapidshare.de/files/7695243/Nick ... n.mp3.html
i am what i am and what will be will be
KatarinaS

POISON YEARS

Post by KatarinaS »

POISON YEARS
(Bob Mould)

Poison thoughts in my mind
Got to free myself from this bind
I know I'm a reasoning guy

In an act like Jesus Christ
Stare into the sun
You don't see eye to eye with anyone

I throw it all away (Don't talk to me no more)
The more I think, the less I've got to say (I don't remember you no more)
About these poison years: it's just a memory

And every time you knock me down
It's all that I can do to get up off the ground
Pull myself apart again

At the end of this rope
Rope at the end of the line
I see you swing by your neck on a vine

Treason is the reason for my poison years
Leaves are changing seasons of my poison years

Poison years in my mind
Got to free myself from this bind
I know I'm a reasoning guy

Every time you knock me down
It's all that I can do to get up
To get up off the ground
M4j4

Post by M4j4 »

M4j4 wrote:
M4j4 wrote:KatarinaS,ajde uploaduj tu stvar
MEDICATION
(Spiritualized)

Bas bih zaista volela da je cujem.
Kaaaaaaacoooooooooooooooooo
Image
M4j4

Post by M4j4 »

M4j4 wrote:
M4j4 wrote:
M4j4 wrote:KatarinaS,ajde uploaduj tu stvar
MEDICATION
(Spiritualized)

Bas bih zaista volela da je cujem.
Kaaaaaaacoooooooooooooooooo
Image
KatarinaS

IZVINI MAJO!!!

Post by KatarinaS »

Joj Majo, molim te IZVINI!
Pa ja uopste nisam videla tvoje povike!
Ne mogu da vJerujem!
Sori, jos jednom!

Ok, prvo - preporucila bih ti (i svima) da cujes CEO njihov prvi album, dakle SPIRITUALIZED "Ladies and Gentlemen we are floating in space"

A ako ne, onda BAREM par stvari, koje su mi terale suze na oci...godinama... a to su
MEDICATION
I THINK I`M IN LOVE

E sad! Moj komp, pozajmljeni, se raspada, a veza je NIKAD grdja, sporija i jadnija. Treba ubrzo da se zakacim na kablovski net, pa za sada mislim da nema `leba od uploadovanja.
ALI!
Zamolila bih PALEFACED ili PLAY da pripomognu (cini mi se da imaju kabao ili adsl?), da skinu makar ove dve stvari, pa da daju ovde linkove.
Majo, sigurna sam da ces se najeziti kad cujes ove pesme, bas bih volela da cujem tvoje utiske kad ih poslusas.

U stvari, zamolila bih bilo koga ovde, ko ima brzu vezu, da skine ovaj album ili bar ove dve pesme, pa da stavi ovde link.
To nije neki posao, a potpuno sam uverena da se necete pokajati!

Ajd drugari, jel hoce neko da pomogne?

:)

Katarina S.
KatarinaS

P.S. !

Post by KatarinaS »

P.S.

Majo, zaboravih da pitam - da li mozda koristis SoulSeek ili tako neke fazone poput starog Napstera?
Ja na ovom kompu tj. s ovom vezom ne mogu da ga koristim, ali ranije sam skidala brdo stvari sa SoulSeeka, a znam da je bilo SPIRITUALIZED albuma.
Isti je fazon kao Napster - sheranje fajlova korisnika, za dz.
Bilo bi najbolje da nam neko od drugara ovde pomogne i skine taj album i dadne nam linke, al` ako nece il` ne mogu - onda mozes tamo da nadjes ceo album.
Ne znam kakav komp tj. kakvu vezu imas, ocigledno mnogo bolju nego ja ovde trenutno, pa ako danas-sutra niko ne skine ovaj album, mozda mozes tako da ga skines, sa SoulSeeka.

P.S.S.

Dodje mi sad da kopiram i pejstiram SVE tekstove sa tog albuma!
Sad sam ga pustila...i vec me je ponela emocija...
Neke od najlepsih (i najjednostavnijih) ljubavnih stvari su na njemu...
"Cool waves"..."All of my thoughts..".... "Stay with me"...

Stvar "Home of the brave" kaze "... sometimes I have my breakfast right off of a mirror...and sometimes I have it right out of the bottle..."
ili
"Cop shoot Cop" kaze "...hey man, there`s a hole in my arm where all the money goes..."

I to ne u fazonu propagiranja, vec covek tim neverovatnim, polu-tihim, nekad i promuklim, prelepim glasom govori-peva o onim danima i nocima i iskustvima koja svi ovde isuvise dobro znamo.
Nekako ume bas tacno da naslika sve one nijanse...raspolozenja... bedake...laznu srecu "high-a"....
Prosto osetis taj silni dusevni nemir...i tugu... i ljubav... i bol...
Ma, obavezno poslusaj i obavezno mi javi(te) kako se cini, ok?
:)

Katarina S.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Moj komp radi na kurblu, tako da nisam od neke pomoci...

Izrovio sam maloprije CD star sto godina, Tribute to Black Sabbath, obrade 12 hitova od raznih metal bendova, plus sam nasao kung fu kineski film na hrt-u, pa ostadoh kod kuce.
play

Post by play »

Evo i ja da se ogradim:

Pobrisao sam sve jebene servere preko kojih sam skidao muziku,filmove jer mi je komp ne zashticen i kad me klepi jedan virus pa komp zakuca,onda chini mi se ostala postava virusa koristi onu narodnu, "zdrebe se jebe kad se zaglibi u blato" tako da bih postedeo sebe zaglibljivanja ne skidam nish dok ne instaliram neki pouzdan kurton-anti-virus!
Sorry...
---"Kad Ja Tamo,A Ono Medjutim"---
KatarinaS

Post by KatarinaS »

Ok, hvala momci, kapiram situaciju, mozda neko od ostalih drugara moze da nam pomogne?
Ajd, bre, drugari, javite se!

PLAY - jel si probao Kaspersky Antivirus? Meni je radio super. Nikad (da cuknem vo drvo) nista pokupila nisam, a skidala sam Boga Oca!
Jel si na kablu ili dial-up? Mislim, kako skidas muziku? Jel si probao SoulSeek?

VLADO - Ja imam neki dupli cd, isto tribute to B.S., ali nije bas iz naftalina. Valjda. Koji bendovi ih obradjuju? Jel ima Monster Magnet i Busta Rhymes? (O da, i on je obradio Sabate!).
Zvuci zanimljivo, a izgleda da to nije ovo sto ja imam, koje su obrade tj. ko svira?

Katarina S.
palefaced

Post by palefaced »

sve ce se srediti np, tu i jesam da sluzim narodu.
postavicemo samo sada trenutno nemam vremena bas.. ali u toku dana sigurno.
dalje, vlado - bas sam neku noc gledao nekakav cover band koji su svirali izmedju ostalih dosta od black sabatha... mada nesto nikada nisam bio neki veliki ljubitelj istih posto sam ozija uvijek drzao debilom :d ipak je bilo dobro... posto nema toga sto ti par zestokih zalivenih sa par piva ne ucine dobrim.

plej, ti se javi kada si na msn - poslace tebi amidza pejfejsd par dobrih krekovanih antivirusa i antispajverova pa formatiraj racunar i nakon toga instaliraj ih i nema vise jebacine.

majo - popusi. :D
i am what i am and what will be will be
Locked