Naša raja kod Omara na kafi!!!
Moderator: sanela
- mise en place
mujin cevap
tu pricu o sladoledu,mogu da uporedim sa pricom o receptu Muijnog cevapa(the bast banjalucki cevap on the fucking planet",medjutim kazu da ga je Mujo ponio sa sobom u grob(laka mu zemlja),neki opet kazu da porodica i dalje radi taj isti cevap mada stari Banjalucani kazu da to nije isto.Jebiga svakakve price sinjaju a covjek ne zna u sta da vjeruje.Jedno je sigurno sad bi podero i u najgoroj krizi jednu"sindikalnu sa kajmakom"pa kud puklo da puklo d.
I ja bi ali odlazi lagano i dolazi odvratna zima koja ti neda da se slobodno krećeš osim ako imaš kola pa ti baš jebe dal pada kiša,snegi i dal je hladno il nije,evo imamo još par dana sunčanih a posle ko živ ko mrtav...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Bolje ali šta da radimo,daj da napravimo neki haos s klimom pa da nam sunce stalno sija možda možemo i to da promenimo ionako nas stalno teraju da nešto menjamo,te ponašanje te ovo te ono,daj da i to sunce zadržimo,NEDAJMO ZIMI DA NAS SAVLADA,hehehehehehe,opet sam nešto vesela...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ne znam sta se vi zalite na klimu, Boegrad i Sibenik, sta bih onda ja trebao da kazem ?! Ovdje od sredine novembra kad izlazis iz kuce obavezno moras nabaciti lopatu na ledja i polako, sve do sredine aprila.
Hej mise en place, bio sam nedavno nekoliko mjeseci u BL. Dobar vam je grad i dobri su vam cevapi. Pravo sam se sjebo kad sam ih prvi put narucio, mislio sam da se cura zajebala - ja narucio cevape a ona mi donijela neka tri komada pljeske... Tek kasnije je soko okolovo provalilo da su 4 cevapa spojena u jedan. A dobre su vam i djevojke, mada nije 6 na jednog.
Luna, ja sam skroz dobro, kao i vrijeme. Pola dana proveo u Bagziju, cugao kafu i slusao Eyesburn i posmatrao kako cure iz Chajnicha, Rogatice, Berkovica, Foche, Rudog i ostalih metropola pice na fakultete... To treba dozivjeti. Ima i dobrih primjeraka, ali su se nekako savile pod teretom predrasuda. Jebiga. A sad cu da se uhvatim horizontalne pozicije i pokusati da je zadrzim negdje do pola devet.
U devet sati cu se parkirati za sank Bagzija i piti caj od kamilice i buljiti u teletekst. Nezaboravan provod.
I tako...
Hej mise en place, bio sam nedavno nekoliko mjeseci u BL. Dobar vam je grad i dobri su vam cevapi. Pravo sam se sjebo kad sam ih prvi put narucio, mislio sam da se cura zajebala - ja narucio cevape a ona mi donijela neka tri komada pljeske... Tek kasnije je soko okolovo provalilo da su 4 cevapa spojena u jedan. A dobre su vam i djevojke, mada nije 6 na jednog.
Luna, ja sam skroz dobro, kao i vrijeme. Pola dana proveo u Bagziju, cugao kafu i slusao Eyesburn i posmatrao kako cure iz Chajnicha, Rogatice, Berkovica, Foche, Rudog i ostalih metropola pice na fakultete... To treba dozivjeti. Ima i dobrih primjeraka, ali su se nekako savile pod teretom predrasuda. Jebiga. A sad cu da se uhvatim horizontalne pozicije i pokusati da je zadrzim negdje do pola devet.
U devet sati cu se parkirati za sank Bagzija i piti caj od kamilice i buljiti u teletekst. Nezaboravan provod.
I tako...