Naša raja kod Omara na kafi!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
mise en place

mujin cevap

Post by mise en place »

tu pricu o sladoledu,mogu da uporedim sa pricom o receptu Muijnog cevapa(the bast banjalucki cevap on the fucking planet",medjutim kazu da ga je Mujo ponio sa sobom u grob(laka mu zemlja),neki opet kazu da porodica i dalje radi taj isti cevap mada stari Banjalucani kazu da to nije isto.Jebiga svakakve price sinjaju a covjek ne zna u sta da vjeruje.Jedno je sigurno sad bi podero i u najgoroj krizi jednu"sindikalnu sa kajmakom"pa kud puklo da puklo d.
zvrky

Post by zvrky »

Dobro jutro ljudi!!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Opet nas ima gomila u isto vreme zgleda se ovih dana baš volimo :-)
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

Vozimo se vozimo vozimo po gradu - uskoro će postati trideset u ladu ... jooj ja bi ljeto nazad (ne'š ti što ga je i bilo) ... e e volimo se, i vozimo se vozimo ... :wink:
zvrky

Post by zvrky »

I ja bi ali odlazi lagano i dolazi odvratna zima koja ti neda da se slobodno krećeš osim ako imaš kola pa ti baš jebe dal pada kiša,snegi i dal je hladno il nije,evo imamo još par dana sunčanih a posle ko živ ko mrtav...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

'Ja mrrrrrzim zimu', reka bi onaj Štrumpf ... :? A nemam ja auto, ako si mislila, to ja samo pivam da se vozim(o) eheheeee :-D hihihiii
A isto, znaš, auto-ne-auto, opet je bolje kad grije sunašce naše drago, kroz ozonske rupe i druge nebeske napukline
zvrky

Post by zvrky »

Bolje ali šta da radimo,daj da napravimo neki haos s klimom pa da nam sunce stalno sija možda možemo i to da promenimo ionako nas stalno teraju da nešto menjamo,te ponašanje te ovo te ono,daj da i to sunce zadržimo,NEDAJMO ZIMI DA NAS SAVLADA,hehehehehehe,opet sam nešto vesela...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

Hehehh prava si dangubica, sa' bi ti da ti sija sunce cilu godinu, eli bogati - heheheh - i ja bi i ja biii a smrrrrc !!!
Aj važi - da nešto poduzmemo - evo ja ću kupiti sve sprejeve u Intersparu i naokolo pa udri po zraku - pa možda ... kakve sam sriće, prizovem kišu još? ehehe :lol: :lol: :lol:
zvrky

Post by zvrky »

:-D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ne znam sta se vi zalite na klimu, Boegrad i Sibenik, sta bih onda ja trebao da kazem ?! Ovdje od sredine novembra kad izlazis iz kuce obavezno moras nabaciti lopatu na ledja i polako, sve do sredine aprila.

Hej mise en place, bio sam nedavno nekoliko mjeseci u BL. Dobar vam je grad i dobri su vam cevapi. Pravo sam se sjebo kad sam ih prvi put narucio, mislio sam da se cura zajebala - ja narucio cevape a ona mi donijela neka tri komada pljeske... Tek kasnije je soko okolovo provalilo da su 4 cevapa spojena u jedan. A dobre su vam i djevojke, mada nije 6 na jednog.

Luna, ja sam skroz dobro, kao i vrijeme. Pola dana proveo u Bagziju, cugao kafu i slusao Eyesburn i posmatrao kako cure iz Chajnicha, Rogatice, Berkovica, Foche, Rudog i ostalih metropola pice na fakultete... To treba dozivjeti. Ima i dobrih primjeraka, ali su se nekako savile pod teretom predrasuda. Jebiga. A sad cu da se uhvatim horizontalne pozicije i pokusati da je zadrzim negdje do pola devet.

U devet sati cu se parkirati za sank Bagzija i piti caj od kamilice i buljiti u teletekst. Nezaboravan provod.

I tako...
Locked