ZA JURNISTU KO JE NA 40 MG METADONA KAO JA MORA DA PIJE NAJMANJE 16 MG UJUTRU I 16 MG UVECHE. Tako je i pakovanje vece i u jednom ima za nedleju dana tako da se pije (14 tabletica onih mali)ISPOD TOGA OSECA CE SE ZIKRA. NAJZASTUPLJENIJI SU OPSTA SLABOST I TENZIJA I ZIMLJIVOST. BOLOVA NEMA SEM NEKE MALE TEZINE U KICHMI. ZADESIO ME VIKEND BEZ XANAXA NISAM GA DUGO PIO A BILO BI DOBRO DA SAM GA OBEZBEDIO U PETAK.
ZA TO IMAM VECHITI RECEPT MADA DAJ BOZE DA PODIGNEM JEDNOM U 5-6 MESECI KUTIJU.
KAZEM POSLE HEROINA KO KRENE SA TIME NEMA ZIKRE NIKAKVE ALI POSLE META MALO SE OSECA. E SADA NE ZNAM KADA BI SE POJACHAO SA 3 TABLETE OD 16 MG. INACHE JURNISTA IMA RAD, ALI SE U TELU OSECA NEDOSTATAK METADONA. MENI SU JE DALI I NISAM SE MNOGO UBEDJIVAO. SAMO JE REKLA CRNI TI PA ZNAS LI STA JETO JER NIJE PREPISIVALA NI LJUDIMA ZA RAK A TEK ZAVISNICIMA. 45 MINUTA SAM SISAO TABLETU I NIJE SE RASTVORILA U USTIMA. ALI VEC POSE POLA SATA POCINJE DEJSTVO.
METADONSKA KRIZA
Moderator: sanela
Re: METADONSKA KRIZA
DA LI JE TO GOSPODINA BOLJE DA MI SIN BLAJVI MUSKI K NEGO DA BUDE LOPOV DOBAR DAN POSTOVANI GEJRILCI BOLJE RECI JUTRO. I JA MISLIM DA SE KONJ ODVEZAO A PAZI DA TE NE IZGAZI KAO BUBASVABU.Param-parcad wrote:beobandit,jesi li to ti ili se nekome konj odvez`o?
Sestre mi moje rodjene dabogda obioje umrli od raka kostiju ako telazem, evo trazim usb ali cuvacu kutije i table da ti stavim sa novinama gde se vidi blic oces da napisem celo up[utstvo ali znas koliko je kao mapa bgda. Jurnistu dok ne bude sve u redu sa Metadonom dobijam rekla nacelnica, ko se zali salje licno ona pismo nadleznima. Frka joj bilo da napishe niko nije dobio u D.Z na Vozdovcu sem mene ni ovi za rak gledala je u knjige 3 puta, sestre su me zvale da udjem nisuznale kako se zove lek kada su izdavale recepte. Ova konjina sto ce nbiti privedana u podrum prvi put kada se nasmrcem flexa kaze da ja dobijam bendzose i xanaxe, pa jadnice moja psiha je otisla toliko daleko da ih mogu ubediti da mi diamorfin donesu iz Londona mislim Na tessa. Znachi meni sve ustanove odgovaraju u roku od dana, pocevsi od ministarstava, do ustanova apotekarskihm, lekarskih komora, agencija za lekove, fabrika lekova, kada im provalis psihu i kada oni provale da si kompletno lud drugacije se prica. Oni znaju da se ja za svoj zivot ne bojim, rekaosam samo sto nepishe stavka Spreman na sve,.. Pa meni u psihijatrsikom izvestaju pishe heroinska kriza teskog stepena, obanvezno ordiniranje metadona 40 mg za 24 sata. Tako pishe, imam 14 izvestaja za 4 godine. Pa da rekli su da me pojachaju ne smeju odmah. ZNAS KAKO JE REKAL CRNI COVECE PA TO JE POLUPRIRODNI OPIJAT TO SE NE GLEDA TAKO. Reci jer rade testove na belo ja je vec 6 meseci prasim bruka, ne svaki dan ali bilo je doneli su neki ortaci pa se ispordavalo i ostalo. Sada niko ne prodaje daje se kurvama i ovako. Otplaceno je mislim sto su kupili, ali stao sam zadesilo se to sa Metadon i ne smem da rizikujem sa kokok sada. Flex cist u kamenu znas kakav. Nema miris a filing u nosu ne mogu ti opisati. Jer oni to rade test, ja sve mislim ulozabenje valjda nece se setiti ako krenem tako negdedarade, nego ono thc, heroin.
Ja odem u D.Z. i daju mi recept po izvestaju psihijatra koje uzimam na 6 meseci, sada sam zvao svetog savu nema metadon meni dune jer ima Jurnista kaze ima ja trk kod lekara i cupri i posle 10min izadjoh sa receptima. Oni znaju u kakvom sam ja stanju, kazu da inspekcija ni ne gleda vishe moje recepte zivotami mi samo odmahnu rukom u fazomnu teraj dalje. Kada traze karrtone pacijenata kojiprimaju narkotike, moj iznesu oni kada vide odmah sa starane kao da je uredu sve a i jeste. Tako dobijam. Znachi frka je jebt nema uopste Metaa vishe, znachi nema nista 2 dana, ali Jurnista je jebanje mame za skidanje sa Meta, ali ja necu da se skidam necu. Sada sto kazes pajdomicin, ja sam isto ubedjen da je krs, ali neki pricaju da je tu ukraj stigla neka roba kaze oduzima ljude, 1300 gram. 700 lutka. A ti ljudi ne padaju nikada, ni za sablju, nikada, nikada. Ortakja sa Nbgd kada sam doveo pre 4 godine kaze jebote ovo je kao New Jack City a tako rade 15 godina, deca od 7 godina kada vide junkie ceka kazu sada cemo da ga dovedemoi lik dolazi. Znachi svi znju u tom kraju.
E sada ja sambio na dan od uzimanja heroina bukvalno kada sam dobio jurnistu, nije meni frka, 4-5 meseci bice para za heroin frka je posle.
Posle bi bili epi napadi, kolabiranje i ostalo,a ja. Ja kada se ovo zavrsi idem u Austriju i Italiju po lekarske izvestaje i preglede i da napishu misljenje u potrebnoj dozi Metadona da mi na osnovu toga tuzio mamlaze ovde ako nestomi zakidaju i to. Mada znam nda ce sada u EU izdavanje subutexa i Metadona da se mnogima spusti na nivo lekara opste prakse.Iz subutex i za Metadon. Jer znas da je Jurnista 2830 din, a ima 14 komada, mada ja nemam dokumenta, inache je100 din na participacija.
Nemam opciju da se prebacim na Jurnistu zauvek verovatno jer ce mi reci kada dodje Metadon, mada bi oni vishe voleli jer je ovo skoro 3000 ja dajem a ono drzava meni daje. Trebate da im nadjete caku i jebete konja dok je u blatu jer rade neposteno i KOOOONNNTRAAAAA PRAVIIIILIIIMAAA BRIIISAAAALAAA GEJRIIIILCIIIII. MORA DA SLUSATE MNOGO BLAJVASEVICA JER BLAJVITE I SEVITE SE. Sebicnost vama slicnih dovela je do smrti 20 miliona ljudi.
Ja odem u D.Z. i daju mi recept po izvestaju psihijatra koje uzimam na 6 meseci, sada sam zvao svetog savu nema metadon meni dune jer ima Jurnista kaze ima ja trk kod lekara i cupri i posle 10min izadjoh sa receptima. Oni znaju u kakvom sam ja stanju, kazu da inspekcija ni ne gleda vishe moje recepte zivotami mi samo odmahnu rukom u fazomnu teraj dalje. Kada traze karrtone pacijenata kojiprimaju narkotike, moj iznesu oni kada vide odmah sa starane kao da je uredu sve a i jeste. Tako dobijam. Znachi frka je jebt nema uopste Metaa vishe, znachi nema nista 2 dana, ali Jurnista je jebanje mame za skidanje sa Meta, ali ja necu da se skidam necu. Sada sto kazes pajdomicin, ja sam isto ubedjen da je krs, ali neki pricaju da je tu ukraj stigla neka roba kaze oduzima ljude, 1300 gram. 700 lutka. A ti ljudi ne padaju nikada, ni za sablju, nikada, nikada. Ortakja sa Nbgd kada sam doveo pre 4 godine kaze jebote ovo je kao New Jack City a tako rade 15 godina, deca od 7 godina kada vide junkie ceka kazu sada cemo da ga dovedemoi lik dolazi. Znachi svi znju u tom kraju.
E sada ja sambio na dan od uzimanja heroina bukvalno kada sam dobio jurnistu, nije meni frka, 4-5 meseci bice para za heroin frka je posle.
Posle bi bili epi napadi, kolabiranje i ostalo,a ja. Ja kada se ovo zavrsi idem u Austriju i Italiju po lekarske izvestaje i preglede i da napishu misljenje u potrebnoj dozi Metadona da mi na osnovu toga tuzio mamlaze ovde ako nestomi zakidaju i to. Mada znam nda ce sada u EU izdavanje subutexa i Metadona da se mnogima spusti na nivo lekara opste prakse.Iz subutex i za Metadon. Jer znas da je Jurnista 2830 din, a ima 14 komada, mada ja nemam dokumenta, inache je100 din na participacija.
Nemam opciju da se prebacim na Jurnistu zauvek verovatno jer ce mi reci kada dodje Metadon, mada bi oni vishe voleli jer je ovo skoro 3000 ja dajem a ono drzava meni daje. Trebate da im nadjete caku i jebete konja dok je u blatu jer rade neposteno i KOOOONNNTRAAAAA PRAVIIIILIIIMAAA BRIIISAAAALAAA GEJRIIIILCIIIII. MORA DA SLUSATE MNOGO BLAJVASEVICA JER BLAJVITE I SEVITE SE. Sebicnost vama slicnih dovela je do smrti 20 miliona ljudi.
BOLJE DA MI SINCIC BLAJVI KALABASTER NEGO DA KRADE KOLA, ALE, LEE, ALEE LE.
ZA TO SU ME NAPALI, NETIM RECIMA ALI OD SLOVA DO SLOVA U PREVODU I ZGRAZAVAJU SE KAKO SE I JA NISAM TRANSFORMISAO U TE STO PODRZAVAJU TO.
LJUBAV JEBIGA, ZA 10 GODINA CE BITI BOLJE DA FUKAS JARCA NEGO DA UKRADES ZVAKU. NADAM SE DA CETE PRATITI MODU DO TADA CE IZMISLITI I BOLEST ZA TO PA DA ODMAH SEUPISETE U DIJAGNOZU. RECITE JEBOTE GDE JE SVET OTISAO.
I ZA KRAJ JA PODIZEM JURNISTU A OVI NEKA SE MUCHE SA RECEPTIMA KOJI VAZE 3 DANA, MADA JA SAM SADA SMETNUO SA UMA DA SAM JA TOJAVIO ORGANIZACIJAMA DA TESSU I OSTALIMA DAJE NA 3 DANA, A KO HOCE NEK PROVERIKOLIKO VAZI ZA NJEGA,. PRVI MAJ KOD LONDONA, BRACE JERKOVI, SVETI SAVA U NEMANJIHOJ I OSTALO PA DA VIDITE, ALI JA SE RASPAO DABOGDA AKO SAM VISHE PUTA PODIGAO ZA 3 DANA NEGO ZA 4-5. NEKADA SAM I ODMAH ALI BILO JE I SEDMI DAN UVECHE. JER SAM IMAO U REZERVI 3-4 SADA NEMA NISTA, MANE STANI, ALI PIJEMO HIDRIRANE MORFINE UZ KAFU KAO BOMBONE.
STA CETE NEKOME JE ZIVOT MAJKA NEKOME MACEHA, NEKO DIZE RECEPTE ZA METADON A LEK MOZE PODICI SAMO 3 DANA 3.
PODIGNES U PETAK POPODNE U PONEDELJEK KADA SE OTVORE APOTEKE VEC PRAVE PROBLEM. A ZNATE STA CE RECI STA SE PRIMATE TO LOIMO KRETENA BEOBANDITA JA ZNAM, A SUGAVILI BI SE DO PREKSUTRA KADA NE BI DOKAZAO.
ZA TO SU ME NAPALI, NETIM RECIMA ALI OD SLOVA DO SLOVA U PREVODU I ZGRAZAVAJU SE KAKO SE I JA NISAM TRANSFORMISAO U TE STO PODRZAVAJU TO.
LJUBAV JEBIGA, ZA 10 GODINA CE BITI BOLJE DA FUKAS JARCA NEGO DA UKRADES ZVAKU. NADAM SE DA CETE PRATITI MODU DO TADA CE IZMISLITI I BOLEST ZA TO PA DA ODMAH SEUPISETE U DIJAGNOZU. RECITE JEBOTE GDE JE SVET OTISAO.
I ZA KRAJ JA PODIZEM JURNISTU A OVI NEKA SE MUCHE SA RECEPTIMA KOJI VAZE 3 DANA, MADA JA SAM SADA SMETNUO SA UMA DA SAM JA TOJAVIO ORGANIZACIJAMA DA TESSU I OSTALIMA DAJE NA 3 DANA, A KO HOCE NEK PROVERIKOLIKO VAZI ZA NJEGA,. PRVI MAJ KOD LONDONA, BRACE JERKOVI, SVETI SAVA U NEMANJIHOJ I OSTALO PA DA VIDITE, ALI JA SE RASPAO DABOGDA AKO SAM VISHE PUTA PODIGAO ZA 3 DANA NEGO ZA 4-5. NEKADA SAM I ODMAH ALI BILO JE I SEDMI DAN UVECHE. JER SAM IMAO U REZERVI 3-4 SADA NEMA NISTA, MANE STANI, ALI PIJEMO HIDRIRANE MORFINE UZ KAFU KAO BOMBONE.
STA CETE NEKOME JE ZIVOT MAJKA NEKOME MACEHA, NEKO DIZE RECEPTE ZA METADON A LEK MOZE PODICI SAMO 3 DANA 3.
PODIGNES U PETAK POPODNE U PONEDELJEK KADA SE OTVORE APOTEKE VEC PRAVE PROBLEM. A ZNATE STA CE RECI STA SE PRIMATE TO LOIMO KRETENA BEOBANDITA JA ZNAM, A SUGAVILI BI SE DO PREKSUTRA KADA NE BI DOKAZAO.
Ja mislim da si ti u kurcu zesce.Lechi se covece.Beobandit wrote:
RECITE JEBOTE GDE JE SVET OTISAO.
.
- Param-parcad
definitivno se nekome konj odvez`o...
Blago tebi...Beobandit wrote:. JER SAM IMAO U REZERVI 3-4 SADA NEMA NISTA, MANE STANI, ALI PIJEMO HIDRIRANE MORFINE UZ KAFU KAO BOMBONE. STA CETE NEKOME JE ZIVOT MAJKA NEKOME MACEHA, NEKO DIZE RECEPTE ZA METADON A LEK MOZE PODICI SAMO 3 DANA 3.

Potpis.
Jeb'o majku...sta ti pises.Stvarno...ne mogu vjerovati.
Ovde par likova ,izgleda, vole da se igraju narkomana...
Streberi...ocistite zamagljene naocare i pojebite nesto...Kakav crni Metamfetamin,nesreco nijedna!!!
Ovde par likova ,izgleda, vole da se igraju narkomana...
Streberi...ocistite zamagljene naocare i pojebite nesto...Kakav crni Metamfetamin,nesreco nijedna!!!
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....