Naša stara jutarnja kafa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Ramona

Post by Ramona »

Hehee... Ana? Od Ane ni 'a': a burica ne valjaa ljudi, ledeno je brrr - još kad si u krizi pa ti curi ispod pazuha, pa ti puhne ko žilet baaa
zvrky

Post by zvrky »

Aaaaaaaaaaaaaaaaa to nikako....zikra neeeeeeeeeeeeeeeeeee,nikad vise (ja se nadam :wink: ) ali bice valjda lepih dana ako ne ove onda sledece godinice :lol:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

hej,...to je moj slogan!!!! kradljivice....hehehe salim se ...neka dobar je...a i istinit :wink:
zvrky

Post by zvrky »

aha dugo sam razmisljala sta bi stavila i eto hehehehehe,ja sam ga prva stavila :D dok ne nadjem bolji,hehehehe,a i moje malo kuce je bas slatko hehehehe kakve sad to ima veze... :smt102
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Luna oces ti da spavas ili neces covece prespavaces dan,begaj tamo na spavanje ;-)
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

shhhhh....tisina! Nemoj da ti ja tamo dodjem.....
posla sam bila psavti i onda se s vama raspricala. Na kraju sam zaspala sjedeci pa sam se samo prebacila u krevet :-D
heheh..ranije sam legla covjece...citavih 2sata ranije. napredujem-svakog dana i u svakom pogledu :-D
e ba...to ti je ono "pik to je moje" ili ko prije do slogana njegov je heheeh
neka neka...lijep je...bitno je da si me ipak spomenula kao jednog od kreatora :-D :wink:
katarinadimedici

pažnja

Post by katarinadimedici »

Ljudi,pripazite!
Šta ako je Ramona,jadnu nam Anu,bacila u more zapravo?!O tome niko nije razmišljao?!
Luna

Post by Luna »

a sta ako je Ramona zapravo Ana? hahahahah
trebali bi se konsultovati sa nekim strucnim licem-mada kontam ako to uradimo prozvace nas ludim sto uopste tako razmisljamo. hehehe :-D
ustvari sto uopste razmisljamo :-D
ps mala sala....
Fanatik

Post by Fanatik »

Morgen,raja.Perecaaaa, vrućih pereca baaaaa.Halo hocel ko pereca iz pekare "Imaret" sa Ćaršije.Anarhija hello Bašćaršija.
Ehhh, evo kafice srkkkkkkk, evo sunca sssrrrrkkkkk, evo mene srrrrkkkk i kahve i rahat lokuma.E j..mi se živo za sve još smotam malo lijevo hahhahahha.Raja , znateli da je Omar puko.Jest,jest puko.Kako kaze jedna pjesma.
Žao mi je što sam sa ove planete,
ja nisam stigo da budem dijete.
Upravo tako, nisam stigo ni da odrastem a ja odrasto.Cek da srknem i da odlomim mojim zubima komad sećerluka.Ahhhh meraka i sevdaha.Ima li đe bolje reci te mi da odem.Inace puno ste mi svi nedostajali, posebno moje sestra Ramona, moje druge seke Luna i ZVRKSSSSS.Hhehhehehhe puna vas ljubim ,želim vam dobro jutro i da ovaj dan provedete lijepo.Volim vas.
Fanatik

Post by Fanatik »

Gdje su sad svi, e pa stvarnoooooo nije fazon.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Locked